Jump to content

hoffisking

Bruker
 • Posts

  1,086
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

hoffisking last won the day on May 18 2020

hoffisking had the most liked content!

Reputation

870

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

778 profile views
 1. Var da ganske så fortjent at vi vant selv om vi ikke briljerte. Litt heldige med et par situasjoner som kunne gitt baklengs men også litt uheldige fremover ved et par anledninger
 2. Jeg synes spillerne har underprestert ift ferdigheter, definitivt. Og det er for det meste trenerens ansvar. En som virkelig evnet å få det beste ut av spillerene sine og også heve de var Bradley. At spillerne har ferdigheter betyr ikke nødvendigvis at de er vinnerskaller. Da skal du gå foran og dra de andre med deg. Du trekker frem den som kanskje var den ene i fjor, Wangberg.
 3. I fjor hadde vi 20+ taperskaller, tror ikke vi har mange vinnerskaller i år heller. Har manglet vinnerskaller i årevis med noen gode unntak. Fotballspillere liker å vinne og å spille god fotball, men det er ikke det samme som å ha vinnerskaller. Hanche for eksempel var et unntak, Meling et annet.
 4. Ja takk, det er jeg også interessert i. Vi har hatt mer enn tydelig nok stil de siste årene allerede, ligg lavt på egen sekstenmeter og spark så fort eller langt dere klarer mot motstanderens mål og løp etter. Eller hurtig angrepsspill i lengderetning som noen sentrale klubbskikkelser har kalt det. Før dette startet så hadde vi ordentlig Stabækfotball, med ballspill, masse sjanser, og tekniske detaljer som også andre lags supportere lot seg sjarmere av. Har føltes som en fjern drøm i noen år nå og lengter som bare det etter å komme dit igjen, men blir vrient å vippe bodø ned fra den tronen på en stund tror jeg.
×
×
 • Create New...