Gå til innhold

lams

Bruker
  • Innholdsteller

    157
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    2

lams vant dagen sist 11. Mai 2011

lams hadde mest likt innhold!

Omdømme

36

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk
  1. Jeg begynner å tvile på at det blir en normal eliteserie i år i det hele tatt, tempoet i corona-utviklingen gjør det tvilsomt at man vil la X tusen folk samles på stadion for å utveksle heiarop og spytt. Seriestarten kommer antagelig midt i den raskeste spredningsperioden. Utsatt sesong? Tomme tribuner? Hvordan blir de økonomiske konsekvensene? Bare å se til Italia, som ligger noen uker foran oss. Skrekk og gru...
  2. Står vel at det er opsjon på kjøp "con opción de compra." http://www.deportivosaprissa.com/index.php/2016/08/17/comunicado-oficial-mynor-escoe-jugara-a-prestamo-en-noruega/ Edit: lenke
  3. Jøss, her sydet det av optimisme. Helt ukvalifisert tror jeg vi tar et nytt skritt mot opprykk. Sees i morgen.
  4. Lurer på hvor mange ganger nrk radio greier å si "bunnlaget" i løpet av en sending...
  5. Skryt til Luguber. Tapper på hjemreisen!
  6. Blir hyggelig! Farsan skulle gjerne vært med, men er dessverre opptatt med banditter på grensen mellom Somalia og Kenya. God tur til alle!
  7. Regner med at det ikke er behov for å reservere billetter på forhånd? Har booket inn på Scandic Simonkettä ons-fre, må dra tilbake til Helsinki med toget etter kampen for å rekke flyet neste dag uten en drepende tidlig morgenavreise. Tar 10.06-toget oppover. Gleder meg!
  8. Modern og jeg drar på tur. Tar onsdagen i Helsinki - og reiser hjem derfra fredag. Noen som har peiling på kollektivtransporten i de finske skogene - er det hest og slede eller buss og tog som gjelder? Må man belage seg på leiebil? EDIT: Betalte for øvrig 1800 per pers med Finnair - 0845 på onsdagen og retur i 12-tiden på fredag.
  9. http://www.f-b.no/ffk/piiroja-tiltales-1.7160207 Piiroja tiltalt. Blir bøter til FFK.
  10. Pressemelding fra AB Politidistrikt: ransaking og pågripelser i Overgangssaken Asker og Bærum politidistrikt har i dag gjennomførtransaking og foretatt pågripelse av to siktede personer i straffesaken som eropprettet etter Veigar Páll Gunnarsons overgang fra Stabæk Fotball tilVålerenga Fotball i sommer. De pågrepne er permittert sportsdirektør i Vålerenga ogsportslig leder i Stabæk. Disse to personene er siktet for overtredelse avstraffeloven § 275 jf. § 276, grov økonomisk utroskap. Det er gjennomførtransaking på disse personenes adresser og i lokalene til Vålerenga Fotball ogStabæk Fotball. Det ble gjort beslag av PC-er og dokumenter. Politiet kommertil å avhøre de pågrepne i løpet av dagen. De to personene ble pågrepet samtidig med ransakingen,begrunnet i mistanken om straffbar handling og at det foreligger enbevisforspillelsesfare. Asker og Bærum politidistrikt samarbeider i saken med Osloog Sør-Trøndelag politidistrikt. Politidistriktet mottar også bistand fraØKOKRIM. - Den videre etterforskning vil blant annet konsentrere segom å avklare de siktedes rolle i saken. Videre vil man søke å avdekke om andreinvolverte personer eller foretak har gjort seg skyldig i noe straffbart vedspillerovergangen. Det vil også bli foretatt etterforskingskritt iSør-Trøndelag politidistrikt, sier politiadvokat Morten Stene ved Asker ogBærum politidistrikt. Stabæks sportslige leder biståsi straffesaken av advokat Ellen Holager Andenæs. Vålerengas permitterte sportsdirektør bistås av advokat Peder Morset.
  11. To personer pågrepet, ifølge NTB. Oppdatering fra VG: Etter en ransaking har Asker og Bærum politidistrikt i dag pågrepet permittert sportsdirektør i Vålerenga, Truls Haakonsen, og sportslig leder i Stabæk, Inge André Olsen Fra pressemeldingen: De to personene ble pågrepet samtidig med ransakingen,begrunnet i mistanken om straffbar handling og at det foreligger enbevisforspillelsesfare.
  12. Fortsatt på topp tre. Det er nesten ikke til å tro, men kanskje litt urovekkende forskjell på hvor lagene vi har møtt og ikke møtt ligger på tabellen: (forutsatt TIL-seier i kveld) Plasseringer: Ikke møtt: 1,2,4,6,8,16 Møtt: 5,7,9,10,11,12,13,14,15
  13. Vi er i alle fall ikke de eneste idiotene på utstilling i kveld.. EDIT: Der kom Aalesund, snart er vi vel rundens nisse. EDIT 2: Og der slo Jannes gutter jammen til også. Er det flere klovner i ringen nå?
  14. Hva er det med oss og antatt dårligere motstand?!?! Cupen er up for grabs, og her ryker vi på stumpen ut... sukk.
×
×
  • Opprett ny...