Jump to content

bergo

Ressurspersoner
 • Posts

  178
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

bergo last won the day on November 4 2022

bergo had the most liked content!

Reputation

560

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  STB

Recent Profile Visitors

1,230 profile views
 1. Takk for informasjon. Det stemmer at kampene ble spilt på samme bane. Dette er nå rettet opp.
 2. Oppdatering: Innloggingsfunksjonen skal nå være i orden igjen. Beklager at det tok tid, men stb.guru er tilsynelatende ikke førsteprioritert hos Facebook. Hvis du fremdeles opplever problemer med innlogging, gi meg beskjed.
 3. Dette har stått på gjørelisten en stund, men takk for at du minnet meg på det. Jeg har sett på saken nå og ser at YouTube (av ukjent grunn) har gjort en endring i tilgangsnivået på disse videoene. Jeg er i ferd med å endre tilbake, men det er mange videoer og kan ta litt tid.
 4. Vi må gjerne hente inspirasjon fra andre klubber, men som et minimum bør vi vel endre enten melodi eller tekst.
 5. Hehe, han gjennomgikk et aldri så lite navnebytte i kampens hete på tribunen. Godt å se at dere følger med og passer på; det hadde vært verre hvis ingen oppdaget det Han har nå fått sin gamle, om noe kjedeligere, navn tilbake.
 6. Øvrige Stabæk-mål: 18. Selv uten Ohis 15 fulltreffere har vi scoret to flere enn Odd.
 7. Til informasjon så har Stabæk Support en økning i medlemsmassen på over 20 % i år. Jeg opplever at det arbeides godt med rekruttering av nye, yngre medlemmer og at takhøyden er større nå enn for noen år tilbake. Det er merkbart mer interesse for tifo-arbeid og turen til Kristiansund nærmer seg utsolgt. At supportere fra motstanderlaget besøker puben er helt uproblematisk. Onkel Blaa har et dilemma når de, samtidig som å drive supporterpuben til Stabæk, er avhengig av inntekter fra både øvrige stamgjester og bortelagets supportere. Her er det flere hensyn som må balanseres, men Onkel Blaa driver først og fremst næringsvirksomhet og ønsker naturligvis at flest mulig legger igjen penger i baren. Det tror jeg de fleste forstår. Hele "boitkott"-diskusjonen er for øvrig, som flere ovenfor har påpekt, en misforståelse.
 8. Han er for øvrig toppscorer i Superligaen, med syv mål på like mange kamper. Imponerende.
 9. 2 Williams Velásquez 4 Nahuel Ferraresi 5 Jose Hernandez 20 Ronald Hernández I så fall 50 % sjanse for at det er en Hernandez.
 10. https://www.fotball.no/lov-og-reglement/overganger/ Jeg antar at det menes torsdag 17.august kl. 00:00.
 11. Formelt er det snakk om en samarbeidsavtale mellom IK Start (klubben) og Start En Drøm AS (nytt aksjeselskap).
 12. Han er ikke klar, nei. Fysio mente han muligens kunne være klar til Haugesund-kampen, men han tvilte litt på det selv.
 13. All informasjon som legges ut på stb.guru opprettes og kvalitetssikres manuelt. Siden databasen på stb.guru ikke inneholder kampresultater fra andre kamper enn Stabæk sine, har vi ikke grunnlaget for automatiserte tabeller. Vi har foreløpig heller ikke et system for å hente tabeller fra eksterne kilder. Vi prioriterte historiske runde for runde-tabeller fordi vi så at det hadde en stor verdi. Manuelle tabeller for hver runde er imidlertid svært tidkrevende, og de er derfor ikke oppdatert. Det vil nok komme på et eller annet tidspunkt, men er ikke prioritert fra min side.
 14. Styrearbeidet i Stabæk blir så vidt jeg vet ikke kompensert. Man kan si mye om styret, men at enkelte styremedlemmer har solid privatøkonomi - og dermed har muligheten til å påta seg et tidkrevende styreverv uten betaling - skal brukes mot dem?
 15. Aldersgrensen for sesongkort er 14 år. Barn under 14 år slipper inn på feltet sammen med en voksen, men må da kjøpe enkeltbillett.
×
×
 • Create New...