Jump to content

PerS

FairFans
 • Posts

  1,993
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

PerS last won the day on November 11 2014

PerS had the most liked content!

Reputation

940

About PerS

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

981 profile views
 1. Ingenting å si på intensiteten i dagens spillsekvens i hvertfall. Fullt trykk, innsats og engasjement. Enkelte gikk sågar haltende inn i garderoben. Synes det så veldig bra ut, jeg. Med fare for å fremstå som positiv.
 2. PerS

  Nadderud

  Det får'n si. En noe mer konstruktiv og positiv omtale av sted og veibeskrivelse enn det Erik Foss klarte å lire av seg i hine hårde dager. En klassiker.
 3. PerS

  CL

  Jeg tenker i aller høyeste grad på underholdning. Kampen har til nå inneholdt det aller meste, faktisk.
 4. Likte fyren godt, jeg. Det nærmeste vi har hatt en Daniel Braaten-type spiller på laget.
 5. Ja. Særlig for de av oss som ser verdien av følelsen av å være en del av et fellesskap. Jeg liker å vite at mine usle kroner bidrar til tifo og andre aktiviteter som dere bedriver. Støtten til klubb og lag ligger selvsagt i bunn, men jeg håper at mitt lille bidrag blant annet hjelper til at flere får dratt rimelig til bortekamp.
 6. Sayouba fremdeles ute i følge Stikka.
 7. Fikk rimelig uhemmet skryt av Thorstvedt og Hangeland i TV2 Sport Premium studio i ettermiddag, for øvrig. Finnes sikkert en link ute i den store, digitale verden der ute et sted. Tror det var i forbindelse med Statoils talentpris eller noe. Fremsto som en jordnær og reflektert pjokk.
 8. Skjønner ikke helt. Jeg har vært vitne til en av de beste landskampene av noe norsk landslag - mot best mulige motstand - på mange år. Så er fokus på hvem som spilte hvor og hvem som får mest omtale og skryt. Selv er jeg nesegrus imponert over samhandling, innsats og individuelle ferdigheter over hele linjen - av alle. Dette var en kamp som rett og slett gjorde meg glad.
 9. Den kampen huskes vel best for bortefeltet til Skeidoksene - hvor det stod en enslig okse. Som attpåtil viste seg å være ei ku. Rart hva man husker.
 10. Ellers synes jeg det nærmest er en skandale at en landskamp - uansett nivå - spilles på en så dårlig bane. Humpete og med en gresslengde langt over skoa. Hvorfor ikke Komplett når den først skulle spilles i Sandefjord?
 11. http://www.vg.no/sport/fotball/lillestroem/jeg-tenkte-f-heller/a/578075/ Får satse på reprise av denne. En av de aller beste i min tid. Å vinne sykt ufortjent - på overtid - mot LSK.
 12. Selv med de angivelige 39 poengene, føler jeg at denne kampen blir særdeles viktig. Med tap er vi i deep shit - med seier er vi så godt som sikret. Og med uavgjort blir fremtiden ulidelig.
 13. Jøss - har vi sikret plassen? I følge hjemmesidene våre har vi 39 poeng, mens Haugesund har 47. Hadde vært stas.
 14. Melissa og Peter giftet seg i dag. Stor stas.
×
×
 • Create New...