Jump to content

BelgiskBlaa

Bruker
 • Posts

  2,774
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

BelgiskBlaa last won the day on May 14

BelgiskBlaa had the most liked content!

Reputation

2,465

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Tre keeperutspill fra Nadderud

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

1,422 profile views
 1. Dette blir en "ingenting er spesielt viktig så lenge barn dør av sult i Afrika". Jeg vil at barna mine skal ha fine skoler i årene fremover, men det er da ikke det eneste viktige. Hvis alt skal måles opp mot skole og barnehager er det faen ikke mye annet enn helsevesenet og noe veivedlikehold igjen i budsjettet. Hvis et nedrykk er nok til å velte hele planen om nytt stadion, da kan vi like gjerne legge ned elitesatsingen og heie på Lyn i stedet. Et så skjørt korthus kan vi ikke forholde oss til. Ring meg når spaden settes i jorden, a. Dette surret orker jeg ikke mer av.
 2. Langsiktige signeringer er vel uansett ganske treigt å få til når klubben står i hockey ned hele unnarennet mot OBOS. Hvem faen vil vel signere langsiktig med søppeldynga vi er så håpløst glad i? Akkurat nå er det vel kortsiktig eller ingenting. Men faen heller, Tomás! Velkommen skal du være! Håper du gjør oss stolte og gjør høstkveldene på Nadderud litt varmere
 3. Blir vel mer og mer synlig at vi ikke henter dårlige spillere, vi er bare blitt klubben der spilleglede og talent drar for å dø.
 4. Trenger 5-åringen min (frisk og symptomfri) coronapass for å bli med på kamp?
 5. Så flott at de fikk kastet bort noen måneder som kunne vært brukt til å få oss nærmere mål. Deilig at kommunedirektøren går inn for 2C, men herre min hatt for noen nisser.
 6. Noe mer perverst ufortjent har jeg ikke sett på en stund, men vi er vel en pervers gjeng, så. I love it! ❤️
 7. Velkommen du danske dreng! Gjør oss stolte!
 8. Man kan heller se på det som at de 5 millionene plutselig ga oss en landslagskeeper. Da han fikk reell konkurranse om plassen, plukket Jon virkelig opp hansken.
 9. Gratulerer som morfar, Ingo! Kan tenke meg det er stas https://www.facebook.com/ingebrigt.jensen/posts/10159607581256115
 10. Dere som har sett treninger: Virker det sannsynlig at vi får se noen minutter med Uche?
 11. Med tanke på politikernes velvilje med tanke på Stabæk den siste tiden tror jeg ikke et sekund på at de gir godkjenning for det. Kanskje når jeg ser 600 rumper i setene, men selv da regner jeg med kontrabeskjed og hjemsending i pausen. Med bot.
 12. Men Lumanza har vel vært "bare noen måneder unna" og 5-10 kg over matchform siden han kom tilbake. Det blir bare enda mer frustrerende å se på når vi vet hvor inn i granskauen god han en gang var.
 13. Tre norske damer har vunnet Champions League, alle tre har akslet verdens fineste drakt (Stensland dog etter seieren). Det er faen meg ikke verst. Gratulerer, Caroline. Herre min hatt, så stas!
 14. Taribo West snører sikkert på seg støvlene og finner frem Hyperstate-håret om vi ringer!
 15. Skal man tolke ut fra stillbildet virker det som Oddbjørn er i ferd med å levere et fullstendig 🔥 gjestevers på Kendrick Lamars nyeste singel, produsert av DJ Premier. Den Blaa dagen var først og fremst helt nydelig, men om man skal sende den på flere flater fremover, så kan det gjerne annonseres litt tydeligere. Før jeg ramlet over det på YouTube visste jeg ikke at det var tilgjengelig der. Skjønner at Facebook sikkert gir bedre muligheter for kommunikasjon med publikum og slikt, så det kan gjerne være hovedkanal, men om YT ble nevnt kunne vi sikkert fått med oss guttensindet og de andre uten Facebook. Kunne det fungert med Instagram Live og til og med TikTok Live også? Er sikkert en del av kidsa som tenker at Facebook er stedet der besteforeldrene drar for å drukne verdigheten sin i et hav av "lik hvis du elsker barnebarna dine"-bilder
×
×
 • Create New...