Jump to content

fantomet

Bruker
 • Posts

  1,063
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

fantomet last won the day on March 3 2012

fantomet had the most liked content!

Reputation

299

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  hosle

Recent Profile Visitors

1,046 profile views
 1. Vi rykker ikke ned om vi ikke slipper inn fler. ......og det er ikke normalt å slippe inn mål etter eller i 2. sønsdag i advent. Pls chill.
 2. Kjempekamp i dag. Uavgjort holder i neste runde.
 3. Da kan jo vi sette (eller foreslå) prisen på billettene. Mitt forslag inngangsbillett - NOK 50,- men ytterligere 100,- dersom Stabæk vinner - del 2 betales ved utgangen. Èn kaffe + vaffel - free of charge - ved kjøp av inngangsbillett.
 4. Dersom man har en annerledesklubb hvor hele spillergruppa ønsker seg en tilværelse med moderat sexpress og en hverdag hvor grensedragningene mellom autoriteter, spillere og ymse roller flyter friere og mindre rigid enn i andre klubber eller på andre arbeidsplasser - hva da? Altså, .... ved konsensus blant de som utgjør hele fellesskapet. Legg gjerne inn at alle som står utenfor og eventuelt vurderer inklusjon blir informert om nytenkningen i god til før ansettelsesprosesser eller prøvespill tiltar - hva da? Er det ikke rom for en slik forening innenfor foreningssamveldet i NFF eller NIF? Jo da, for kan man ikke i grupper på større enn to (samboende/gifte) velge å utvikle seksualrelasjoner med mennesker som man samtidig også ønsker å bedrive organisert idrett sammen med i møte med konkurrenter som kan ha andre interne kjøreregler? For det er jo lov for samboende seksuelt aktive mennesker - av samme kjønn (spillerrelasjoner), eller av ulikt eller samme kjønn (spiller-trener relasjoner) å være aktive idrettsutøvere / aktive støttefunksjonspersoner vedrørende samme lag innenfor samme klubb og konkurranse - uten å falle hardt og negativt på NFFs lover hva angår berettigelse for spill og utfoldelse i regulerte konkurranser. Kanskje slike annerledesklubber kan springe opp som paddehatter dersom lovadgangen innenfor NIFs medlemsforbund blir klargjort mht disse frie og/eller frivole rettigheter som er antydet ovenfor? Der hvor Kaurineidepossewood-gate har borret rett i ytterkant av dette spørsmålet - har det åpnet seg en logisk mulighet for Stabæk til å bli historisk ved å være nettopp et slikt norgesførste lag ved én sesong å være ledet av disse gjensidig respekterende frihetsprinsippene. Hvorfor nå - jo, for vi er ved et lykketreff kommet - "so so close". Én sesong hvor SS tar ett skritt til siden til fordel for SM, hva angår SFK. Nulltoleranse er et ord. Men ingen betegnelse på en størrelse som kan knyttes til evalueringen og/eller verdsettingen av hvorvidt en handling kan defineres som ikketolerant eller ikke.
 5. http://fotball.aftenposten.no/eliteserien/article254267.ece Nettopp. Bra!
 6. Morten Stene har på eget initiativ startet etterforskning av denne "saken" på bakgrunn av fullstendig villedende og gale påstander framsatt som fakta av tabloide TV2-"journalister". Samtidig har politiet IKKE ressurser til å etterforske/tiltale i for eksempel voldtektssaker der gjerningsmannen er kjent og det foreligger konkrete bevis. Jeg har en sønn på 10 år som gjerne prioriterer å fange en flue i vinduskarmen stedet for å gjøre norskleksa foran seg. Selvsagt griper jeg inn og forteller at han ikke må la seg distrahere av ting som er irrelevant, ellers kan han i verste fall ende opp som Morten Stene: En inkompetent og foraktet mediaklovn. Fluene vil uten en meget dedikert ung generasjon håpefulle komme til å fortsette ufortrødent lenge etter at det norske sprog som vi pr idag kjenner det, har forvitret. "Fluen på veggen" er bare én av de som nå kunne avgjort hvem vi burde Stene. Og fortsett gjerne med å spise det som blir servert av skitt og bæsj, hvis du ikke tror at 50 milliarder fluer kan ta feil. Av ovennevnte grunner synes jeg at vi skal la: 1)Stene få tid til å gjøre jobben sin, 2)Olsen få tid til å gjøre jobben sin, 3)Dommer'n til å gjøre jobben sin, 4)De eventuelle tre dommerne til å gjøre jobbene sine, 5)De eventuelle fem dommerne til å gjøre jobbene sine, 6)Dernest medlemmene i Stabæk til å gjøre stemmejobbene sine, 7)Og først deretter selv kaste de første Stene i de retninger man faktisk kan fra de glasshus man da sitter i. -det er nemlig sjelden unaturlig - at den som loe sist, loe best. Husk at Alltid -er ganske lenge, og at Uansett -er veldig ofte.
 7. Daigo Diogo? Ehhh, beklager. Døgo
 8. Og så var det vel det å sjekke hvor den "regelen" står? I Norges lover? I politivedtektene? I NFFs lover? I NIFs lover? I spillerkontraktene for profesjonelle fotballspillere? I amatørkontraktene for fotballspillere? I egenerklæringen for å oppnå trenerlisens/spillerlisens/rettighet til å være materialforvalter etc i 8.div? I cup-reglementet for sommeraktivitetene på Ekeberg? I tippekommisjonærens håndbok? I reglementet for omsetning av verdipapirer ved Oslo Børs?
 9. Hittil har politiet måttet ty til heleriparagrafen for å "anlegge saker/siktelser". Det skal i de neste månedene bli mye virrvarr (nynorsk;virvar) mellom hva som skal utledes som hypoteser for brudd på idrettsforbundenes regler og moralkodekser på den ene side - og på den annen side hva som skal ansees som brudd på Noregs lover og straffelovene spesielt. Som eksempel, hva med en sådan "innrømmelse": Jeg veddet dagen før serierunden, med en innsats på NOK 10.000, at vi kom til å vinne kampen med mer enn ett mål og uten at jeg ble bytta ut. Trener,n sa i pausen, når vi ledet 1-0, noe sånt "Gutta, ikke risiker så mye, trekk heller ut tiden fordi uavgjort vil være nok til å få Europacupplass nå som det laget i Rogaland som vi kjemper om den samme plassen med, ligger under 4-0 til pause i sin kamp." Jeg vet ikke om det at jeg allikevel ga alt og kjørte hardt på etter pause skyldtes at jeg hadde satt penger på kampresultatet, eller om det var fordi jeg var uenig med den feige holdningen som trener'n tilkjennega mot slutten av sesongen og som begynte å spre nervøsitet i hele spillergruppa. Politisak? Mot spiller eller trener? Disiplinærsak for nemda? Mot spiller, eller trener, eller begge? Neppe heleri, ........eller?
 10. Hvor mange spillere i Norge vil bli tatt med buksene nede? Og hva gjør man med dem, og når? Siktet nå - 3 fra Follo, 1 fra Asker.
 11. Tydelig eksempel på kampfisking hvis det ikke allerede er utdelt kort.
 12. Turtrådstoff? http://www.sognavis.no/lokal_sport/article6144706.ece
 13. Kloningene hadde nok dratt seier'n i land.
×
×
 • Create New...