Jump to content

hoffisking

Bruker
 • Content Count

  1,023
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

hoffisking last won the day on May 18 2020

hoffisking had the most liked content!

Community Reputation

773

About hoffisking

 • Rank
  Digimonster XO

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

580 profile views
 1. Ja, runde 10 og 11 skal vel da plasseres på den 26
 2. Voldsomt da, stilte et enkelt spørsmål rettet mot en påstand. Du kan fint være smittet uten å være syk. Er du smittet er du smittet. Er du syk har du symptomer også. De andre spørsmålene tyder på at du tillegger meg meninger av egen fri fantasi da jeg ikke har sagt et ord om hverken trening, smutthull eller regelbrudd.
 3. For ordens skyld, syke eller smittede?
 4. Bare å innse at vi spiller dørgende kjedelig fotball. Godt eksempel er når jeg kommer på jobb. Der det tidligere gikk i "for en fantastisk kamp" eller "for noen mål" og jeg smilende kunne konstatere at det var riktig så bra, er det nå "hva har skjedd med Stabæk " eller "hvordan gikk det med Stabæk i helgen". Jeg håper på bedre tider men kjenner at jeg ikke er veldig optimistisk for tiden. Begeistre. Alltid. Uansett
 5. Fiks punkt 5 og vi får oppmerksomhet i bøtter og spann.
 6. Det her er den nye Stabækstilen dessverre. Vi har blitt det kjedeligste laget i hele serien, og det er gjort med vilje. På tide å begynne å spille fotball igjen. Begeistre. Alltid. Uansett.
 7. Nå er det snart mange som kommer og forteller deg at du er useriøs, idiot, osv. Bare å lese seg litt bakover så ser du. Men ikke noe å bry seg om.
 8. Mulig mine gamle øyne ikke er så gode som før men synes det så ut som Ottesen opphevet den
 9. Chrome. 80.0.3987.99. Kanskje det bare trengs en oppdatering?
 10. Kan du fikse så vi hopper til siste uleste innlegg som før? Per nå havner jeg alltid på toppen av siste side og må scroll meg ned til de nye innleggene. Edit: marker som lest knappen savnes også Fortsatt på mobil
 11. Forsvant tid og dato stempel på postene nå eller er det bare meg?
 12. Slo meg at det er mer spennende å lese her enn å se på kampen.
 13. Huff, orker ikke mer av kontringer og lange oppspill. Bare nitrist. Håper vi snart kan ta styringen på kamper og spille fotball igjen. Begeistre. Alltid. Uansett.
×
×
 • Create New...