Jump to content

geirti

FairFans
 • Posts

  10,210
 • Joined

 • Days Won

  143

geirti last won the day on October 12

geirti had the most liked content!

Reputation

11,525

About geirti

 • Birthday March 16

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Haslum

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

2,672 profile views
 1. Tight avdeling, da. Vi er bare 3 poeng unna direkte nedrykk. Likevel er vi, med kun to kamper igjen, innafor å kunne ta igjen laget på andreplass.
 2. Tar vi dobbelt så mange poeng de siste 8 som det foregående fire, så får vi 28 poeng...
 3. Kanskje Wernersson og Edvardsson er de to beste kantene våre akkurat nå? Enig i at Pedersen ikke gjorde seg bort i dag, men han slapp stort sett å bruke beina, det er en klar fordel for ham.
 4. Du er ikke akkurat en kilde til inspirasjon selv heller, som karakteriserer meningsmotstandere som troll. Det nytter lite å sitte i egen skyttergrav og klage på at meningsmotstandere har gått ned i sin. Etter de overtidsminuttene i dag må det være lov å være jævlig skuffa. Det verste er på langt nær en supporter som blir forbanna når det går til helvete, den er en supporter som slutter å bry seg. For egen del var det sånn sett betryggende å merke at jeg var skikkelig forbanna og lei meg etter det målet. Jeg har åpenbart ikke sluttet å bry meg, og det er det åpenbart andre her inne som heller ikke har. Så skal man få lov til å påkalle alle mørkets guder akkurat i dag, fordi det åpenbart var 3 poeng vi hadde sinnsykt behov for som vi mistet på tampen (vi mistet jo egentlig bare to, men relativt til vår nærmeste utfordrer mistet vi tre). Min første tanke er at det å gi bort så viktige poeng på overtid - det er typisk for lag som rykker ned. Samtidig var ikke de første 90 minuttene typisk for lag som rykker ned. Vi ble ikke bombardert med målsjanser kampen gjennom, som. Vi legger oss kanskje litt i overkant bakpå, og vi har kanskje litt vel tungt for å skape noe framover, men vi har altså 5 overtidsminutter unna en dundrende suksess. Det stinket ikke mål av Brann på slutten av andreomgang, det stinket desperasjon. Det kan for være de som slår følge med Mjøndalen ned i Obos. Eller det kan for så vidt godt være oss. Eller alle tre. Molde har vunnet 1 av de siste seks bortekampene sine, der må det være lov til å håpe på ett poeng. Hjemmekampen etter det er mot FKH, og de er definitivt gavmilde borte (har tapt 7 av 11 og kun vunnet en bortekamp i år). Dette lever fortsatt...
 5. Kirkevold, nå tar du med de ballen til hjørneflagget til Brann, og står der med den i 10 minutter. OK? Takk.
 6. Herregud. Jeg begynner så smått å få trua på 3 poeng nå, men dette er jo faen ikke til å holde ut....
 7. Herlig å se Haugen, håper han holder koken hele kampen!
 8. Dette er ett bytte som åpenbart styrker oss (Eddie), og et bytte som styrker midtbanen vår (men svekker kanten). Alt i alt en klar heving. Klarer vi holde nullen i et kvarter til skal jeg begynne å få trua på 3 livsviktige poeng.
 9. La oss bare håpe vi ikke slutter fullstendig å spille fotball. Da blir det helt usannsynlig lange 50+ minutter.
 10. Herregud. Det er så jævla dritflaks akkurat når vi trenger det. Det er jo helt på Jamtfall-nivå den goalen der. Men skal det holde inn (til pause og til slutt)?
 11. Selvfølgelig skal han av: når Eddie klarer å spille det som gjenstår av kampen...
 12. Han er elendig med ballen, men rask. Han kan egentlig bare ligge igjen på topp hele kampen. Ødelegger enhver overgang hvis hann får ballen på egen halvdel.
 13. Azemi er vel mer mobil og bedre førsteforsvarer. Så med Azemi på topp virker vi å satse på et kampbilde hvor Brann har ballen og vi prøver å kjøre kjappe kontringer. Problemet er at vi mangler både Edvardsen og Normann, Bolly og Wernersson har jeg ikke de samme forventningene til. Samtidig kommer vi nok til å savne rivjernet Høyland på midten. Så jeg tenker vi skal få det rimelig tøft i dag. Vi trenger heltejobbing av Piggy og co i dag. Vi trenger en Sandberg som har null feil og i tillegg plukker fram et par enorme redninger. Og vi trenger en midtbane som løper non-stop. Får vi alt det, så vinner vi. Men får vi alt det? Neppe... Fordel Brann, det her.
 14. Jeg vet dette skal være et blaatt ekkokammer, men hvem kan egentlig si noe på politikernes manglende entusiasme her? De skal representere innbyggere sine. Selv etter at coronarestriksjonene er opphevet, sliter vi å samle flere tilskuere på en helg enn det den nye Bondfilmen klarer på kino i Sandvika over en helg. Hva er det som binder mange Bæringer sammen? Jeg tror ikke lenger svaret er Stabæk Fotball. Det er jævla synd, men det er klubbens egen feil. Vi får som vi fortjener, og dette har vi brakt på oss selv. Hva faen skal vi med plass til 8000 seter og en stadion som vil være godkjent for e-cup, når vi spiller for 2000 tilskuere og er laaangt unna å kvalifisere oss til Europa? Er det kommunens oppgave å sponse særinteresser med enorme beløp? Selvfølgelig ikke. Er vi i ferd med å bli en særinteresse, altså for de få og ikke for de mange? Jeg frykter det. Dette er til å grine av, men vi kan ikke late som alle bæringer står med hodet i den samme blaa skyen som vi gjør. Jeg forstår godt at Stabæk trenger denne nye "stor"stua, og jeg håper inderlig vi får den. Men jeg forstår også godt at akkurat nå ser det ikke ut som Bærums befolkning trenger den. Og da blir det vel gjerne sånn. #opprykk2025 ?
 15. Ser at Lumanza gikk ut allerede etter 26 min. Skadet?
×
×
 • Create New...