Jump to content

blaa_speider

Bruker
 • Content Count

  340
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

blaa_speider last won the day on May 15 2019

blaa_speider had the most liked content!

Community Reputation

405

About blaa_speider

 • Rank
  Rutinert

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Vest for stortinget

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

594 profile views
 1. Offensiv i går litt ut mot venstre. Meget positiv. Blir nok en del spill på gutten i år. Veldig bra signering ??
 2. Bra gjennomført økt av gutta. Kamma best første 20. Sandberg blemme 0-1. Synes bakre 4ern vår er solid. Solheim blir viktig. Midtbanen ikke helt satt, bedre når Isaksen kommer inn for Kassi, da trives Hugo bedre og blir ikke «gjemt bort» på kant. Lumanza ser fremdeles litt tung ut, 3-4 kilo av og han er i toppslag. Oliver veldig positiv. Kinoshita med et herlig treff i ramma, god på hodet, men ellers litt skuffende.. Fitim er et lite stykke unna. Vi mangler nok en toppscorer, men vinduet er heldigvis åpent en stund til.
 3. Alle 11 ? jeg synes flere av de offensive spillerne til Bærum har ES potensiale. Når ser ikke jeg mange Bærum kamper, men ble imponert! IOA har sikkert FULL KONTROLL på samtlige av dem.
 4. Jeg synes Bærum hadde flere mann som kunne styrket vår stall, men sier vel kanskje mer om hvor svak vår stall faktisk er ?
 5. Bare tull å snakke om neste runde allerede... først må vi spille på toppnivå i dag, ellers er det Alta som spiller neste runde! regner med at JJ og gutta så hva som skjedde med andre lag i går og jeg forventer at Demidov og gjengen «møter opp» i dag og går i krigen, for dette blir ingen lett match.
 6. @ingo My kind of guy ? Selvfølgelig skal vi gå for full pott og CL. #AlltidUansett
 7. Velkommen JJ Dette blir gøy ?
 8. Jeg er ikke alltid 100% enig i det Mr. Ingo skriver her inne, men i dag er jeg! JJ er per dags dato uten tvil det beste alternativet for Stabæk! Hvorfor? La meg forklare.... Som Ingo sier: JJ kjenner Stabæk og Stabæk kjenner JJ. Han kommer til å gli rett inn i jobben, han trenger null tid til å bli kjent med folk osv.... JJ har noe HB manglet, ENERGI! HB så og hørtes ut som en dead-man-walking i intervjuer og under trening/kamp, null energi, driv og lidenskap.... Dette kommer naturlig for JJ, han har disse egenskapene i seg, kall det gjerne talent eller medfødt.
 9. Hva med Tom Stenvoll?? er vel trener oppe i Andøya?
 10. Klubben ble bygd opp med et godt fundament som dessverre har blitt borte... Finn tilbake til gamle fundamenter, og bygg videre med en moderne og fremtidig strategi.
 11. Jeg følger opp... la oss ansette Norges mest lovende trener... la han bygge akademiet videre til.... din tur:
 12. Mine damer og herrer.., Toni ER IKKE RETT MANN!!
 13. Sant, MEN jeg sier ikke at vi skal satse over evne! Det jeg sier er at klubben har bør tørre å satse høyere enn 8.plass. Man trenger ikke være millionær for å vinne ES, men man må tørre å si at man skal vinne, ikke bli nummer 8. Stabæk er der de er i dag på grunn av den jobben de har gjort/ikke gjort de siste årene, det er realiteten... klubben klager alltid over dårlig stadion, lite tilskuere, for lite inntekter osv osv... drit nå i det!!!!! gjør heller det beste ut av hva vi har! Norges bedre akademi, en herlig gjeng med supportere/familie, Norges flotteste løpebane og
 14. Haha... Ja, de har vel ikke akkurat levert i år, men sett over de siste 5 årene er de et godt eksempel på hvordan et lag med en elendig stadion, få fans og trangere økonomi kan få det til! Kr.Sund kan fort rykke ned til neste år, hvem vet? MEN i skrivende stund imponerer de alle, sammen med Haugesund. Poenget mitt er man trenger ikke være en "stor" klubb for å tørre å satse, og lykkes! Finnes bøttevis med slike eksempler.. Østersund? Det er lov til å satse knallhardt, innenfor fornuftige økonomiske rammer, noe jeg mener en klubb som Stabæk bør ha... Vi skal tørre å vinne ES og tørre
×
×
 • Create New...