Jump to content

SAU

Bruker
 • Content Count

  2,034
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  33

SAU last won the day on April 17

SAU had the most liked content!

Community Reputation

2,714

About SAU

 • Rank
  Buddha

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Haslum

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

974 profile views
 1. Han ser frisk ut på treningene også. Har trua
 2. Moussa hadde en del skuddtrening sammen med 3. keeper og Granli. Han var litt med å spilte med laget i går så kan virke som han ikke er helt matchfit ja. NH og Isaksen trente med fysio.
 3. Jeg telte 27 på dagens trening. Jeppe var ikke der, men Moussa var fortsatt med. Han, Norman Hansen, Isaksen og Lindal trente for seg/med fysio. Ellers ser alle friske og raske ut.
 4. Dette er bare trist og da spesielt for Luc, men han er familie, så forventer ny kontrakt om han selv vil. God bedring!
 5. Så ikke Azemi (var på treninga i går )ellerOliver
 6. Ser ut til at han har funnet seg godt til rette nå, for han storspilte på dagens trening med masse mål, og har visstnok gjort det på flere treninger. Blir spennende å se hva han får til i treningskampen mot Raufoss.
 7. Velkommen tilbake og måtte du herje Eliteserien.
 8. Håper 2021 blir året da Kassi har sitt beste år i Stabækdrakta noensinne. for vi vet potensialet hans. Håper Lumanza er tilbake til formen fra 2017-sesongen og at vi har skutt gullfuglen i Solbakken. Håper vi får inn en spiss som skårer maaange mål og at vi har ett forsvar som ingen slipper gjennom. men mest av alt håper jeg på fulle tribuner fra første dag, for da vet vi at vi er på riktig vei.
 9. Kan godt hende han vil til Stabæk også og derfor vi jobber med å hente han tilbake
 10. Takk, men det var vel ikke det jeg skrev.
 11. Det var jo elendig forsvar av Godset. Han fikk stå helt alene, og da er det ikke vanskelig å skåre mål. I Bodø klarte han 2 mål etter at B\G hadde byttet halve laget.
 12. https://www.sportsbibelen.com/no/stabaek-brann-og-lsk-jakter-spilleren-som-godset-mislyktes-med-a-signere/ Stabæk jakter forsvarsspilleren Solomon Owusu fra Raufoss
 13. Nei jeg syns ikke det er rart i det hele tatt. Vi stemmer årets viktigste spiller og jeg mener det er Hanche. Så får du mene noe annet.
 14. Helt enig, hadde det ikke vært for AHO hadde jeg stemt på Yaw
×
×
 • Create New...