Jump to content

BelgiskBlaa

Bruker
 • Posts

  2,812
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

BelgiskBlaa last won the day on May 14 2021

BelgiskBlaa had the most liked content!

Reputation

2,641

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Tre keeperutspill fra Nadderud

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

1,640 profile views
 1. Den største grunnen til at det fortsatt er naturgress på Nadderud er vel at Tyrving også har brukt stadion. Spyd/diskos/slegge er vel ikke akkurat drømmen for et kunstgress
 2. Bred spillerenighet om det nye seriesystemet. Jævla lite imponert av svarene til NFF-folkene her. Med slik tilbakemelding må du være litt mer ydmyk. Du bør faktisk innta paddeflat stilling øyeblikkelig. «Er ikke spillerne som bestemmer seriesystemet» er en farlig holdning å ha. Gjør du ting alle ansatte på en arbeidsplass hater, og får tilbakemelding om dette, bør du vise at du hører og gjør endringer. Ellers risikerer du at det ikke er så mange ansatte igjen. I en serie hvor søsterparten av spillerne er der fordi de synes fotball er gøy og ikke fordi de kan leve av det, blir det ekstra viktig.
 3. Virker som vi heldigvis treffer på en del av disse tankene:
 4. Deilig seier, og veldig forløsende med scoringen til Iris. Det var noe Nannskogsk over touchen hennes der. Må også gi Richard skryt for å gjøre en fin figur i pausen! Absolutt velfortjent, men dette burde vært en langt mer komfortabel seier enn det ble. Når man må reddes av et offsideflagg i siste sekund mot tabelljumboen trengs det avslutningstrening.
 5. Hvis det hadde vært mulig å gi skjønnsmessige poeng etter en uavgjort, ville dette vært en av dagene hvor begge lag fortjente 0. HJELPE MEG for en trøstesløs opplevelse.
 6. Du vet Lise har hatt en solid måned på jobb når "få en av verdens beste spisser tilbake på landslaget" bare er det nest beste hun bidro til at skjedde. Velkommen tilbake, Ada! Dette var digg.
 7. Jeg trodde først det var i melodien til Turbos "The Age of Pamparius", og nå har jeg den på hjernen i stedet.
 8. Som sønn av en sunnmøring kan jeg bare supplere med at Color Line stadion med naturgress, et raust Rory Delap-innkast fra en vestlandsfjord, neppe ville vært i topp tilstand en tidlig oktoberkveld. Ei heller april.
 9. Ermene er ikke helt blink for min del, men jeg liker den! Jeg har fortsatt til gode å bytte ut 2007-drakten, for ingen har matchet hvor lekker den var, men i år blir nok året.
 10. Fuck it, jeg skal ikke forvente at andre tar en slik regning og så bare bjuda på en kroneis selv. Dukker det opp flyktninger som har glede av det, spanderer jeg gjerne billetter på en familie, eller løst sammensatt gjeng, på 4 (er det en familiekvintett skal vi nok få til det også). Pluss turen i kiosken selvfølgelig. Ordner klubben med gratis inngang kan jeg gjerne dekke det likevel. Akkurat hvordan logistikken skal løses vet jeg ikke, men jeg håper sjansen byr seg
 11. Så også på Twitter at Kåffa hadde gratis innslipp for alle flyktninger innkvartert på nabohotellet til kampen mot Brann. Siden Rich er en av dem som likte tweeten håper jeg hjulene er i gang for å gjøre noe lignende for alle som ender i vår lille krok av verden når første tellende hjemmekamp sparkes i gang? Jeg ofrer gladelig seriestarten om det kan gi noen 90 minutter+tillegg med noe hyggelig. Spanderer gjerne en sjokkis og kroneis også.
 12. Takk for laget, Yaw! Stort blaaere er det nok vanskeligere å bli med bergensdialekt. Lykke til som pensjonist. Håper kroppen holder til hæpping i hagen og masse annet tullball. Hatten av!
 13. Welcome to us, Curtis! Make us proud
×
×
 • Create New...