Jump to content

BelgiskBlaa

Bruker
 • Posts

  2,854
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

BelgiskBlaa last won the day on November 7

BelgiskBlaa had the most liked content!

Reputation

2,860

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Tre keeperutspill fra Nadderud

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

1,763 profile views
 1. Etter innspurten i nedrykksstriden og en artig playoff, er det rimelig antiklimaks at all spenning er borte før returoppgjøret. Uansett hvor fortjent det enn var (så ikke kampen). Selv med hvor deilig kaotisk det fort blir i siste playoff-kamp, tviler jeg på at KIL henter inn 4-0. Kjipt.
 2. Det er uendelig mye morsommere å være stolt enn å gråte, selv om måten Ola dro på er til å få brekninger av, og måten Hugo og Thorstvedt dro på er til å grine av. At Hugo ikke spiller i utlandet, etter å ha blitt solgt direkte fra oss, er kanskje det som er vondest av alt. Selv om jeg skulle ønske vi ikke var Norges svar på Le Havre, og vi selvsagt skulle ønske oss 100 ekstra millioner å vise til etter at de har forsvunnet, får vi ta det som et kvalitetstegn på at vi gjør ting riktig og at det synes. Når den neste Thorsby og eller Hugo skal velge klubb, så ser han hvor det kan ende.
 3. Hvis jeg noen gang trenger å føle at jeg lever, så tenker jeg på at vi sendte bort Hugo og fikk Skytte + vekslepenger igjen. Vanskelig å føle annet en sinne. Joda, han ville nok vært borte nå uansett, men en verre handel har vi vel sjelden vært borti.
 4. Må gi honnør til ØHIL for mobiliseringen mot Avaldsnes! Var der ikke selv, men kjørte forbi og vil tro det var flere på Hosle i dag enn 90% av toppseriekampene. Endte forøvrig 1-1, så det kan fort bli derby della Øygardveien neste år. Som gammel ØB-gutt med barn i klubben er jeg programforpliktet til å heie dem frem, men med tanke på kannibalisering hadde jeg helst sluppet enda en klubb i toppdivisjonen hvor man kan treffe klubbhuset med et keeperutspill (inkl. medvind).
 5. Ingo om alzheimer, Ingo om familien, Ingo om livet sjøl.
 6. Det er alltid surt å tape en finale, det er alltid kjipt med en tapsrekke vi har hatt i det forhatte sluttspillet. Men faen heller. I 2020 spilte vi 1. div, nå ble det cupfinale og topp 4 bak tre lag i en egen klasse! Gå inn i vintersesongen med hver eneste hode hevet, jenter. Gi det noen år med stein- og stadionbygging, så skal både gull og kongepokal hjem til Nadderud.
 7. Må bare berømme den roen KIL-spilleren viste på målet deres. Greit nok at han neppe får så god tid andre steder enn OBOS, men det var deilig å se en fyr ikke stresse. Vende seg fri, legge den til rette og plassere i krysset. I 81. minutt i en vinn-eller-forsvinn-kamp om opprykk til eliten. Det er iskaldt, rett og slett.
 8. En tribune er absolutt på sin plass! Og om Agüero kan stå foran Etihad og Riise stå foran Color Line, da er det vel på sin plass med ei litta Ingo-byste utenfor nye Nadderud?
 9. Ikke for å være pedantisk, men da var vi vel eliteserielag og kunne rykke ned, ikke rykke opp?
 10. Gratulerer alle sammen! Jeg kjenner knapt en eneste en, men for en gjeng dere har vært å få både gråere og mindre hår med i år, i tillegg til magesår og frynsete nerver. Så deilig å kunne legge dem fra seg nå, og bare nyte de siste 90. Tenk at det gikk!
 11. På sine 5 siste hjemmekamper har Ulf kruttsterke 2 poeng. Begge to var 0-0-kamper mot henholdsvis Skeid og Blink. I august. Etter det har blant annet blitt 2-4 mot Grorud. Desperasjon i innspurten eller ikke: Den formkurven på eget gress er en katastrofe. De møter et lag som må ta poeng for å sikre. Jeg ville nesten vært mer nervøs på Nadderud, selv om jeg ikke tar lett på dette.
 12. Betyr åpne hjørner at det er der en eventuell utvidelse kommer senere? For i så fall er jeg ikke umulig å be. Jeg er verken arkitekt eller byggingeniør, men det slår meg jo som en enklere operasjon enn å skulle utvide de eksisterende tribunene senere. (Jada. 8k holder lenge nå, men om vi skal bygge for at det skal stå her til ingen av oss lever lenger, er ikke 10k på sikt et spesielt hårete mål for det som ville vært Norges femte største by. Innflytterkommune eller ei).
 13. Den florlette touchen der kan du med fordel vise frem oftere, Kornelius 😄 Det innlegget var også til å lage opptil flere kroppslyder av. Alle av velbehag.
 14. I STB-ånd burde du booket en flight 19.45. Uavhengig av hvilket fly som går da.
×
×
 • Create New...