Gå til innhold

havardw

Bruker
  • Innholdsteller

    339
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    4

Alt skrevet av havardw

  1. Ser vel ut som at gutten hadde konfirmasjonen sin for 6 år siden, så der er han vel unnskyldt, men for en amatørtime disse spørsmålene vitner om.
  2. Det er jo opplagt ikke slik at dersom damelaget rykker ned mens herrene forblir i Eliteserien, så mister vi leieavtalen. Jeg ser det vel heller som en måte å sikre damenes rett til å fortsatt kunne spille på nye Nadderud, selv om herrelaget tar en Lyn ned i 4. Div.
  3. Kan vi få Walstad på en permanent overgang da? Har likt mye av det jeg har sett i løpet av høsten.
  4. Tenkte det samme. Hvordan kan et farlig og høyt spark som treffer motspiller beviselig i ansiktet ikke bli noe??
  5. Gratisbilletter høres ut som en god fallgruve for min del. Dersom en "kunde" ikke forplikter seg på noe vis, økonomisk i dette tilfelle - så blir fort en gratisbillett ubrukt.
  6. Har endt opp med billetter på familietribune midt på langsiden. Hvordan er mulighetene for å flytte seg til kortsiden tro?
  7. Hahahahahahahahahahahqhqhahaaaaaaa fy faen du ass .
  8. Bakke har vel fortsatt med lommelerka på innbytterbenken, og er fortsatt like bitter som innholdet. Perfekt match med lsk.
  9. Godt vi har VAR til å rette opp klare og tydelige feil fra dommeren.
  10. Nå prøvde VAR å rette opp dommertabben som ble gjort på slutten av kampen der. Problemet skjer når dommer for en gangs skyld går imot VAR, og en "clear and obvious" feilannullering får bli stående.
  11. For et klovneopplegg. Jeg ville i utgangspunktet forsvart innføringen av VAR alle dager i uka, jeg mener det kan tilføre mye bra, men den håpløse implementeringen vi har sett så langt er så elendig at jeg er nødt til å revurdere egen mening.
  12. Jeg ville vel heller trodd det mest rettferdige der etter VAR-sjekk er at det gule kortet viskes ut, og thats it? Hva gjør dette til en rødt kort-situasjon? Er jo Vif-spiller som kommer hodeløst inn i taklingen?
  13. Bare jeg som tolker innlegget til å forsøke å handle om bortesupporterne, fremfor selve lagene?
  14. Støttes så til de grader! Ja takk til hymne før avspark og denne versjonen etter pause.
  15. Aldri opplevd lignende trøbbel. Hyggelig at de fiksa det så vi fikk med oss tidenes Langespark!
  16. Det er vel levert i så stor grad man kan forvente av klubben på nåværende tidspunkt, er det ikke? Jeg er like klar som du over at det ikke står en ny stadion klar i dag, i morgen eller neste år, men noe kred må det være lov å gi selv om man generelt er skuffet og pessimistisk om dagen. Det er vedtatt at det skal bygges og det blir alternativet vi ønsket, så får vi selvsagt håpe at dommedagsprofetien ikke slår til innen den tid, eller noensinne.
  17. Det går fint, ser jo at du ikke klarer å styre det. Er enig i at de kommersielle inntektene ikke ser pene ut hvis vi hadde nesten det dobbelte i 2013 målt mot i fjor. Har samarbeidsmodellen mellom klubb og AS vært identisk hele tiden de siste 15 årene? Samtidig er vel det aller viktigste å få på plass en ny stadion for at vi skal kunne forbedre disse sponsor- og salgsinntektene, og der har klubben og Jon levert.
  18. Du mener at alle salgsinntekter går direkte til AS, bortsett fra spillersalg som er de eneste inntektene direkte i klubbkassa?
  19. Analysen er enkel, men overraskende god og gjennomtenkt. Siste kamp har KBK en seiersprosent på 100%, samt at de scorer i snitt 4 mål per kamp. Stabæk derimot har i siste kamp en seiersprosent på 0%, og scorer i snitt 1 mål per kamp.
  20. Hva med å øremerke midlene til mental trener/coaching/ansatt som flyr rundt på kveldstid og drar gutta ut fra fester etc?
  21. 1 kr for Nettavisen i 1 mnd, direktesport.no inkludert.
  22. Så om vi skulle tape så blir det Kampen for tilværelsen i de siste 25 kampene?
  23. Nå har vi jo spilt motsatt oppgjør mot disse 9 lagene også de tre sesongene, og hvis vi tar med de så blir det bittelitt penere. Totalt 50 kamper spilt, 8 seire, 19 uavgjort og 23 tap. I det minste går tap-prosenten til under 50%
×
×
  • Opprett ny...