Jump to content

blaa_speider

Bruker
 • Posts

  340
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

blaa_speider last won the day on May 15 2019

blaa_speider had the most liked content!

Reputation

405

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Vest for stortinget

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

716 profile views
 1. Offensiv i går litt ut mot venstre. Meget positiv. Blir nok en del spill på gutten i år. Veldig bra signering ??
 2. Bra gjennomført økt av gutta. Kamma best første 20. Sandberg blemme 0-1. Synes bakre 4ern vår er solid. Solheim blir viktig. Midtbanen ikke helt satt, bedre når Isaksen kommer inn for Kassi, da trives Hugo bedre og blir ikke «gjemt bort» på kant. Lumanza ser fremdeles litt tung ut, 3-4 kilo av og han er i toppslag. Oliver veldig positiv. Kinoshita med et herlig treff i ramma, god på hodet, men ellers litt skuffende.. Fitim er et lite stykke unna. Vi mangler nok en toppscorer, men vinduet er heldigvis åpent en stund til.
 3. Alle 11 ? jeg synes flere av de offensive spillerne til Bærum har ES potensiale. Når ser ikke jeg mange Bærum kamper, men ble imponert! IOA har sikkert FULL KONTROLL på samtlige av dem.
 4. Jeg synes Bærum hadde flere mann som kunne styrket vår stall, men sier vel kanskje mer om hvor svak vår stall faktisk er ?
 5. Bare tull å snakke om neste runde allerede... først må vi spille på toppnivå i dag, ellers er det Alta som spiller neste runde! regner med at JJ og gutta så hva som skjedde med andre lag i går og jeg forventer at Demidov og gjengen «møter opp» i dag og går i krigen, for dette blir ingen lett match.
 6. Jeg er ikke alltid 100% enig i det Mr. Ingo skriver her inne, men i dag er jeg! JJ er per dags dato uten tvil det beste alternativet for Stabæk! Hvorfor? La meg forklare.... Som Ingo sier: JJ kjenner Stabæk og Stabæk kjenner JJ. Han kommer til å gli rett inn i jobben, han trenger null tid til å bli kjent med folk osv.... JJ har noe HB manglet, ENERGI! HB så og hørtes ut som en dead-man-walking i intervjuer og under trening/kamp, null energi, driv og lidenskap.... Dette kommer naturlig for JJ, han har disse egenskapene i seg, kall det gjerne talent eller medfødt. JJ kommer til å skape ny energi, ny glede og ny tro i og rundt klubben... GLEM nå det siste halvåret han var i Stabæk sist, legg deg bak deg! Se på alt det positive han gjorde og hvilken mulighet han nå har til å utvikle denne klubben videre... JJ spiller en fotball som står i stil med Stabæk, de går hånd i hånd! Halvparten av dagens stall var i Jr.Support da JJ ledet laget til seriegull, tenk det bare hvilken respekt Tobias, Askildsen, Hanche og Vetlesen har for JJ.. enorm! JJ er et så mye bedre alternativ enn Reka og Skullerud... resten av navnene som er nevnt er av forskjellige årsaker «out of our league”, mest på grunn av $$. Jeg håper virkelig dette går i boks, da gleder jeg meg til å gå på kamp igjen og bli underholdt, uansett om vi må innom OBOS i ett par år eller ikke...
 7. Hva med Tom Stenvoll?? er vel trener oppe i Andøya?
 8. Klubben ble bygd opp med et godt fundament som dessverre har blitt borte... Finn tilbake til gamle fundamenter, og bygg videre med en moderne og fremtidig strategi.
 9. Jeg følger opp... la oss ansette Norges mest lovende trener... la han bygge akademiet videre til.... din tur:
 10. Mine damer og herrer.., Toni ER IKKE RETT MANN!!
 11. Sant, MEN jeg sier ikke at vi skal satse over evne! Det jeg sier er at klubben har bør tørre å satse høyere enn 8.plass. Man trenger ikke være millionær for å vinne ES, men man må tørre å si at man skal vinne, ikke bli nummer 8. Stabæk er der de er i dag på grunn av den jobben de har gjort/ikke gjort de siste årene, det er realiteten... klubben klager alltid over dårlig stadion, lite tilskuere, for lite inntekter osv osv... drit nå i det!!!!! gjør heller det beste ut av hva vi har! Norges bedre akademi, en herlig gjeng med supportere/familie, Norges flotteste løpebane og norske mest ujevne gressmatte... men det er lov å vinne, det er lov å satse, det er gratis å drømme om CL eller EL. Stabæk er en fantastisk klubb, jeg har vært med siden 5.div. Jeg var ballgutt da vi debuterte i Tippeligaen, jeg var stup-full på Bekkestua sammen med gutta etter liga-gull.... Vi turte å drømme og større ting enn hva folk MENTE vi var gode for... ja, de lo av oss, hele Norge lo av oss, men vi ga faen, for vi hadde en drøm, en plan, ett mål.... og alle jobba mot det målet!
 12. Haha... Ja, de har vel ikke akkurat levert i år, men sett over de siste 5 årene er de et godt eksempel på hvordan et lag med en elendig stadion, få fans og trangere økonomi kan få det til! Kr.Sund kan fort rykke ned til neste år, hvem vet? MEN i skrivende stund imponerer de alle, sammen med Haugesund. Poenget mitt er man trenger ikke være en "stor" klubb for å tørre å satse, og lykkes! Finnes bøttevis med slike eksempler.. Østersund? Det er lov til å satse knallhardt, innenfor fornuftige økonomiske rammer, noe jeg mener en klubb som Stabæk bør ha... Vi skal tørre å vinne ES og tørre å kvaleinn til Europa League eller Champions League, der er klubber på vår størrelse som har gjort det før, MEN VI TRENGER EN PLAN! og vi må for faen tørre, nytter ikke sikte på 8-plasser!
 13. Jeg velger å bruke et godt og gammelt uttrykk: "Du høster hva du sår" Det gjelder i det aller meste, alt fra skole, idrett, livet generelt og business... Ser vi på hva denne klubben har sådd de siste årene er det lett å se hvorfor vi ikke høster annet enn "Norges beste akademi". Jeg kjenner selvfølgelig ikke til detaljer som styret og admin har tilgang til, men sammenligner vi oss med Sarpsborg og Kr.Sund så trenger man ingen mastergrad i fysikk for å forstå at denne klubben styres rett vest... Vi har rett og slett vært for dårlige på det meste over tid, derfor er vi der vi er i dag... Er det grunn til panikk?? ... ikke enda, men det var vært røde flagg oppe en stund. Skranglete økonomi, elendig resultater, dårlig spiller-logistisk osv osv.. Jeg er ikke i tvil om at styret har en plan (Håper inderlig de har det!), men hva høster vi?? Ikke annet en "Norges beste akademi". Så derfor mener jeg at styret må gå i seg selv, nå har de muligheten, nå har de noen uker på seg til å kaste den gamle planen i konteineren utenfor brakka og legge en ny og slagkraftig 5-års plan! Hva har egentlig skjedd med klubben som skulle spille CL? Den samme klubben sikter nå topp-8... Klubben er den samme, men vi sikter ikke lenger som de elleville drømmene, neida, vi skal være realistiske og drive dette på en riktig måte... DRA TIL HELVETE DET DEN PLANEN! Få inn nytt blod, sats mot CL, tørr å sikte høyt, tørr å bli best, tørr å si at vi skal vinne Eliteserien!! Man blir aldri god om man sikter mot middels... Man blir rett og slett det man gjør og tenker hver dag! Lykke til.
 14. Dette blir IAO sin siste sjanse... " Win or go home" for han nå!
×
×
 • Create New...