Gå til innhold

storeslem

Bruker
  • Innholdsteller

    31
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

1

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    stabaek
  1. Symptomatisk hvordan Normann Hansen ble snytt for to straffer på rappen. Den siste på 73:59, Kresnjik Kræsjnik(?) hendser ballen bort fra mål samtidig som han sparker ned Kornelius i en og samme bevegelse. Dette var et legitimt kunstverk av alle de involverte, inkludert dommer og TV-produksjon som ikke klarte å få det med seg.
  2. Ingen assist på Palmi fra Kongsvinger?
  3. Problemet er da ikke at hovisfolk snyter SS for hundrelappen; de mindre bemidlede, evt. gjerrige folkene du der forestiller deg sitter allerede trygt plassert bakerst på SS-feltet. Problemet er at SS' potensielle nye medlemmer fort har en høyere terskel for å troppe opp på en tribune full av hardbarkede supportere enn de har for å blåse av en hundrelapp på ostepølser eller sitteplass. I Bærum og omegn finnes det sikkert tusenvis av unge mennesker med en latent hoppende og syngende Stabæksupporter i seg, som gladelig ville kastet hundrelappen sin til oss hvis de bare fikk stokket bena sine skikkelig og funnet frem til SS-feltet. Med et produkt som i så stor grad selger seg selv, bør SS etter min mening legge ned en stor innsats for å gjøre det mer tilgjengelig for nye fjes.
  4. Veldig 'uheldig' han Oppdal ja. En tilsvarende uheldig utespiller utenfor egen 16-meter hadde risikert rødt kort.
  5. 50%-vennen får bli med inn på ståfeltet right? Orker ikke invitere venner med på nitriste sittetribuner for å se på et nitrist stabæklag. I år er det SS som er beholdningen...
  6. flere bilder / videoer fra københavn +lesestoff for de som er drevne i tysk. 'aldri i livet om jeg hadde trodd at nordmenn kunne være så entusiastiske'
  7. Er vel bare Olympiakos av disse som er seedet høyere enn FCK
  8. gull at tv2 sumo måler 10mbit linja mi til 80kbit
  9. har ca ett bilde per 10-15sec på livesendinga, lyden fungerer derimot fullt ut. Har aldri hatt dette problemet på ikke-live snutter. Hva er feil?
  10. Helvete de bussene er ugjestmilde mot en lang sak som meg. Fikk endelig to timer oppstykket promillesøvn på tilbaketuren, men nå er det natta. Natta.
  11. I det minste morsomt at vi igjen scorer på corner. Til tross for et lag som i norsk målestokk må gå som en gjeng puslete dvergfjellaper er vi fantastisk effektive på offensive dødballer.
  12. Likte forresten når nissene i Tirana begynte å bue på egne spillere i slutten av første omgang.
×
×
  • Opprett ny...