Gå til innhold

BelgiskBlaa

Bruker
  • Innholdsteller

    2 903
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    18

BelgiskBlaa vant dagen sist 7. November 2022

BelgiskBlaa hadde mest likt innhold!

Omdømme

3 025

Profile Information

  • Location
    Tre keeperutspill fra Nadderud

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk

Nylige profilbesøk

2 138 profilvisninger
  1. De skriver at hun er den nest yngste debutanten. Jeg tror vi hadde den yngste også? Var ikke det en 14-åring som het Caroline Graham Hansen? Så sykt kult at Elida valgte oss. Jeg kunne forstått om Enga eller LSK hadde fristet enda litt mer for en som uansett ikke er herfra.
  2. Jeg kjente faktisk IQ-en min sank et par knepp av å lese det innlegget. Tor Wiik trenger flere nei-mennesker i livet sitt.
  3. Som hovis-gubbe har jeg kanskje ikke så mye jeg skulle sagt, men det blir et fryktelig stusselig skue om Support også skulle forsvinne fra Fornebulandet. Da er den siden av stadion helt død. Ingenting å "spille mot", holdt jeg på å si. Jeg håper man finner en løsning hvor dere blir!
  4. Jeg er så sliten av hele denne prosessen. Jeg tør ikke tro at det kommer til å skje før de løper ut på banen til første hjemmekamp, og selv da kommer det sikkert til å gå noen serierunder før jeg tror helt på at det er sant. For Nikki Schei kommer garantert til å finne en eller annen grunn til å rive hele driten fordi det bare er en sånn fyr han er.
  5. Er du HELT sikker på at det ikke er deg, Nikki Schei? Har du skrevet ett eneste innlegg på dette forumet med et annet budskap enn "Det er nok bedre å flikke litt på gamle Nadderud enn å bygge alt dette nye"? At vi rykket ned må jo ha gitt deg vann i munnen og friskt pågangsmot for å skrive det en gang til.
  6. Vi rykker alltid opp. Det er den eneste solstrålen som glimter gjennom regnskyen nå.
  7. Ja, gjør alle oss på hovis en tjeneste også og stikk for å heie på LSK, Enga eller noe annet ræl. Good riddance.
  8. Det siste jeg trenger å høre i dag er at Tromsø skal være i dårlig form. Jeg trenger at både Lillestrøm og Tromsø spiller som om de har satt gård og grunn på B på Langoddsen.
  9. Takk for innsatsen igjen, Petter. En legende fra ende til annen! Lykke til med livet utenfor fotballen.
  10. Tenk om at han hadde fått avslutte raidet sitt på en annen måte enn mellom beina på en forsvarer som stuper inn for å blokkere.
  11. De første 10 var bra, resten av første omgang bare for dem med nerver av stål. Andre omgang frem til 1-1 kommer er noe av det mest gjennområtne jeg har sett på Nadderud. Hadde vi i det hele tatt 3 vellykkede pasninger på rad? Alt virket 100% megastressa og man skulle på død og liv spille seg ut på en måte ingen var i nærheten av å beherske i dag. Tok seg heldigvis litt opp da Sandefjord tok foten av gassen, uten at jeg hadde hekt troen på et nytt mål. Toppet med et ubrukelig straffespark Kabran heldigvis fikk rett i beina igjen.
  12. Siden vi har gjort det til en lei vane å ha adventskamper på et stadion som på de kaldeste kveldene får frysebokser til å fremstå som kremasjonsovner, kan vi ta en ny runde på fleecepledd med logo? Jeg er for gammel til å være hoppende og synge for å holde varmen
  13. Klubbens Facebook-innlegg minnet meg akkurat på hvor stor påkjenning kampen på Nadderud i sommer var, og det tror jeg faktisk ikke jeg tåler. Gi meg en Mush-dobbel på de første ti og en kontrollert B på kupongen 😅
  14. Håper rasisten er sendt på dør for evig og alltid. En ungdom med en colaflaske kan man jobbe med og finne en god løsning. Her må det bare være ut med pakket!
×
×
  • Opprett ny...