Gå til innhold

lobben

Tifo
  • Innholdsteller

    421
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av lobben

  1. http://www.budstikka.no/sport/rozhat-er-1-divisjons-femte-beste-spiller-1.7396540 Noen som vet noe mer om det her? Siden det står at vi er interessert eller har vært. Kunne vært spennende!
  2. Hvis jeg ikke husker helt feil så er det vel StabækLars som brukte denne i sangen sjarmløse laget fra Bærum?!
  3. Synd at du drar når vi trenger deg som mest! Men lykke til videre Messi!!
  4. "Sympatiske" Henning Berg er vel ledig på markedet
  5. Er jeg påmeldt bussen? (Tore Jensen) Meldt meg på her, men ikke fått noen bekreftelse på mail? Skal ihvertfall være med!
  6. Du mener rollon boyz eller hva de kaller seg! Hørt at de ikke går med supporterutstyr heller, farlige typer...
  7. Blå Rock er stedet vi møtes. Når setter vi i gang? Fant info som tyder på at de åpner 1300. da er vi der da, har ventet på denne siden ifjor: Motorhead: Hvitløksburger i brød, med salat og vår smaksrike rømmedressing med urter og hvitløk Ryktes at rusle fortsatt har våte drømmer om den burger'n og det stedet...
  8. Bytt ut JKL med Jon så er jeg enig! Hammer har vel mere luftstyrke enn MMS (kan komme godt med i en kamp som denne) ... Ellers er det vel ganske jevnt!
  9. 2 spillere i Goldcup, og en del ute med skade! Ikke akkurat dårlig nytt for oss. Skal ha 3 poeng denne kampen!
  10. Har levert laaangt under pari for Start! Og skal ha en syk lønn som hvertfall ikke STB har råd til.
  11. Får ikke kjøpt billett med noen av linkene?! Kan vel ikke være utsolgt allerede??
  12. Vi er STB, Allez, allez!!

  13. Tja... imponerte ikke akkurat meg + fler på treningskampen idag. Skal vi ha inn noen nye spiss/ving så vil jeg se noen som kan gå direkte inn og styrke første 11'ern. Trenger ikke noen flere benkvarmere!
  14. Signerer sannsynligvis på Onsdag. Stod at Helle dro grunnet personlige årsaker... Noen som vet hvorfor?
  15. Må innrømme at jeg begynte å sikle litt når jeg ble møtt av overskriften: Stabæk henter Molde spiller. Håpte på en spiss eller ving. Fikk ny 2. keeper. SKUFFET!!
  16. Tom hylles klokken 19:50 og JJ klokken 19:55 i følge stabak.no Jeg drar 19.54. 19.54 er jeg på Graa og hedrer Tom Stenvoll (en ekte blaa helt) OG 3 poeng mot SF!!
  17. Nok en gang forsvinner alt mitt håp om edelt metall FØR neste sesong!! Hvordan klarer styret dette år etter år?! Kan ikke huske sist vi gikk inn i en sesong med overskudd i økonomien...
  18. Dette er faktisk et veldig godt poeng - det er ingenting som trekker kjøpere som et utsolgt-skilt. Hva med å begrense plassen på tribunen, ikke bare fysisk, men også når det gjelder antall plasser man selger? OG få fjernet de jævla setene!!
  19. Tror dette er bare å glemme... Skal vel lett ha mangfoldige millioner i året, noe som Stabæk ikke har råd til. Hvertfall hvis han har samme pengegriske agenten fremdeles!
  20. STB-AaFK 2-0 Brann-Hønefoss 2-0 Sandefjord-LSK 1-2 Start-TIL 1-1 Molde-Kongsvinger 3-0 Haugesund-Odd 2-0 RævBK-VIF 1-2 Viking-Godset 2-1
  21. STB-Odd 3-1 Sandefjord-TIL 1-1 Start-Godset 2-1 Molde-Hønefoss 2-0 Aalesund-Kongsvinger 2-0 Brann-RBK 1-1 Haugesund-LSK 2-1
  22. VIF-STB 1-1 Tromsø-Brann 2-1 LSK-Start 1-1 RBK-Viking 2-1 Hønefoss-Haugesund 1-0 Kongsvinger-Sandefjord 2-1 Odd-Aalesund 2-0 Godset-Molde 2-0
×
×
  • Opprett ny...