Jump to content

hoffisking

Bruker
 • Content Count

  1,020
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

hoffisking last won the day on May 18 2020

hoffisking had the most liked content!

Community Reputation

764

About hoffisking

 • Rank
  Digimonster XO

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

539 profile views
 1. Bare å innse at vi spiller dørgende kjedelig fotball. Godt eksempel er når jeg kommer på jobb. Der det tidligere gikk i "for en fantastisk kamp" eller "for noen mål" og jeg smilende kunne konstatere at det var riktig så bra, er det nå "hva har skjedd med Stabæk " eller "hvordan gikk det med Stabæk i helgen". Jeg håper på bedre tider men kjenner at jeg ikke er veldig optimistisk for tiden. Begeistre. Alltid. Uansett
 2. Fiks punkt 5 og vi får oppmerksomhet i bøtter og spann.
 3. Det her er den nye Stabækstilen dessverre. Vi har blitt det kjedeligste laget i hele serien, og det er gjort med vilje. På tide å begynne å spille fotball igjen. Begeistre. Alltid. Uansett.
 4. Nå er det snart mange som kommer og forteller deg at du er useriøs, idiot, osv. Bare å lese seg litt bakover så ser du. Men ikke noe å bry seg om.
 5. Mulig mine gamle øyne ikke er så gode som før men synes det så ut som Ottesen opphevet den
 6. Chrome. 80.0.3987.99. Kanskje det bare trengs en oppdatering?
 7. Kan du fikse så vi hopper til siste uleste innlegg som før? Per nå havner jeg alltid på toppen av siste side og må scroll meg ned til de nye innleggene. Edit: marker som lest knappen savnes også Fortsatt på mobil
 8. Forsvant tid og dato stempel på postene nå eller er det bare meg?
 9. Slo meg at det er mer spennende å lese her enn å se på kampen.
 10. Huff, orker ikke mer av kontringer og lange oppspill. Bare nitrist. Håper vi snart kan ta styringen på kamper og spille fotball igjen. Begeistre. Alltid. Uansett.
 11. Jeg stiller ikke spørsmål til tellingen, men vi kan registrere at spillere som Tchoy, Annan, Farnerud og Segerstrøm ikke er å finne.
×
×
 • Create New...