Jump to content

lefsa

Bruker
 • Posts

  254
 • Joined

 • Last visited

Reputation

10

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

515 profile views
 1. Pellegrino er kjent for å ha ekstremt dårlige holdninger og har blant annet dette stuntet bak seg: http://www.budstikka.no/sport/bærum/berum-spillere-amok-pa-twitter-etter-cup-exit-1.7871260 Har også sett han i del Bærumkamper i år, uten at han overhodet har imponert. Nei takk! Men helt enig i at vi bør prøve ut mer lokalt. Da syns jeg definitivt at det er andre Bærumspillere som bør være mer aktuelle.
 2. Tror en 4-3-1-2 kunne passet oss bra. Boli - Stokkelien Sortevik Kleiven - Haidar- *Haugsdal* Bjarni - Hammer- Gromstad - VEH Larsen Da med Haidar som en balanserende defensiv midt, og med to indreløpere med mye arbeidskapasietet rundt seg. Dersom Haugsdal ikke kommer inn, kunne vel også Stengel tatt den posisjonen. Backene sørger for bredde.
 3. Hvor kommer ryktene om Stokkelien fra? Det er vel evt snakk om et lån?
 4. lefsa

  Nadderud

  eller Dollie De Luxes- Lenge levet livet; Lenge leve livet, vi vet aldri hvor vi ender Lenge leve troen på et liv Himmel og helvete over oss alle Ingen forstår, alle vet, ingen ser Hvor mange flere martyrer må falle Før vi blir nødt til å se hva som skjer? Lenge leve livet, vi vet aldri hvor vi ender Lenge leve håpet, vi står sammen, samme hva som hender
 5. Noen som har fått noe inntrykk av, eller vet noe hvor det ligger ann med denne Wellington?
 6. En av de aller deiligste seierene i stabæks historie spørru meg! FY FAEN SÅ DIGG!
 7. Hvordan er det med henting av sesongkort på arenaen på søndag? Holder det å vise legitimasjon?
 8. "Henning Hauger, la la la la la, Henning Hauger , la la la la la la la" Veldig enkelt..
 9. For å hele litt malurt i brusglasset: det er jo ikke sikkert vi beholder alle spillerne vi har i dag gjennom hele overgangsvinduet. Forsvinner Henning og/eller Pontus i mars ser ikke ting like leverpostei ut. Nå har jo riktignok Pontus knapt spilt i år.. er det noe grunn til det, bortsett fra skaden? Er forøvrig enig med at det virker som det er en ny driv og positivitet i laget, sett bortifra Bjarnis reaksjon etter sistemålet til Palmi!
 10. "Eller en ny dribler som vi tror vi vet hvem er, men bare kan kjøpe hvis vi ser at det blir mye folk på tribunene." Noen som har peil? Er det Alan det er snakk om? Fra Ingos blogg.
 11. Vi vet vel ennå ikke om JL ønsker å satse på bakromsspiss eller en targetmann? Muskler er uansett mangelvare i laget, og med flere offensive og målkåte midtbanespillere (PF, Mix, JA) og Veigar som trives best i mellomrommet kan det godt hende at en targetmann kan være vel så effektivt som en bakromsspiss Etter en kjapp titt gjennom diverse youtubefilmer av Ondos scoringer, så er mange av de på gjennomløp i bakrommet. Etter hva jeg har sett, så kan han vel så mye karakteriseres som en bakromsspiss med bra hurtighet. Og Bjarnason (tidligere brann) kommer med noen beskrivelser i Tv2 artikkelen som bekrefter at han har stor fart. "-Han er veldig sterk og rask. Han kommer seg til sjanser hele tiden. Her på Island kommer han seg til 2-3 sjanser i hver eneste kamp" "Bjarnason beskriver Mbang Ondo som en sterk og rask spiller med nese for mål, men håper Stabæk gir gutten tid til å tilpasse seg Tippeligaen."
 12. Ondo til Stabæk Da har nyheten nådd norsk presse og.
×
×
 • Create New...