Gå til innhold

Skurk

Bruker
  • Innholdsteller

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

0

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk
  1. Jeg føler spillet begynner å sitte bedre og bedre, og det er bare et tidsspørsmål før det smeller. Nå møter vi et Sandefjord i god form, men jeg har troen på at det vil snu denne gangen. Tipper vi vinner 2-1. Berglund x2.Ønsker meg følgende lag: Jon Keller - Høiland - Olsen - Henning Palmi (Mix) - Pontus - Daigo - Hoff Berglund - Nannskog Henning er forhåpentligvis trygg nok med ballen i beina til å bekle ventrebacken. Palmi og Daigo kan bytte roller individuelt som følge av kamputviklingen. Hoff fortjener en ny sjanse fra start etter et par greie innhopp. Palmi har virket tung, men siden Mix ikke imponerte meg idag velger jeg vår venn fra Island. Berglund kommer nærmere og nærmere hver eneste kamp, så neste gang scorer han garantert. Mark my words!
  2. Dette var farlig dårlig. Vil gi godkjent til Keller og Høiland. Hedenstad gjorde seg heller ikke bort på noen som helst måte etter at han kom inn. Berglund var aktiv og god i første omgang, selv om han så klart burde ha puttet mål. Resten; kortpasningsøvelser på torsdag og fredag.
  3. Helt uenig anngående Mix. Greit at han er blitt vår "yndling" denne sesongen, men idag har han vært bånn i bøtta. Glimter til av og til, men de mange balltapene ødelegger for min del..
  4. Å fy faen dette er triste saker! MMS er jo fullstendig udugelig fortiden.
  5. Som så mange andre har sagt her inne; vi må slutte med alle langpasningene. Vi har ingen tanks på topp som kan gi resten av laget tid til å komme seg i angrep. Vi må angripe som en enhet bakfra. Spille oss oppover om du vil. Slik har i gjort det de siste årene, og slik bør vi fortsette. Jeg synes det er merkelig at Jønsson åpenbart har justert spillestilen til Stabæk i så stor grad som han har gjort. Selvfølgelig bør man nyansere den når nye spillere kommer inn, men man må fortsatt beholde den innøvde stilen halvparten av gutta kan spille i blinde. Espen Hoff er selvfølgelig ingen Alanzinho, men han har likevel vist ved flere anledninger at han er kapabel til å dra av en mann eller to. Den dimensjonen av spillet føler jeg vi fortsatt har mulighet til å utnytte. En annen ting jeg synes er merkelig er at Keller benkes. Han er en av de spillere på laget jeg føler virkelig er lojal til Jannes filosofi. Jeg tror at Keller på høyresiden hadde gjort underverker. Da får Henning og Pontus den hjelpen de sårt trenger for å kontrollere midtbanen, samtidig som de offensive spillere kan unnlate seg litt defensivt arbeid. Kobayashi og Hoff kan rulere på venstre. Keller bør være selvskreven! Mulig han ikke har formen inne eller har slengt med leppa. Jeg finner hvertfall ikke noe grunn til at en av våre viktigste menn fra i fjor ikke får plass på laget. For å bli bedre offensivt, så må vi bli bedre defensivt. Det er midtbanen som er problemet hittil i år, ikke forsvaret. Vi trenger et arbeidsjern til, and that´s my man Keller!
  6. Vil vel si at Ljungberg ikke er like usannsynlig som Zlatan og Henke. Hvem hadde trodd at ledelsen skulle klare å hanke inn Pontus Farnerud, den svenske utenlandsproffen fra Sporting? Ikke jeg hvertfall. Tviler selvfølgelig på at Ljungberg velger Stabæk, men han har vel uttalt at han skal hjem til Sverige. Tar jeg ikke helt feil, så sa vel Farnerud det samme. Og som sagt, med Bohinen i spissen er det lov å håpe=)
  7. La Janne og Pontus ta en liten prat med Fredrik Ljungberg! Han har så vidt jeg vet gitt seg med utenlandsfotball, og kanskje han vil spille for et lag fullt av svensker i framgang. Lov å håpe;)
  8. Fy faen så nervøse vi er! Pausen kan komme godt med!
  9. Farnerud er Stabæks bestemann idag! Lite minus at han ikke tør å skyte når han har muligheten. Kommer rettvendt på 20 m kanskje 4-5 ganger. Men men, han putta et nydelig mål, og det bør vel kanskje holde.
  10. Bengt Eriksen og panelet konkluderte med at Hauge dreit seg ut. Penget var vel at han surret i forklaringen. Han kunne vist ut Skjønsberg hvis han mente Morten brukte hånda med vilje, men Hauge sa etter kampen at det ikke var med vilje. Derfor gjorde han feil.
  11. Det er samtidig godt for gutta å komme inn i kampsituasjon så tidlig som mulig. Glemme urettferdigheten fra igår og se fremover. Så kan de overkjøre Molde, få ny iver og igjen rundspille de på søndag. (Pssst, kampen spilles mandag 29.09 ) -Posse
  12. Jeg vil tro at det blir Sandberg og Høiland i midten.. Begynner å bli ganske tynt bak der nå. Blir vel Gromstad som back-up.
  13. Tipper 1-1. Tror kampen blir litt lik LSK- kampen, nemlig at vi har muligheten til å avgjøre uten resultat. Håper jeg tar feil og ser Stabæk knuse Viking 4-1.
  14. I den fasen vi er av sesongen, og ikke minst tabellposisjonen til Stabæk, så bør Janne bruke de som er mulige erstattere. Palmi og Høiland er selvskrevne back-up'er for førstelaget, mens det er lurt å ha Stenersen i matchform med tanke på at det ofte er ekstra slitasje på midten. Derfor gjorde Janne helt riktige bytter etter min mening. Kamara er neste mann i køen.
  15. Fantastisk med Henning tilbake på banen. Plukker mange baller, slår noen feilpasninger, men gjør alt i alt en veldig fin figur.
×
×
  • Opprett ny...