Gå til innhold

oleberg

Bruker
  • Innholdsteller

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

0
  1. KNUS HamKam Møkka på lørdag. Send dem ned i Adecco. Hilsen Fredrikstad supporter.
  2. Egil Drillo Olsen har vel aldrig spilt for FFK. Han er ekte "Øssia Gutt", og spilte for Østsiden, Sarpsborg, Frigg og Vålerenga. Han har 16 a-landskamper.
  3. FFK har også følgende spillere ute med skader: Trond Erik Bertelsen ute resten av sesongen med skade(venstreback) Brian West ute resten av seongen med skade(spiss) Yherland McDonald ikke fullt restituert etter skade (venstre midtbane)
  4. det er ikke det at dersom hvis at bla bla bla..... Poenget ditt er at..... Et nyopprykket lag som ikke har tapt en kamp, spilt fletta av Rosenborg, burde vunnet i Bergen, har de to beste spissene i ligaen. Selvfølgelig er vi skuffet over det vi presterte i dag (les 1 omg) Jo vi har bevist at vi er mye bedre enn mange av de såkalte etablerte lagene. Idag var det ikke mye som minnet om at dere hadde de 2 beste spissene i tippeligaen. Virket helt ordinære både Nannskog og Gunnarsson. Dessuten er vel Tegstrøm 1 av de to beste spissene - dersom man rangerer spisser i tippeligaen slik dere gjør. Men for all del lykke til videre og håper Stabæk klarer seg i TL.
  5. Det blir en del Fredrikstad folk på kampen se: http://www.f-b.no/apps/pbcs.dll/article?AI...TENYTT/40914008
  6. Spiller ingen rolle. Bora sier bare "EAT Them" til Piroja (PIRAJA), så gjör han det!!! http://fotball.vg.no/bors/kamp.php?kamp_id=4368
  7. God Kveld Bärum folk. Södnag blir uliiiiiidelig spennende som Pål Tarjej sa i Casanova!!!! Uansett tror jeg FFK står bedre rystet enn sist dere mötte dem. 3 nye spillere i Forsvaret (Piroja, Zivkovich og Barrett) de rydder nok bedre unna enn hva som var tillfelle sist. Vi har jo Enerly suspendert, så da blir det vel ikke noen frisparksusere fra det holdet. Men se opp for West!!!!!!!! Kan kan skape bakoversveis på enhver (til og med på tribunen). Lykke til å¨söndag.
  8. Brian West spiller vel på Fredrikstad? En annen ting; Dagfinn Enerly er suspendert mot dere.
  9. OK. Takker. Bra svar det. Tror ikke det blir noe av det uansett. Men en slik en som denne under, kunne vi alle trenge!! http://poststuff2.entensity.net/081604/med...ia=streaker.wmv
  10. Her var det jo mye positive svar!!!!! Men dere er kanskje frustrerte over å ligge i nedrykksumpa dere og???
  11. Hei. Noen Stabæk fans som kan beskrive Trygvi Gudmundson for oss fra Freksta??? http://www.f-b.no/apps/pbcs.dll/article?AI...7/FFK/341573954
  12. Glder meg til 23 mai jeg. Da skal alle vi Østfold rånere stille opp med HØYGAFFEL og SNUS, og heie på Fredrikstad når de knuser BLÆRINGENE fra Stabæk. Det blir saker det tenker jeg. Hu hei hu hei!!! Hilsen FFK patriot.
×
×
  • Opprett ny...