Jump to content

Potter

FairFans
 • Posts

  6,245
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  49

Potter last won the day on November 22 2019

Potter had the most liked content!

Reputation

2,453

About Potter

 • Birthday May 30

Profile Information

 • Location
  Bekkestua

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

2,568 profile views
 1. Det nærmer seg eksamen for de fleste, så dette må jo kunne selges inn som et fint avbrekk fra lesesalen.
 2. Hva burde grunnstenen til Nye Nadderud bestå av?
 3. https://www.fotballsupporter.no/var/ Denne oversikten er festlig.
 4. Moss eller Mjøndalen hjemme, dersom det blir Lyn-VIF eller omvendt, er det beste vi kan håpe på. Både de brune og de gule bør kunne mobilisere en del fans. Jeg har aller mest lyst på Lyn hjemme 16. mai.
 5. Flott seier og mange gode prestasjoner på banen i dag. Holder en knapp på Pedersen som banens beste.
 6. Eli Landsem var det, selvfølgelig. Forslaget er vel såpass gammelt at Hege Riise kanskje var aktiv spiller den gangen.
 7. Sterk trio. Det blir spennende å se hva de kan få til. Var det ikke Satyren eller Frekkazinen eller noe som en gang i tiden foreslo Hege Riise som ny Stabæk-trener, Rich?
 8. Pølsene jeg kjøpte i kiosken bak Stabæk Suppport 30 minutter ut i første omgang var varme og gode.
 9. Det er vel mer eller mindre en golfklubb som har ansvaret for gresset i dag... les Holstmark.
 10. A-lag for herre og damer, trenere og støtteapparat, akademitrenere og ansatte, administrasjon og drift. Det blir fort rundt 100 mennesker. Akademiet er temmelig stort blitt.
 11. Farsen kan følges her: https://baerum.kommunetv.no/live/388 At MDG ved Schei og Rugset skulle klare å stelle i stand dette med de tabloide og uredelige, alternativt kunnskapsløse, innleggene sine er helt utrolig. FRP er opportunister og snur kappen etter vinden og AP griper sjansen til å markere avstand til Høyre, samt at de er livredde for at MDG skal spise dem opp i neste kommunevalg. For å få svar på hva dette vil koste må de kjøre prosessen videre, få prosjektert og innhentet anbud. En ny skrivebordsøvelse med ytterligere konsulentbruk og bruk av interne ressurser i kommunen er sløsing med fellesskapets midler. Hvor er SVs - og tidligere Stabæk Supports - Gjermund Skaar (gsk) i dette? Er SV kategorisk imot ny stadion og sjarmeres av de Øst-blokk lignende tilstandene på Nadderud?
×
×
 • Create New...