Jump to content

BelgiskBlaa

Bruker
 • Content Count

  2,728
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

BelgiskBlaa last won the day on March 6

BelgiskBlaa had the most liked content!

Community Reputation

2,211

About BelgiskBlaa

 • Rank
  Junkie

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Tre keeperutspill fra Nadderud

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

1,316 profile views
 1. Nope, Clubhouse har ingen opptaksfunksjon. Det er litt av poenget også Men det kan jo tenkes noen tok opp med telefonen? Dette var kjempegøy! Håper dette blir en fast greie. Kult med de gamle heltene, og moro å se at flere uten Stabæk-tilknytning også var i rommet lenge. Da vet man at det er noe å høre på
 2. Jeg har også 6 invitasjoner igjen til Clubhouse, hvis det er nødvendig ✌️
 3. Jeg spør igjen. Finnes det en offentlig tilgjengelig oversikt over hvilke personer som ombestemte seg (og de som alltid har stemt i mot)?
 4. "Fortell meg at du ikke forstår en dritt av hva dette handler om uten å fortelle meg at du ikke forstår en dritt av hva dette handler om". Er det på noen som helst måte mulig å gi minusstemmer ved et valg? Stemme på partiet man vil og stemme ut Nicki Schei i tillegg?
 5. En cupkamp vi vant i TA. Jeg husker ikke hvem vi møtte, og selv om jeg kan sjekke det opp er det ikke så viktig. Det fine med den kampen var at etter uker med stang ut, så fikk vår kjære Bella endelig løsnet proppen i ketchupflasken. 4-0. Fredrik Berglund scoret alle.
 6. Tenkte faktisk på den på vei hjem fra barnehagen i dag. Fytti grisen for en kamp det var, med unntak av en oktoberkveld i Bergen og 6-2 er det mitt beste minne fra en tribune. Jeg hadde akkurat hatt en eksamen (muligens den siste før sommeren) og dro rett på kamp. Husker jeg rett var det 12k-13k på tribunen den dagen, det var i alle fall oppsiktsvekkende tall til en Lyn-kamp å være. Spill mot ett mål, og eneste grunnen til at det ikke endte 6/7-0 var Eddie Gustafsson. Han må fort ha stått sin beste kamp. 3-2-kampen mot Lyn som Frilin nevner er også et helt nydelig øyeblikk. Hvis
 7. Din forståelse av det meste er i alle fall ganske annerledes enn alle andres. Tolk det som du vil.
 8. Jævla kjøtthuer! Håper de får en straff som fortjent. De pisser på alle oss som prøver så godt vi kan.
 9. Jeg vet det er latskap å ikke grave det frem selv, men vet noen hvor det ligger en oversikt over hvilke politikere som gjorde dette? Ikke bare parti. Ikke fordi noen skal henge opp bannere ved garasjen eller drite på trappen deres, men hvis man ellers vil stemme på partiene det gjelder, så vet man hvem som bør strykes?
 10. Hehe, da bør jeg nok være en anelse mer velformulert enn hva jeg klemmer ut i affekt klokken 3 om natten, ja.
 11. Beklager på forhånd for emoinnlegg, men faen. Jeg var så optimistisk og gledet meg til at stadion skulle bli klar til begge gutta mine var i kampalder, og alle kampene vi skulle dra på sammen, før de blir så gamle at det er 100% megateit å ha faren sin på slep. Så kommer dette dritet her, og jeg blir så deprimert av alt sammen at tenker vi bare kan pakke sammen først som sist. Det ender sikkert med at de skal ha Nadderud med løpebane og lavere publikumskapasitet enn vi har i dag, for det blir for dyrt å bygge to nye tribuner. Fra innerst i hjerteroten, til alle politikerne som er sky
 12. Ser ikke helt forskjellen. Én ting er å humre hvis livet hans lugger litt. Typ et punktert bildekk eller akutt kebabmage på flyplassen så han ikke rekker flyet hjem til Molde. Brukne ben er ikke spesielt morsomt i mine øyne.
 13. Ga deg en pil opp på den, for ytringsfriheten skal vi passe på! Vil bare understreke at jeg aldri sa hun ikke skulle få si det hun mener Hennes rett til å si noe er like sterk som min rett til å si at det var ubrukelig og bidro absolutt ingenting til diskusjonen. Det samme kan forsåvidt sies om mitt første innlegg også. Utbyttet av det, bortsett fra at jeg fikk ut litt agg, var virkelig null. Det var andre som tok seg av det voksne svaret og plukket det hun skrev fra hverandre. Da trengtes ikke jeg. At Budstikka ga henne en plattform er selvsagt også helt fair. De fikk sikkert noen
 14. Tenk å stå frem med fullt navn og skjemme ut både seg selv og familie på den måten. Verden ble et litt mindre intelligent sted av at det leserbrevet finnes. Fytti grisen.
 15. Denne episoden av den fortreffelige podcasten til Lars Sivertsen er verdt en lytt i denne sammenhengen. Men altså, salg direkte til England er jo omtrent forbeholdt Ødegaardene og Haalandene her i verden. Vi kan jo håpe, men tror dessverre ikke det blir et stort problem for oss i hverdagen.
×
×
 • Create New...