Gå til innhold

kihl

Bruker
  • Innholdsteller

    322
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

kihl vant dagen sist 23. Mars 2010

kihl hadde mest likt innhold!

Omdømme

155

Om kihl

  • Bursdag 03. jan. 1985

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Nylige profilbesøk

1 089 profilvisninger
  1. Litt late to the party, men klasse-episode. Piggy virker som hel ved.
  2. Er han det? Jeg klarer ikke se hva ekstra han tifører i forhold til de andre?
  3. Vetti er så sykt nonchalant. Er han virkelig så selvskreven? Vil se Næss i den rollen, med Haugen og Kay ved siden av.
  4. Blant de bedre, helt enig og uforståelig bytte. Næss bedre
  5. Har Krogstad klippekort? Usynlig bortsett fra siste 10 idag, så er det Kostadinov som ryker ut, helt uforståelige disponeringer. Hammy må være grusom på trening som ikke får prøve seg idag.
  6. det trodde jeg og, så nå er det enda en til innmeldt!
  7. Joda, men mange bidrar nok på aktiviteter i form av at man er trener eller ønsker å følge opp på andre måter. Løsningen er enkel, fotball skal spilles i helgen.
  8. En ting når man diskuterer antallet på tribunen, iår spiller vi MANDAGSKAMPER. Det er så dritt som det går an, jeg fornyet sesongkortet mitt ifjor, men ser ikke ut til at jeg får brukt det mange gangene iår. Helt umulig å få til mandager når det kræsjer med aktiviteter for kidsa jevnt over.
  9. Piggy har sett litt rufsete ut i starten av sesongen, mye feilpasninger og ikke de beste involveringene defensivt. Kunne fint vært benket spør du meg.
  10. @@ringo for en ressurs du er for klubben. Meget bra innlegg om oss. Jeg gleder meg enda mer til OBOS nå, jeg har trua!
  11. Det må skje noe i klubben, dette er så dårlig på alle nivåer
  12. Uenig. Jeg syntes ikke han flytter ballen kjapt og presist. Han er jo aldri i nærheten av ballen? Alltid feilplassert, selger seg for høyt i banen. Det eneste Skytte er god på er i trange situasjoner hvor han har en bra nærteknikk og kan skjerme/gå av en mann. Ellers er han aldri i posisjon til å bidra noe som helst.
×
×
  • Opprett ny...