Jump to content

superblaa

Bruker
 • Content Count

  2,301
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

superblaa last won the day on February 3

superblaa had the most liked content!

Community Reputation

998

About superblaa

 • Rank
  bluestep

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  www.diemme.com

Recent Profile Visitors

1,024 profile views
 1. Synd ingen spyttet inn noen kroner og betalte Asker utdanningskompensasjon for Sander Berge. Snakk om multippel a. Da hadde vi lett hatt råd til kong Kasper av Jordan.
 2. Askildsen var ikke skrudd på, dessverre.
 3. Kanskje han falt igjennom på samling?
 4. Kald fisk. Spilte vegg med keepern!
 5. Når Solheim slår den pasningen på Luc, og ikke klarer å få den på fot, så blir det kontra i mot, og mål. Har vært et par sånne episoder, hvor vi selger oss fremover, uten å ha tilstrekkelig kvalitet til å fjerne risiko. Åpen og fin kamp da, og relativt høyt tempo til å være Stabæk? Alle muligheter her. Håper på Kornelius for Oliver, etter 70.
 6. Ja. Kai har tonnevis med potensiale. Kreves kanskje sluttprodukt før han blir plukket opp, som den spillertypen. Det vil si assists, kanskje? Føler det går færre backtalenter, enn midtbanespillere, på dusinet. Ihvertfall i Stabæk. Så håper jeg vi beholder begge, frem til medalje i 2023.
 7. Spinnvilt å ta nivået på den måten, fra første minutt. Fortsetter dette, så er han i utlandet neste sommer.
 8. Allerede fra første side, så slet vi litt med å finne nivået for hva som var verdt å kommentere.... Altså, denne tråden er mitt største bidrag til Stabæk-historien, vektet likt med disse New Era-baseball cappene vi fikk laget, sammen med Jens Moe og Alle Gutta, og at jeg klarte å lure med meg 10 kompiser for sesongkort på Telenor Arena etter gullet. Det ble dessverre med en sesong, de lurer fortsatt på hva som skjedde. Håper tråden blir værende her inne, og lever i 15 nye år!
 9. Det er jo noe som har skjedd med selvtilliten, eller mangel på denne, mellom Bo og Lumanza. Begge to har egenskaper til å utfordre, både med ball, og pasning, i lengderetning. Bohinen hadde jo dette som en salgs åpenbaring på slutten av fjoråret, da han var på sitt beste. Lumanza har vist mindre av begge deler i sin andre periode, men han har den mest følsomme pasningsfoten utpå der. Når han først bestemmer seg, så kan han skli igjennom ledd, som bare det. Når det er sagt, så er vel den som er best til å gå i bakrom, plassert på kanten, og særlig hjemme, ender vi ofte opp uten bakrom. Det blir
 10. Thorsby (fra start) og Askildsen (fra benk) på banen sammen for Sampdoria i går, i sterk borteseier mot Fiorentina. 💙 Thorsby fikk et mål annullert.
 11. Kino-kapasiteten ble økt med 20% denne uken, i følge nyhetene. Dette blir bra.
 12. Deilig med en som våger å spille fotball.
 13. Kjølø spilte CL for AIK før Stabæk?
 14. Chippen for Anderlecht og ROMA. Tobbe Linderoth, FCK. Basma, RBK.
 15. Det er sikkert ikke en enkel øvelse dette, timing for salg, kontra fokus på stall og tabell. Emil har jo langt mer inne enn han har vist i år, og særlig viser han utrolig sjelden frem driv med ball, i lengderetning. Det ligger jo der, men det virker ikke som i år er året. Kanskje er det et miljøskifte, og nye krav, som må til. Kanskje trenger han litt tid, som Hanche. Nå har vi også solgt mange det siste året, og utover Bo, Hanche og Hugo, så er det er vel ingen åpenbare salgsobjekter for neste år, pt? Med mindre Lundal eller Normann Hansen tar en Askildsen, så er det de tre førstnevnte
×
×
 • Create New...