Jump to content

geirti

FairFans
 • Posts

  10,422
 • Joined

 • Days Won

  147

Posts posted by geirti

 1. Da er evalueringen tydeligvis ferdig. Noen som har fått med seg noe om hvordan funnene skal offentliggjøres, hvis i det hele tatt?

   

  Slik jeg leser dette, så kan det virke som man ikke er så keene på å dele funnene med øvrigheten. Uansett godt å se vi definitivt "skal" tilbake til toppen av norsk fotball. Fryktet at vi aldri skulle bli topp 6 igjen, slik vi var i fjor:

  Teamet har fått et grundig innblikk i rapporten og vil de neste dagene bearbeide den, samt informere personene som er involvert i prosessen.

  Over helgen vil rapporten blant annet legges frem for de tidligere Stabæk-spillerne Tommy Stenersen, Christian Holter og Morten Skjønsberg. Videre i prosessen vil også styrene bli involvert.

  Ut ifra disse møtene vil det bli laget en handlingsplan. En handlingsplan som skal føre oss tilbake til toppen av norsk fotball. 

 2. 1 time siden skrev kuk:

  Beklager kjære kverulant. Jeg skal skrive alt på nytt:

  Først: Veldig glad for at klubben ser ut til å gjøre grundig evaluering av alle deler av organisasjonen. MEN, håper ikke dette går på bekostning av arbeidet med å fornye stallen og til å hente riktige spillere. Det signeres nå spillere både i eliteserien og obos, foreløpig helt tyst hos oss. Forstår ønsket om å gjøre evalueringsarbeidet grundig først, men håper virkelig vi nok en gang ikke blir stående igjen på stasjonen når overgangstoget går.

  Stallen og trenerapparatet som rykket ned var ikke bra nok for eliteserien og er for dårlig for opprykk til eliteserien. Det trengs påfyll.

   

  Er lærern fornøyd?

  Kjære kuk. Jeg er helt enig med poenget ditt, som er at vi må handle på spillermarkedet og ikke sitte og vente. Poenget mitt var at vi bør ikke friskmelde pasienten bare fordi den har lovet å sjekke om den har feber.

 3. 1 time siden skrev sexxes:

  Skottland/Spania er jo nesten det samme. Fullstendig på trynet i utlandet er vel å ta i for flere av dem. Noen hadde helt greie karrierer i utlandet, men stjernenivå ble det vel ikke på mange.

  Jeg finner påstanden om at jeg "tok i" helt urimelig. Snart kommer du vel og sier at Brattbakk ikke scorte ti mål i hver kamp for RBK heller?

  *ironivarsel*

 4. 51 minutter siden skrev StabækMykle:

  Skal vi tippe han flopper i Russland? Han har vel ikke fått til så mye andre steder enn i Bodø, og der hadde vel til og med Mehmeti putta en del mål hvis han fikk sjansen.

   

  Enig. Dette minner meg litt om alle RBK-eksportene på slutten av 90-tallet. Stjernenivå (i forhold til motstanderne) i eliteserien, så fullstendig på trynet i utlandet. Brattbakk gik vel fra å score ti mål i hver kamp til ikke å klare å knyte skolissene i Spania (litt usikker på landet). Jeg tror det er ganske mange andre spillere enn Botheim jeg heller ville hentet fra deg Glimt-laget. Men aller helst ville jeg selvfølgelig henta trener'n.

 5. På 8.1.2022 den 12.16 skrev ingo:

  Syns vi bør holde oss for gode til å servere kjipe spekulasjoner (...) om gamle helter, enten de scoret mål for Stabæk eller reddet dem. (...) Et forum for oss som elsker Stabæk bør absolutt ikke bli til et lummert sted for å spre mistanker mot navngitte Stabækprofiler.

  Dette er jeg vel egentlig enig med deg i. Dersom det begynner å svirre rykter om STB-helter (eller andre, for den saks skyld), så bør vi kunne la det ligge, jo mer sjokkerende og ubehagelige ryktene er, jo viktigere kan det være at vi lar det ligge, i hvert fall på åpent forum.

  MEN, det vi snakker om over er da ikke "kjipe spekulasjoner"? Det er faktisk hendelser (noe jeg skulle tro du kjenner bedre enn de fleste her inne), og da skal du holde deg for god til å kalle det "spekulasjoner". Hvis du ikke har mage for å omtale ubehagelige sannheter, så får du i det minste la andre gjøre det. Det lukter litt "boomer" av hele under-teppet-greia di, må jeg si. Den defensive holdning til å omtale skammelig oppførsel kan jo nesten få en til å mistenke at det er noe ved klubbens håndtering av nevnte person(er) som ikke tåler dagens lys?

  Nannskog var en fantastisk målscorer og en herlig tilstedeværelse på banen. Men ikke bare det.

 6. 4 minutter siden skrev Posse:

  Referatet er så og si ferdigskrevet, men husk at det tar litt tid når vi også nå være enige i hva som har blitt sagt og hva vi er enige om. Jeg har stor forståelse for at folk vil vite, og vi prøver å få dette ferdig så grundig og fort som mulig ved siden av annen jobb. 

  Bra! Jeg er også veldig gira på å se referatet (og for så vidt også mandatet til evalueringsgruppa, hvis det eksisterer), men det er bedre å få det riktig enn raskt.

 7. 30 minutter siden skrev Mortimer:

  Hva skal til for at du klarer å være positiv til noe som helst? Er det feil folk de har hentet inn for å evaluere? 

  Savnet en del av de mest kritiske røstene på møtet med klubben i går, men det er klart at det er mye lettere å hamre løs på ett tastatur enn å bidra konstruktivt face to face. 

   

  1) Er det noen av de "kritiske røstene" som var invitert men ikke dukket opp?

   

  2) Hvor fornøyd er du med klubben de siste 5-6 årene?

   

  3) Hvorfor har du stor tiltro til denne evalueringen?

   

  4) Vet du hva som er mandatet til de som skal evaluere?

 8. 6 minutter siden skrev Ace:

  Bare hyggelig.

  Det er vel omtrent like arbeidskrevende for han som det hadde vært for deg å sende den til rett person i utgangspunktet.

  Det er selvfølgelig det jeg burde sagt til elevene mine også: hvorfor sitter du her og løser oppgaven feil, det er jo langt mindre arbeidskrevende å bare gjøre det riktig med en gang?

  Seriøst Ace, nå veit jeg ikke hva du argumenter for, men det er kanskje ikke så viktig så lenge du har noen å argumentere mot?

 9. 15 minutter siden skrev mbh:

  Forumet evaluerer klubben flere ganger om dagen. Evaluering er jo ikke noe kvalitetsstempel i seg selv. Det som teller, er hva det tas action på.

  Lykke til i møtet! Husk at de foreløpig 256 som har signert brevet har gitt dere et mandat, og det er ikke å smøre Nivea-krem på rumpeballene til folket på brakka.

  Noen ganger er det viktig å ikke lese forumet i lunsjen...

 10. 18 minutter siden skrev bluemaster:

  Er du like god på å verve gode spillere? 
  I så fall håper jeg du søker på den snart ledige stillingen som sportssjef😏
   

  Kan uansett ikke bli verre enn det er!

  Det tror jeg nok trygt at det kan bli. Verre enn det er nå, altså. Jeg er på ingen måte sikker på at det er Bjarmann som bør være førstemann ut.

 11. 1 time siden skrev Ace:

  Når det gjelder treneransettelser gis det inntrykk av at det er styret som sitter og rekrutterer trenere. Opplys meg gjerne hvordan den prosessen foregår. Jeg har antatt at styrets rolle er begrenset til å godkjenne administrasjonens innstilling, men mulig jeg tar feil der.

  Her er vi vel ved en av stridens absolutt kjerner: er det sportslig kompetanse som ligger bak viktige beslutninger innen sport (treneransettelse, spillerkjøp/salg osv.), eller er det et styremedlem eller ti, daglig leder, eller andre, som får et ord med i laget? Dette er vel noe av det som definitivt burde blitt evaluert. Men som høyst sannsynlig (min spådom) ikke blir det. Kanskje kunne vi f.eks. hatt et sportslig utvalg, som ga "faglige uttalelser/råd" som automatisk ble tillagt mye vekt ved slike beslutninger?

 12. 6 minutter siden skrev Innkast:

  Etter hva jeg forstår fra kilder i klubben er ikke Wiggen og Kjønø en del av evalueringen, mens Bjarmann er det - og henger i en tynn tråd.

  Hva skjedde med ALT skal evalueres?

  Og hvorfor i alle dager kan man ikke gå ut med dette?

  1) Hvem gjennomfører evalueringen?

  2) Hva skal evalueres/hva er mandatet?

  3) Hvordan skal konklusjonene presenteres til alle oss som ikke er på innsiden?

 13. 15 minutter siden skrev blaasoldat:

  Hvorfor skal de ha møte med kun noen få utvalgte! Det er per nå 223 som har signert brevet! Hva med alle de andre? Håper det blir informasjon til resten også.

  De kan jo umulig samle alle oss som har signert dette et sted. Jeg har full tro på at representanter for Stabæk Support vil klare å målbære kravet fra oss supportere. Spørsmålet er hva vi får til svar. Der holder jeg ikke pusten for å si det sånn. Det er så himla langt fra å si "vi skal evaluere alt", til å faktisk gjøre det.

  Og hvem er som skal evaluere klubben? Ferdig om noen uker? Da må de vel kunne gå an både å fortelle hvem som evaluerer og hva som skal sees på.

  Videre ramses det opp at man har vært villig til å ta tøffe grep, og man nevner å bytte hovedtrener. Det har vi jo omtrent gjort en gang i året siden 2015, så det er vel ikke spesielt "tøft". Det er (dessverre) bare helt normalt.

   

×
×
 • Create New...