Jump to content

BelgiskBlaa

Bruker
 • Content Count

  2,703
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

BelgiskBlaa last won the day on April 10 2020

BelgiskBlaa had the most liked content!

Community Reputation

2,098

About BelgiskBlaa

 • Rank
  Junkie

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Tre keeperutspill fra Nadderud

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

1,241 profile views
 1. Denne episoden av den fortreffelige podcasten til Lars Sivertsen er verdt en lytt i denne sammenhengen. Men altså, salg direkte til England er jo omtrent forbeholdt Ødegaardene og Haalandene her i verden. Vi kan jo håpe, men tror dessverre ikke det blir et stort problem for oss i hverdagen.
 2. Ånden som går etter 2008-Alanzinho viste seg på venstrekanten i dag.
 3. Hvorfor tror du spillere ble løst fra kontrakter på deadline day?
 4. All den tid Henriksen var fast mens han varmet opp boblejakker på Bristol Citys innbytterbenk har jeg ingen tro på at en Birger som spiller fast i Ligue 1 skal få noen sjanser. Men jeg er helt enig med deg, selvfølgelig.
 5. Der kan Fart og antageligvis Fløya trekke et lettelsens sukk. NFF dropper nedrykk i 1. divisjon
 6. Ja, for det viktigste er jo at Kinoshita IKKE blir tilkjent scoringen.
 7. Og tips til hvem det enn var på tribunen som ropte noe om å "banke bønda"... Greit nok at hjemmebanen deres er i nærheten av Sauejordet, men skal vi spare slikt til lag som ikke er 4 stopp unna på buss 140? Så blir det litt mindre flaut enn Enga-supportere som busses inn fra Jessheim og Ski for å synge om øl, vold og skamslåtte bønder?
 8. Jeg trodde aldri at årets første kamp fra tribunen skulle være i september, men herre min hatt så digg det skal bli å se kamp igjen ?
 9. De skal ha for å være på ball når det gjelder å by på info, men de skal faen ikke ha på seg at de ofrer en pixel mer enn nødvendig på høflighetsfraser Ikke for å være han grinete fyren, men hadde det skadet med et "Hei"? Ikke dårlig å være live på tre flater!
 10. Nå kommer trivia jeg aldri trodde jeg skulle få bruk for. Som gammel Nadderud-elev fra da skolen lå ved siden av stadion ble jeg fortalt at fant de sjøhestfossiler da den ble bygget. Det stanset ikke bygging da, og det har jo både blitt revet og bygd der siden uten at noen har gjort byggeplassen om til en Oseberg-utgraving. Det som var å finne er nok funnet. Som Ace sier, ordene «kommunal» og «saksgang» er det som skremmer meg mest.
 11. Når man først er inne på profetier, så får jeg strekke hendene i været selv. Dette er ikke min sterkeste leveranse! (Jeg står fortsatt ved delen om klimaet.)
 12. Er det ikke mye bedre å bare gi den siste plassen til høyeste serieplassering som ikke vanligvis er kvalifisert? I stedet for å herpe cupen to år på rad?
×
×
 • Create New...