Gå til innhold

superblaa

Bruker
  • Innholdsteller

    2 380
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    12

Innlegg skrevet av superblaa

  1. Akkurat som Jon, er Stian en bra fyr.

    Mye å gape over for en som kommer fra en salgsorganisasjon, vil jeg anta, men håper og tror Stian vil komme inn med nye tanker og ideer om hvordan drive det kommersielle. Han har et godt nettverk, og som han selv sier, potensialet til Stabæk er jo ekstremt mye større enn det som har vært mulig å ta ut siden Fornebu. Særlig i forhold til å bygge broer mot ungdomskultur, og få Stabæk til bli en aktør som vever seg inn blant bra ting som skjer i Asker og Bærum, eller som samarbeider artister eller andre flinke folk. Samtidig som en knytter dette i mye sterkere grad mot sponsorer. 

    Den målrabatten på Shell i Finstadgården er liksom passé på så mange måter. 

    Så bør helst ting skje i en fin harmoni med litt sportslig utvikling og moro. 

    Lykke til, Stian!

  2. På 11.1.2024 den 13.13 skrev odd:

    🙂

    Uten sammenlikninger forøvrig, Pirlo har vist at små teknikkere kan ta jobben som anker på midten. (Og kombinere fotball med golf.)

    Pirlo var også trequartista som ung, i både Inter og Brescia. Grunnet litt tung konkurranse på lån i Brescia (Baggio), ble han omskollert til regista / dyptliggende sentral med sukess. Milan kjøper han den påfølgende sommeren, og Pirlo overbeviser Ancelotti om at han er den rette for regista-rollen i en treningskamp mot Juventus. Resten er historie. (Rui Costa eide forøvrig den trequartista-posisjonen til Kaka kom 😋). 

    Er det håp for Geel? 

  3. 2 timer siden skrev Kaizer Alphonse:

    Vi må har vært blant de første lagene i Europa med Nike-drakter.

    Det slo meg og. Nike begynte vel ikke sin storsatsing på fotball før etter USA 94,  med særlig sponsing av Brasil i 98 som power move. USA brukte Nike i 94. Italia i 96. 

    Stabæk altså i 92?

    Så er det jo ganske gøy at bandyklubben hadde Kosa drakter til fotball. 

    Forøvrig veldig kult move av Stabæk. De kunne jo kanskje produsert opp noen hundre til, uten å være redd for å sitte igjen med noen. Men, nå altså en del av den nye fotballøkonomien. Blir vi Norges Venezia? 

  4. 1 time siden skrev FranckTheBank:

    Hadde vi gjort det hadde vi rykket ned! Ordinas har ikke ledet noen klubber siden, så det er kanskje en grunn til at vi gjorde som vi gjorde. 

    Om et år sier vi det samme. Tenk at vi slapp Bohinen, når vi ligger å kaver midt på tabellen i OBOS

     

    Karadas by the way, i nedrykkstriden med Brann 2. ... er dette imponerende?

    For å rykke ned, det driver vi ikke med :)

    Du tenker ikke at det var andre ting, som forsvant ut døren med Ordinas?

    Berg, Jønsson, Kjønø, Bohinen. Det har vært krutt. 

  5. 2 timer siden skrev pogdkeslg:

    derfor blir vi ikke en ny Glimt, som for resultatenes skyld ikke slapp Solbacken, Sampstead, nå ikke slapp Vetlesen, solgte Hauge i toppform for 5 millioner euro.
    Jeg personlig var trygg på Gift og at vi etter sesongen i Eliteserien solgte den for 5-7 millioner +% av salget, men her er det øyeblikket spillerens sportsmotivasjon er viktig, avtaler mellom sportsdirektøren og agenten.
    nå indikerte Gent umiddelbart at de ikke har noen avtaler med agenten og spilleren om at spilleren skal selges i sommer.
    Jeg tror at vi kommer til å passere Molde i cupen og at laget nå er finalen verdig og vil overraske mange i mesterskapet, men med Gift hadde vi 70% ekstra selvtillit.
    Se på Gift speiderens observasjoner, han scorer stort sett mål som snur kampen.

    https://twitter.com/BeGriffis/status/1636071846226403332?s=20

    En fugl i hånda er bedre enn ti på taket. 

    Jeg er helt sikker på at Glimt hadde solgt en spiss for 35 Millioner det året de rykket opp, hvis de hadde hatt sjansen. Den attituden til Glimt har kommet med resultater og økonomi. Du må sammenlikne epler med epler. 

  6. 2 timer siden skrev odd:

    Historieløst :)

    Vanskelig å peke på den aller mest verdifulle, men både som toppscorer, medieprofil og sosialt lim er Nannskog en naturlig kandidat. 

    Hadde vi rykket opp uten Gift? Ikke umulig. Uansett holder jeg seriegull som mer verdifullt enn å unngå en sesong til i Obos. Skal vi måle etter sesonger på nivå to: Hvor hadde vi vært uten Ohi? Eller enda lengre tilbake: Hadde vi vært en parentes på linje med Strindheim om det ikke var for Fodstad og Gärdeman?

    Det seriegullet var selvsagt fantastisk, men det var også ekstremt dyrt. 

    Opprykk (vi hadde ikke råd til å ikke rykke opp)

    + 35 MILL NOK

    + Videresalg.

    Legg på hvor lite lønnskostnader vi har hatt i tillegg.

    Ingenting er i nærheten. 

    The Gift ❤️

    (Om noe, Tobias Linderoth til Everton, da klubben var i knestående) 

  7. Det jeg trøster meg med er at det har vært ganske sørgelig nivå på de lagene vi møter. Stabæk har alt i sine hender, hver eneste gang. Klarer vi ikke rykke opp, så er det en skandale. 

    Det som bekymrer meg mer, er at det foreløpig føles veldig lite ut som noe å bygge videre på inn i 2023. Minner lite om det en drev med i 2005 

×
×
  • Opprett ny...