Jump to content

knutta

FairFans
 • Posts

  2,368
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

knutta last won the day on April 28 2020

knutta had the most liked content!

Reputation

1,544

About knutta

 • Birthday 01/09/1987

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo
 • Interests
  fotball

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

1,840 profile views
 1. Utsatt til slutten av september…
 2. Alternativt få tomten av kommunen og bygge stadion selv. Uten alt annet av arealet osv osv. det kan bygges på senere. Mange muligheter for å gjøre dette en del billigere.
 3. Utsettelser blir det alltid helt frem til rådgivere og entreprenør er kontrahert så det får vi bare leve med. Det skal mye til å stoppe prosjektet når det har kommet såpass langt, det handler vel egentlig mer om fintuning som Jon egentlig er inne på. Man kan jo dele opp prosjektkostnaden mer f.eks. Vil MDG reagere på å bygge en skatehall til 50mill? og en park til 100mill? Da kostet plutselig "Stadion" 150 millioner mindre og er på budsjett. Om man tror at kostnaden for det samme bygget er økt uten noe logisk sammenheng er det naturlig å reagere. Men prosjektet inneholder vesentlig flere kvaliteter nå enn det gjorde i første anslag på en ren ny stadion uten parker, skateanlegg og næringsarealer. Som jeg har sagt før; stabling av stadion er vesentlig billigere enn det estimatet her. det er alt annet som koster.
 4. Prisen er i praksis valgfri avhengig av innhold utover tribune og matte. Stabling av tribuneelementer er en liten prosentandel av en slik utbygging; næringsarealer og annen «ekstrabruk» er det som koster. Naturlig nok har det ekstraarealet en oppside for kommunen, men egentlig en unaturlig del å ta med i kostnadsvurderingen opp mot andre kommunale plikter til 600-700 millioner. Det kan man f.eks se på breakdown av kostnader fra andre stadioner som er bygget. F.eks Skagerak uten næringsarealer osv kostet vel under 300. Så det er vel mest et spørsmål om «need to have» og «nice to have»
 5. Blue Dream Allstar til Mikkel det vel?
 6. Har overhodet ingen anelse. Hatt autotrekk siden starten og bare latt det skure å gå. Aner ikke hvem som eier kontoen engang. Blind tro på profeten @ingo og budskapet! Men når det nevnes er det kanskje på tide å vurdere en endring...
 7. Er virkelig smittevernet ivaretatt bak Sandberg? Ser da både tett og mange ut
 8. Verken interjuvet i budstikka eller på eurosport var vel så negativt som folk her inne skal ha det til? Tror det blir bra jeg:)
 9. Synes synd på Erik. Topp topp klasse, men blitt motarbeidet i alle svinger i NFF. Synd; tror han hadde vært en bedre president enn Svendsen!
 10. Bradley hadde vel 3-1-1 i alle bolkene vel?Var enkelt å spille på Oddsen den sesongen
 11. Med Ciljan spilleklar? Og forsterket med Børven som kanskje spiller mer enn mot vif
 12. Veldig godkjent andre omgang, men har det noe å si om man taper 3-0/4-0/5-1? På 3-0 borge mot en av ligaens beste lag tenker jeg man burde bytte 5 og gi faen. Kamper hver tredje dag, da må det vel være lov å kaste hansken litt samt gi reservene erfaring. Blir mye suspensjoner og skader utover...
 13. Hva et status på Jeppe egentlig? Ute hele året?
×
×
 • Create New...