Jump to content

fantomet

Bruker
 • Content Count

  1,063
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

fantomet last won the day on March 3 2012

fantomet had the most liked content!

Community Reputation

299

About fantomet

 • Rank
  Digimonster XO

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  hosle

Recent Profile Visitors

879 profile views
 1. Vi har en fantastisk keeper. Trygg. Så trygg at kapteinsbindet bør sitte utrygt på alle som løper med det mens det løpes til tap. Dog var kapteinen vår nest tryggest eller tryggest av de som i dag spilte i blått.
 2. Vi rykker ikke ned om vi ikke slipper inn fler. ......og det er ikke normalt å slippe inn mål etter eller i 2. sønsdag i advent. Pls chill.
 3. Kjempekamp i dag. Uavgjort holder i neste runde.
 4. Da kan jo vi sette (eller foreslå) prisen på billettene. Mitt forslag inngangsbillett - NOK 50,- men ytterligere 100,- dersom Stabæk vinner - del 2 betales ved utgangen. Èn kaffe + vaffel - free of charge - ved kjøp av inngangsbillett.
 5. Dersom man har en annerledesklubb hvor hele spillergruppa ønsker seg en tilværelse med moderat sexpress og en hverdag hvor grensedragningene mellom autoriteter, spillere og ymse roller flyter friere og mindre rigid enn i andre klubber eller på andre arbeidsplasser - hva da? Altså, .... ved konsensus blant de som utgjør hele fellesskapet. Legg gjerne inn at alle som står utenfor og eventuelt vurderer inklusjon blir informert om nytenkningen i god til før ansettelsesprosesser eller prøvespill tiltar - hva da? Er det ikke rom for en slik forening innenfor foreningssamveldet i NFF eller NIF? J
 6. http://fotball.aftenposten.no/eliteserien/article254267.ece Nettopp. Bra!
 7. Morten Stene har på eget initiativ startet etterforskning av denne "saken" på bakgrunn av fullstendig villedende og gale påstander framsatt som fakta av tabloide TV2-"journalister". Samtidig har politiet IKKE ressurser til å etterforske/tiltale i for eksempel voldtektssaker der gjerningsmannen er kjent og det foreligger konkrete bevis. Jeg har en sønn på 10 år som gjerne prioriterer å fange en flue i vinduskarmen stedet for å gjøre norskleksa foran seg. Selvsagt griper jeg inn og forteller at han ikke må la seg distrahere av ting som er irrelevant, ellers kan han i verste fall ende opp
 8. Daigo Diogo? Ehhh, beklager. Døgo
 9. Og så var det vel det å sjekke hvor den "regelen" står? I Norges lover? I politivedtektene? I NFFs lover? I NIFs lover? I spillerkontraktene for profesjonelle fotballspillere? I amatørkontraktene for fotballspillere? I egenerklæringen for å oppnå trenerlisens/spillerlisens/rettighet til å være materialforvalter etc i 8.div? I cup-reglementet for sommeraktivitetene på Ekeberg? I tippekommisjonærens håndbok? I reglementet for omsetning av verdipapirer ved Oslo Børs?
 10. Hittil har politiet måttet ty til heleriparagrafen for å "anlegge saker/siktelser". Det skal i de neste månedene bli mye virrvarr (nynorsk;virvar) mellom hva som skal utledes som hypoteser for brudd på idrettsforbundenes regler og moralkodekser på den ene side - og på den annen side hva som skal ansees som brudd på Noregs lover og straffelovene spesielt. Som eksempel, hva med en sådan "innrømmelse": Jeg veddet dagen før serierunden, med en innsats på NOK 10.000, at vi kom til å vinne kampen med mer enn ett mål og uten at jeg ble bytta ut. Trener,n sa i pausen, når vi ledet 1-0, noe sånt
 11. Hvor mange spillere i Norge vil bli tatt med buksene nede? Og hva gjør man med dem, og når? Siktet nå - 3 fra Follo, 1 fra Asker.
 12. Tydelig eksempel på kampfisking hvis det ikke allerede er utdelt kort.
 13. Turtrådstoff? http://www.sognavis.no/lokal_sport/article6144706.ece
×
×
 • Create New...