Jump to content

seeeeb

Bruker
 • Posts

  92
 • Joined

 • Last visited

Reputation

10

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  stabæk
 1. Haha dauer takk for en godt latter på jobben, for en diskusjon !
 2. Babytøy hadde vært topp, veldig lite/ingenting å oppdrive som jeg har sett.
 3. Selv om de hadde noe på salg til jul var mitt besøk uansett skuffende. Burde være mulig å kjøpe noe mer en lue, drakt, skjerf og noe fotball klær(treningstøy). At dette ikke er å få tak enten via egen nettbutikk eller via Anton sport sin nettbutikk synes jeg er rart. Hadde gledet meg til å påvirke lille jenta med stabæk effekter i mange år, men men da blir ihvertfall mor fornøyd
 4. Må si jeg ble skuffet tok meg en trilletur bort hit idag i håp om å finne noe baby klær. Kanskje noe solskjerming til bil eller egentlig noe mer enn bare voksne drakter. Må da være å få til en nettbutikk med bedre utvalg!
 5. Altså dommer skjerven burde vel kanskje levere inn fløyten sin etter denne kampen. ellers kanon kamp !
 6. Budstikka slettet inlegget sitt. Sto det noe nytt i det før det ble fjernet?
 7. må man ikke betale noen ting? finner ikke at kampen vises på den nettsiden da
 8. du skal nok ikke se bortifra at stabæk har ordnet seg en grei deal der, siden de bare overfører stadion til ulrichsen
 9. noe sted det er mulig å se denne kampen idag? tv ? radio som sist? noen som vet?
 10. syntes man hørte SS veldig bra jeg. syntes trøkket i dag var bra.
 11. Vi hørte $$ bedre i Fredrikstad mot ca 8000 lokale supportere enn vi gjorde hjemme mot ca 1500 kanarifugler... henger meg på den veldig bra liv fra ss idag.
 12. Jeg satt på Hovis, felt O. Og SS hørtes veldig mye bedre enn Odd(rane). Trommen hørtes selvfølgelig, men supporterne til Odd hørtes ikke i det hele tatt. Vil tro du satt på samme side som SS stod? Forøvrig; Da man flyttet noen til Kortsiden hørtesdet enda bedre fra vår side. mulig trommen overdøvet litt vel til tider, men de fikk bra trøkk til å være så få. når ss dro igang skikkelig ble det veldig trøkk, ikke det jeg mente. kun ment at virket som det lettere ble trøkk på kortsiden da;)
 13. kommer til å bli mye bedre. var på hovedtribunen på søndag odd hørtes skremmende mye større ut en ss.
×
×
 • Create New...