Jump to content

geirti

FairFans
 • Content Count

  10,022
 • Joined

 • Days Won

  135

geirti last won the day on July 13

geirti had the most liked content!

Community Reputation

10,927

About geirti

 • Rank
  Snart ansatt i Stabæk Fotball
 • Birthday March 16

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Haslum

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

2,487 profile views
 1. Jeg er også veldig glad i Janne. Jeg skulle ønsker han kunne fått mer tid, men mest av alt skulle jeg ønsket at han hadde vist at han hadde klart å utvikle laget i riktig retning. Det var det dessverre ingen ting som tydet på. Jeg har derfor full forståelse for at han måtte gå, det virker det som både spillergruppa og Janne selv også hadde, så da var det kanskje ikke feil. Men det myyye som gjenstår.
 2. Etter den sesongen vi hadde hittil, synes jeg to ting bør være like soleklare: 1. Janne hadde ikke den fulle skylda for resultatene. Det er klart man er flere om skylda når det går så dårlig med et helt lag. 2. Janne var ikke uten betydelig skyld for resultatene. Det går an å klage på timingen og slikt, men vi er ferd med å få hodet under vann for siste gang denne sesongen. Noe måtte gjøres. Og ting pekte ikke riktig vei engang, vi virker å bli dårlgiere og dårligere...
 3. Takk! Ingen jubel, bare en veldig stor lettelse.
 4. Ace, vi er uenige med jevne mellomrom her inne, men jeg oppfatter deg gjennomgående som saklig. Men her er du er kanskje litt vel personlig? Jeg tenker at Joachim helt klart skal slippe å svare på denne. Spesielt med tanke på det siste avsnittet han skriver - han merker selv at han er veldig negativ og skal la forumet slippe ham en liten stund. Det er veldig bra med folk som går på kamp og står og brøler spillerne framover og oppover når de er på bunn, som nå, men det er ikke en forpliktelse heller. Dette må folk få velge selv. Jeg innbiller meg at vi ikke var veldig mange som tok bussen til e
 5. Jeppe er vel altfor utrygg defensivt for å kunne passe inn i noe midtforsvar? Jeg tenker Jeppe kanskje passer bedre litt høyere i banen, han spiller med høyere risiko, og kunne kanskje vært en god kant, eventuelt en back i 5-3-2?
 6. OK, jeg forstår at en del får nok av det verste som skrives i tråden til Sammy, eller at det er litt mye skyld som legges på f.eks. Bjarmann. Men generelt må det være greit å være både pessimistisk og optimistisk uten av man skal bli kalt god eller dårlig supporter av den grunn. Peter er åpenbart en god supporter, men det er ikke fordi han er så himla optimistisk at jeg synes han er en god supporter, det er fordi han møter opp på kamp etter kamp og støtter laget uansett. Og til deg/dere som ikke vil støtte laget på stadion på grunn av Bjarmann: drit og dra. Og bli der.
 7. Du glemte en til vi trenger å få inn på laget: - Gud. Sorry ass, men dette er kjørt.
 8. Men det er akkurat dette som er problemet når man analyser så små tall som antall scoringer og antall baklengs på de siste 11 kampene. Man kan verken konkludere med at vi er eller at vi ikke er svake på slutten av kampene. Tilfeldigheter spiller inn i veldig stor grad når man har veldig lave tall, som her - det er i snitt 2 scoringer og 4 baklengs per kvarter. Den kan være alt fra 0 til mer enn det dobbelte for et enkelt kvarter, uten at det er noe annet enn tilfeldigheter som spiller inn.
 9. De tallene er sikkert riktige, men det er altfor få scoringer til at det sier noe som helst. Spesielt på antall scorte mål , hvor det stort sett er snakk om ett eller to mål i løpet av hvert kvarter. Skal man finne noen slike trender, må det enten være noen perioder som skiller seg ekstremt ut (f.eks. 90 % av baklengsmålene kommer siste 30 minutter), eller man må ta med fjoråret også, for å få litt høyere antall scoriner og dermed litt lavere tilfeldigheter. Problemet med å ta med fjoråret er selvfølgelig at det spørs hvor aktuelt det er.
 10. Vi kan kritisere egne spillere her inne på forumet, selvfølgelig. Vi kan kritisere trenere, sportssjef osv. i egen klubb. Selvfølgelig. Men vi skal ta på oss silkehanskene så ikke Tunold får noen vanskelige spørsmål? Faen, dette er en pinlig servil holdning på et supporterforum! Det er veldig bra, og mange pluss i boka til Tunold for at han roter seg inn hit til stadighet og bidrar med informasjon sett fra hans side, det kan vi nok trenge. Men jeg tror verken han eller vi er tjent med at vi skal drive å stille liste oss rundt grøten for hans skyld. Så lenge vi holder oss sakli
 11. Takk for utfyllende svar rundt dette Jon, jeg har alltid slitt litt med å få oversikten i dette mylderet av stillinger. Angående setningen din som jeg har uthevet lurer jeg om du kan dele med oss hvilke økonomiske rammer styrene har satt før denne sesongen? Det er fullt mulig dette ligger ute et sted, bare at jeg ikke vet hvor jeg skal lete. Den delen av ramma jeg er mest interessert i er selvfølgelig den som kan brukes til å skaffe nye spillere, og evt. hvordan vi ligger på budsjetterte faste utgifter til sport (spillerlønn osv.) i forhold til hva som er de faktiske utgiftene per
 12. Her snakker du antageligvis om hvor stor forskjell en trener gjør fra kamp til kamp? Men det mest interessante er jo gjerne på lengre sikt. Når laget skal bygges, spillere som fyller mangler skal skaffes og laget skal samspilles. Da vil en trener kunne utgjøre ganske mye mer enn 15 %, både i positiv og negativ retning.
 13. Det som er vanskelig i fotball, er for spilleren å holde full oversikt der og da, ta en god avgjørelse, og utføre dette på en god måte (f.eks. en presis pasning). Det som ikke er vanskelig, er å se det på video etterpå og vurdere om det var gjorde var spesielt bra, spesielt dårlig eller helt spesielt. Dette vet jeg også fra egen jobb (lærer), det er ikke så lett når du står midt oppi det, men hvis du får se deg selv på film i etterkant, så er det lett å se når du gjør noe bra eller dårlig.
 14. Han har jo bare ett poeng, men det poenget er samtidig godt: det er for enkelt å alltid bare sparke treneren. Og det er det jo.
 15. Jeg håper alle kan være enige om at gårsdagens straffe var både viktig og rævva. Da lurer jeg på to ting: 1. Er det ikke klare avtaler om hvem som skal ta straffer? 2. Øves det ikke på straffer? Både straffeskytter og keeper kan jo ha godt av dette - og det vil jo ikke være relevant bare i en straffesituasjon, se f.eks. missen Vetlesen hadde på lørdag fra omtrent straffemerket.
×
×
 • Create New...