Jump to content

superblaa

Bruker
 • Posts

  2,354
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

superblaa last won the day on February 3 2020

superblaa had the most liked content!

Reputation

1,217

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  www.diemme.com

Recent Profile Visitors

1,382 profile views
 1. Denne bør i såfall streames på Onkel Blaa.
 2. Det slår meg når jeg leser @Richargumentere mot Leiv Welhaven, om Lise Klaveness sitt kandidatur (Twitter), at den blaa familien er ekstremt ressurssterk. I forbundet sitter vel fortsatt Erik Loe, mens Skjønsberg er med landslaget. Vi har Kjølø som er toppagent, Jansson og IA sportsdirektører i ledende skandinaviske klubber, Welhaven er sportskommentator i landets største avis, og Jokke Grimstad hyllet reklamemann. På tribunen sentralbanksjef Olsen og ex-minister Sanner, toppadvokat Koch, osv. Av tidligere styremedlemer og ledere, må det være masse rutine og klokskap (Berdal, Schultz). Dette er bare noen. Det burde være mer enn nok folk som kan bidra i en blaa dugnad. En dugnad som på lenge ikke handler om penger, men blaa sjel og kultur. Det virker på meg som Support også har masse å bidra med inn i en slags revitalisering av klubben. En kan si at den eldre garde med Ingo, Schelvan, Loe, osv, har gått ut på dato, men det er heller ingen som har tatt opp hansken etter dem. Det krever så ekstremt mye mer enn å være en meningsytrer her og der. Action speaks loader than words. @ingo, we need a light house.
 3. Tobias Linderoth? https://www.expressen.se/gt/sport/fotboll/linderoths-nya-jobb-valdigt-spannande/ Rykket opp til Superettan på første forsøk.
 4. Koste seg i solen i Sør-Spania med fruen i helgen han. Så godt ut.
 5. Thorsby i D2. https://www.dn.no/d2/ledestjerner/morten-thorsby/ledestjerner-2021/fotball/lagkameratene-ga-fotballproff-morten-thorsby-applaus-da-han-delte-nyheten/2-1-1064790
 6. Er det ekte mennesker bak disse kranglene på forumet, eller er det bot'er med oppdrag om å utslette klubben vår?
 7. Har hørt om klubber som har kvittet seg med spillere som åpenbart ikke er keen på å drive toppidrett.
 8. Godt vi bruker opp pengene vi har fått ved å selge vår beste generasjon talenter, på den gjengen som er utpå der nå. Ikke våger vi å spille fotball, og ikke er vi gode nok til å ikke spille fotball. Det brenner et blått lys, i begge ender. Grazie. Ciao.
 9. Hadde vært smud med Farnerud og Annan på midten nå, kjenner jeg.
 10. Det er jo ikke den første i kveld. Surrer bort ballen på 0-1 og. Katastrofal midtbane.
×
×
 • Create New...