Jump to content

hoffisking

Bruker
 • Posts

  1,148
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

hoffisking last won the day on May 18 2020

hoffisking had the most liked content!

Reputation

943

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

894 profile views
 1. Sover bedre på sofaen en på stadion. Kjedelig her
 2. Herre jemini, lar vi Høyland stå alene på blank? Skerpings
 3. Bare spille skikkelig ball ut kampen så vi ikke lager ny spenning.
 4. Da lager vi mer spenning igjen foran siste kamp. F*** at vi ikke avgjorde mot kfum
 5. Iao, selvsagt. Og hvordan kunne jeg glemme Meling eller Dio. På midtbanen er det mange, vdig mange. Deriblant Alanzinho og resten av 2008 gjengen. Hvem glemmer Martin Andresen, Chippen, eller Jansson? Grimstad? Var det Adu han het som herjet en halv sesong noen år siden? For mange å huske på, men av nyere dato er det vanskeligere rett og slett på grunn av den kjipe fotballen vi har levert i noen sesonger. Hugo definitivt og Lumanza 1.0, muligens en Bohinen, Børkeeiet, eller Thorsby. Best å gi seg der, for mange man glemmer som har begeistret oss.
 6. Tja. Tok en rask liten sjekk i topplokket og for min del ser det "motsatt" ut. Med stor fare for at jeg har glemt mange i farten Flem, en av de største av alle. Begeistret med tøffhet og tæl. Petur, fantastisk som spillende stopper og definitivt en som begeistret. Segerstrøm, min personlige favoritt til beste stopper vi har hatt. Og mer nylig, Skjønsberg for personen og lederskikkelsen. Samt Hanche som var en flem i mindre skikkelse men med ordentlig ballbehandling. Blant spissene er det selvsagt mange gode, men som begeistret.... Nannskog og Veigar så klart, Boli, kanskje en Belsvik som notorisk målscorer og Fredrik Gærdeman som en tidlig helt.
 7. Horribelt. Byttet inn kontringsspiller, la oss bakpå for å kontre oss til tre poeng og fikk som fortjent. Vi har gitt fra oss initiativet vi hadde og nå er det helt kaos i begge ender.
 8. Stryk for pausen så langt. Nå må det jobbes
 9. Tabellen til odd gikk fra 91 til 96 prosent i dag, ikke værst. Kun opprykk som gjelder og kanskje en fornuftig tilnærming i så måte, men jeg sitter likevel med følelsen av at vi tapte to poeng i dag ved å skulle forsvare oss til opprykk. Worst case får vi svi for det. Det var dette med pessimister osv.
×
×
 • Create New...