Gå til innhold

Johnny

Tifo
  • Innholdsteller

    190
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    3

Alt skrevet av Johnny

  1. Ja. Vi holder åpent på onsdag. Ellers er det påskestengt. Vi venter på trykk fra Asker Profil, så litt avhengig av hva du skal ha på drakten, så er den nok snart klar for henting.
  2. Føler at denne tråden har havnet litt for langt nede. Ta gjerne alt dere lurer på om Stabækbutikken, stabakbutikken.no og varene i butikken her, så skal jeg svare så godt og kjapt jeg kan.
  3. Det er det er pr dags dato. Dessverre blir også disse dratt med på fjellet av foreldrene sine. Ellers er det foreldre på bredde og elitelagene som også står der. Blandt disse var det bare nok totalt til å bemanne 4 kiosker totalt, hvorav én må være bortesupport. Dersom noen ønske å hjelpe til på kampdag i kiosker eller annet, kan man ta kontakt med Erik Rønstad, eller meg her på forumet. Vi kan sikkert lage ordninger som gjør at man får med seg det meste av kampen.
  4. Vi har fra 128 - xxl. 116 ble utsolgt idag, så ny bestilling blir sendt i morgen sammen en del andre størrelser og drakter.J Takk Johnny. Når tror du at du får inn 116 igjen ? Er dessverre seks ukers leveringstid på egendesign. Så i starten juni.
  5. Vi har fra 128 - xxl. 116 ble utsolgt idag, så ny bestilling blir sendt i morgen sammen en del andre størrelser og drakter. J
  6. skal sjekke det opp. Litt usikker på leveringstiden på den, er den standard, så skal det ikke ta så lang tid, ellers er det 6 uker. Draktene vi har nå ble bestilt inn mens pengene fremdeles var røde, så vi har vært litt forsiktig med bestillingen. Men enig at mange kommer til å se opp til Sayoba, så drakten må bestilles inn. Godt innspill
  7. Dere bruker grusomt lang tid på å svare mails? Er det et nummer til shoppen? Hva er grusomt lang tid? Vi er åpen onsdag til lørdag samt kampdag, og besvarer alle mail fortløpende mellom kunder.
  8. 67 12 12 12 skal fungere det, i alle fall hvis man skal tro på alle leverandørene til TA catering, som ringer Stabækbutikken om leveringer.
  9. Takk. Skal ta opp dette i morgen.Fikk ikke til mobilplattformen idag.
  10. Bare å bruke www.stabak.no eller http://billett.stabak.no. Altså ikke m.stabak.no
  11. Stabæk har ikke lenger et samarbeid med Billettservice etter at vi opplevde tidvis store problemer på billettsystemet fra deres side. Ny leverandør er inne, og de som jobber opp mot klubben har meget god innsikt i hvordan det er på Nadderud. Litt ufordringer vil det være i starten i forhold til å skreddersy løsninger for Stabæk, samtidig som at utstyret som skal brukes er i testfasen for å se hvor mye penger som MÅ legges i det for at det skal fungere optimalt. En utfordring for billettkjøp på mobil er at mobilplattformen ikke er oppdatert, løsningen er å ikke bruke denne inntil videre når man skal kjøpe billetter. Her blir man nå rutet inn på billettservice. Dette jobbes det med å løse. Ellers er det bare å fortsette å komme med gode innspill.
  12. Jeg skal få lagt ut et ordentlig bilde av drakten på shoppen nå som alle trykkene har kommet til oss. Vi jobber med en ny webshop som skal drives av noen som har peiling på slikt, og derfor har ikke dette vært en prioritert arbeidsoppgave for en tynn stab i Stabækbutikken. Men drakta må man ha på nett! Edit: autocorrect...
  13. Ett forslag kan være å ha billigere påmelding en periode før påmeldingsfristen (les: dyrere jo senere man melder seg på). Slik holder vel de proffe reisebyråene på, så burde være mulig for et halvproft også.
  14. Stabækbutikken vil i denne tråden slippe nyheter, info om sesongkort, salg, og annet. Det er også muligheter å komme med ønsker til nye produkter eller diskutere gamle som nye. Vi trenger deres synspunkter for å kunne gi dere det dere ønsker. Først starter vi med å oppfordre alle til å handle inn fyrverkeriet deres hos oss. Salget er fra 27.12 til 31.12. Det er begrenset med lagringsmuligheter, så kom gjerne tidlig i perioden, slik at vi er sikre på å ha de feteste batteriene på lager. Dersom alle skal handle de to siste dagene vil vi kanskje slite med å få tak i nytt, og STB tjener mindre penger. Husk også at jo mer det smeller klokken tolv, jo mer penger har STB i 2013 Minner om at skjortene våre er satt ned til 50 kroner stykk, et must for alle som er medlem av dette forumet! Jeg ønsker dere alle velkommen til en hyggelig handel i fremtiden! Hilsen Johan Ny daglig leder i Stabækbutikken og medlem av Stabæk Support!
  15. Eneste av våre som var i den situasjonen var de tre 1912 som var på vei ut fra Grand...
  16. Bunnies??? er de p? dette forumet? Jeg trodde de hadde gjemt seg p? sin egen fæisbokside så vi skal merke minst mulig til dem!!! helt ubrukelig kommentar, Marius!Du raller om lite inkludering, også presterer du å legge ut en slik kommentar på åpent forum. (hadde vel egentlig ikke gjort seg på lukket heller).
  17. Jeg har fått melding av det samme, og kilde er sportslig leder i SFK. Du må være inn med de rette folka vet du Gerti!
  18. Absolutt en bra greie å bruke litt sysifos-penger på!
  19. Stabæk flytter hjem til Nadderud! Kan du møte opp kl 0900 4. etg TA med godt humør og fremtidsoptimisme? StabækLars
  20. Som alle kjenner til er Stabæk Fotball i en økonomisk situasjon som ikke her blandt de beste. Riktignok, så fremt det ikke skjer noe uforutsett, så går de ut i balanse i 2011, men dette kommer som følge av kostnadskutt. Blandt disse kuttene er selvfølgelig permiteringen av ansatte i staben. Tirsdag førstkommende skal Stabæk flytte ut fra Telenor, og over til Nadderud. I den forbindelse trenger de løftehjelp, kjørehjelp etc. Har du henger eller bil med lasteplass og har muligheten til å hjelpe er det flott. Det er også behov for hjelp til maling, enkelt rørleggerarbeid, enkelt elektrikkerarbeid, murarbeid, etc etc! Du kan sende meg en PM med hva du kunne tenkte deg å bidra med, samt telefonnummer du kan nåes på.
  21. Vi har dessverre vedtatt at det ikke skal refereres fra møtet. Det vi kan si, er at det var et meget godt møte, både på det informative og oppmøtemessig. Vi åpnet møtet med å si at møtet var lukket, og at presse ikke kunne referere fra møte. Derfor gjengis det heller ikke på åpnet forum.
  22. Huske å bytte grasrotandel først da, til dere som ikke har STB fotball som mottaker.
  23. Salget startet på søndag. På onsdag er det mulig å kjøpe på Onkel Blaa.
×
×
  • Opprett ny...