Jump to content

BelgiskBlaa

Bruker
 • Posts

  2,792
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

BelgiskBlaa last won the day on May 14 2021

BelgiskBlaa had the most liked content!

Reputation

2,582

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Tre keeperutspill fra Nadderud

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

1,507 profile views
 1. Av og til leser jeg ting her inne som gjør at jeg mister livsgnisten, men "daglig leder lyver om at han svarer på mail fordi han ikke svarer på sesongkortspørsmålet mitt"-diskusjon tror jeg akkurat forkortet livet mitt med minst én dag. Jeg går heller og finner et kommentarfelt fylt med anti-vaxxere eller ser på litt Kari Jaquesson-videoer, for det er faen meg mer givende enn dette.
 2. Selv om det blir guffent å se ham i Enga-drakt var det kvalmt å se ham i RBK-drakt også. Jeg vil selvsagt helst se gamle helter i riktig blaafarge, men klandrer særdeles få om de synes andre klubber er litt mer fristende enn tidenes stusseligste Stabæk-lag som skal kose seg i OBOS neste år.
 3. Skal de rive Arena Bekkestua for å få til dette? Må da være mulig å legge en liten sti bort for alle kidsa som vil bli Bærums neste Rodney Mullen?
 4. Brann, Stabæk, Sogndal, Mjøndalen, Fredrikstad. Dette blir ingen walkover.
 5. Selv om jeg tok et bittelite forbehold på slutten her, så føles dette som et kjipt innlegg å høste "Kongeinnlegg!"-status for. Sorry, Fitim.
 6. Du mener hans 8 målløse kamper for Maccabi Haifa i 16/17-sesongen er det som skal definere Fitim. Kunne vel funnet noe litt mer fordelaktig statistikk om du skal finne noe. "Follos tidligere storscorer med 32 kasser i 2014", f.eks.
 7. Jeg hadde troen da han ble hentet som lærling under Janne, men dette holder jo ikke.
 8. Jeg klarer ikke engang være sur. Det er 100% velfortjent.
 9. Takk for innsatsen, det var virkelig ikke nødvendig. Noe av det. Håper du aldri spiller et minutt for oss igjen om det der stemmer.
 10. Om det er to ting jeg absolutt vil ha med fra Telenor til nye Nadderud, så er det søylefri sikt og høyden fra første rad ned til banen.
 11. Med fare for å være litt klissete småbarnsfar og slikt nå... Én ting er at jeg er himmelhenrykt nå, men jeg måtte titte bort på de to småttingene i sofaen som jeg prøver å oppdra til Stabæk-fans, og ble innmari lettet over at de får sjansen til å oppleve laget vårt i 70 år fremover på en stadion vi kan være stolte av. 2C tror jeg ikke vi hadde overlevd, i alle fall ikke som en del av eliten.
 12. Tror ikke vi skal unnskylde Tortol med at laget er uinspirerende i år, når han har vært "bare 5 kg og 5 uker unna" siden 2018.
×
×
 • Create New...