Gå til innhold

superblaa

Bruker
  • Innholdsteller

    2 380
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    12

superblaa vant dagen sist 15. Mars 2023

superblaa hadde mest likt innhold!

Omdømme

1 432

Profile Information

  • Location
    Oslo

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk

Contact Methods

  • Website URL
    www.diemme.com

Nylige profilbesøk

1 963 profilvisninger
  1. Akkurat som Jon, er Stian en bra fyr. Mye å gape over for en som kommer fra en salgsorganisasjon, vil jeg anta, men håper og tror Stian vil komme inn med nye tanker og ideer om hvordan drive det kommersielle. Han har et godt nettverk, og som han selv sier, potensialet til Stabæk er jo ekstremt mye større enn det som har vært mulig å ta ut siden Fornebu. Særlig i forhold til å bygge broer mot ungdomskultur, og få Stabæk til bli en aktør som vever seg inn blant bra ting som skjer i Asker og Bærum, eller som samarbeider artister eller andre flinke folk. Samtidig som en knytter dette i mye sterkere grad mot sponsorer. Den målrabatten på Shell i Finstadgården er liksom passé på så mange måter. Så bør helst ting skje i en fin harmoni med litt sportslig utvikling og moro. Lykke til, Stian!
  2. Pirlo var også trequartista som ung, i både Inter og Brescia. Grunnet litt tung konkurranse på lån i Brescia (Baggio), ble han omskollert til regista / dyptliggende sentral med sukess. Milan kjøper han den påfølgende sommeren, og Pirlo overbeviser Ancelotti om at han er den rette for regista-rollen i en treningskamp mot Juventus. Resten er historie. (Rui Costa eide forøvrig den trequartista-posisjonen til Kaka kom 😋). Er det håp for Geel?
  3. Hans navnebror her inne, kan kanskje prate med Rob The Bank?
  4. Altså, den eneste som truet, og hadde kvalitet i angrepet. Og han spilte i Kjelsås i våres. Noen må på jobb.
  5. Ja, du har jo helt rett. Alltid tenkt at den legendariske 94 drakten til USA var Nike.
  6. Det slo meg og. Nike begynte vel ikke sin storsatsing på fotball før etter USA 94, med særlig sponsing av Brasil i 98 som power move. USA brukte Nike i 94. Italia i 96. Stabæk altså i 92? Så er det jo ganske gøy at bandyklubben hadde Kosa drakter til fotball. Forøvrig veldig kult move av Stabæk. De kunne jo kanskje produsert opp noen hundre til, uten å være redd for å sitte igjen med noen. Men, nå altså en del av den nye fotballøkonomien. Blir vi Norges Venezia?
  7. Styret må gå. Styret må gå. Styret må gå. Jeg ser ikke et eneste forslag til hvordan klubben skal drives bedre? Hvem skal inn i styret, med hvilken kompetanse? Hvordan skal klubben kjøpe ut nåværende eiere, hvis det er målet. Hvem rundt Stabæk, som i dag ikke er involvert i klubben, har erfaring fra toppfotball, og kan bidra bedre enn nåværende setup? Vi kan vel ikke akkurat hente folk ned fra balkongen i the Muppet Show, og tro at alt skal bli så mye bedre?
  8. For å rykke ned, det driver vi ikke med Du tenker ikke at det var andre ting, som forsvant ut døren med Ordinas? Berg, Jønsson, Kjønø, Bohinen. Det har vært krutt.
  9. Tenk å ikke fortsette med Ordinas a. Den eller de som tok den avgjørelsen har kostet Stabæk så inderlig mye.
  10. Vokste opp med Espen, Eivind og Endre på Kolsås. Fiolveien var paradis med skating, sykling og fotball. Og Subbuteo. Hos naboen til Løken Pettersens, Lars Johnsen. Espen var bestekompis til storebror, og verdens beste fyr. Hvil i fred!
×
×
  • Opprett ny...