Gå til innhold

seeeeb

Bruker
  • Innholdsteller

    92
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av seeeeb

  1. Selv om de hadde noe på salg til jul var mitt besøk uansett skuffende. Burde være mulig å kjøpe noe mer en lue, drakt, skjerf og noe fotball klær(treningstøy). At dette ikke er å få tak enten via egen nettbutikk eller via Anton sport sin nettbutikk synes jeg er rart. Hadde gledet meg til å påvirke lille jenta med stabæk effekter i mange år, men men da blir ihvertfall mor fornøyd :(

  2. Må si jeg ble skuffet tok meg en trilletur bort hit idag i håp om å finne noe baby klær. Kanskje noe solskjerming til bil eller egentlig noe mer enn bare voksne drakter. Må da være å få til en nettbutikk med bedre utvalg!

  3. Ser ut til å bli LIVE-streaming av Tirana-Stabæk-kampen på nett!

     

    Har sett noen få kamper streamet her før, kvaliteten varierer fra meget bra til ja, dårlig, så jeg tar ikke noe ansvar for den delen, men kanskje verdt et forsøk for de som ikke kan reise til Albania.

     

    (se forøvrig forumlinken til kampen)

     

    Hadde det vært et kommersielt alternativ (Viasat On Demand, TV2 Sport eller liknende) så hadde jeg valgt det... :rolleyes:

     

    For de som ikke har prøvd disse sidene før kan det kanskje være en ide og forsøke å se en annen kamp først - så man slipper å banne og sverte 2045 onsdag hvis man ikke får det til ;)

     

    EDIT: DRITT - Siden sist jeg så kamp her ser det ut til at de har lagt inn påtvunget "registrering" hos Bet365 for å se kampene - riktignok fortsatt gratis, men jeg liker det i prinsippet ikke...

     

    må man ikke betale noen ting?

     

     

    finner ikke at kampen vises på den nettsiden da

  4. Veldig bra jobb av SS i dag! Hørtes ekstremt bra ut på TV, selv om jeg vet dette ofte lyver litt..

     

    Vi hørte $$ bedre i Fredrikstad mot ca 8000 lokale supportere enn vi gjorde hjemme mot ca 1500 kanarifugler...

     

     

    henger meg på den veldig bra liv fra ss idag.

  5. 21528531.jpg

     

    Helt sinnsykt å ikke se den. Jeg blir rett og slett målløs over at han ikke blåser straffe der. I tillegg annulerer han Hofferns scoring. Hvor er kompensasjonsdømmingen?

     

     

    Jeg satt i går og trøsta meg med at Hoff sto i veien og at dommeren ikke kunne se handsen.

    Nå ble jeg opprørt, hva pokker driver de med i dommerforbundet?

    Er det noen som la merke til at dommer virka forbann under kampen? så det da Stabæk tok frisparket litt for langt frem.

    Trodde dommerne skulle holde en god dialog med spillerne.....................

     

     

    en tragedie at de "ikke" ser denne handsen her. så sant han ikke mener det er uforskyld hends da. noe som er tåpelig når armen er så langt fra kroppen.

  6. Etter å ha lurt på hvorfor i granskauen vi kjøpte Veigar, som ikke engang hadde lykkes i godset, eller Tchoi som ikke en gang hadde lykkes i ODD... Kjøpt Johan Andersson og Nannskog som jeg aldri hadde hørt om. Gjordt om Alan fra en driblefant til en fotballspiller, så har jeg fullstending tillit til de vurderingene som blir gjort av Janne/Tom og company. Om de mener Parr er/blir god nok, så blir han nok det.

     

    Amen.

     

     

    sant sant

×
×
  • Opprett ny...