Jump to content

lefsa

Bruker
 • Posts

  254
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by lefsa

 1. Pellegrino er kjent for å ha ekstremt dårlige holdninger og har blant annet dette stuntet bak seg: http://www.budstikka.no/sport/bærum/berum-spillere-amok-pa-twitter-etter-cup-exit-1.7871260 Har også sett han i del Bærumkamper i år, uten at han overhodet har imponert. Nei takk! Men helt enig i at vi bør prøve ut mer lokalt. Da syns jeg definitivt at det er andre Bærumspillere som bør være mer aktuelle.
 2. Tror en 4-3-1-2 kunne passet oss bra. Boli - Stokkelien Sortevik Kleiven - Haidar- *Haugsdal* Bjarni - Hammer- Gromstad - VEH Larsen Da med Haidar som en balanserende defensiv midt, og med to indreløpere med mye arbeidskapasietet rundt seg. Dersom Haugsdal ikke kommer inn, kunne vel også Stengel tatt den posisjonen. Backene sørger for bredde.
 3. Hvor kommer ryktene om Stokkelien fra? Det er vel evt snakk om et lån?
 4. lefsa

  Nadderud

  eller Dollie De Luxes- Lenge levet livet; Lenge leve livet, vi vet aldri hvor vi ender Lenge leve troen på et liv Himmel og helvete over oss alle Ingen forstår, alle vet, ingen ser Hvor mange flere martyrer må falle Før vi blir nødt til å se hva som skjer? Lenge leve livet, vi vet aldri hvor vi ender Lenge leve håpet, vi står sammen, samme hva som hender
 5. Noen som har fått noe inntrykk av, eller vet noe hvor det ligger ann med denne Wellington?
 6. En av de aller deiligste seierene i stabæks historie spørru meg! FY FAEN SÅ DIGG!
 7. Hvordan er det med henting av sesongkort på arenaen på søndag? Holder det å vise legitimasjon?
 8. "Henning Hauger, la la la la la, Henning Hauger , la la la la la la la" Veldig enkelt..
 9. For å hele litt malurt i brusglasset: det er jo ikke sikkert vi beholder alle spillerne vi har i dag gjennom hele overgangsvinduet. Forsvinner Henning og/eller Pontus i mars ser ikke ting like leverpostei ut. Nå har jo riktignok Pontus knapt spilt i år.. er det noe grunn til det, bortsett fra skaden? Er forøvrig enig med at det virker som det er en ny driv og positivitet i laget, sett bortifra Bjarnis reaksjon etter sistemålet til Palmi!
 10. "Eller en ny dribler som vi tror vi vet hvem er, men bare kan kjøpe hvis vi ser at det blir mye folk på tribunene." Noen som har peil? Er det Alan det er snakk om? Fra Ingos blogg.
 11. Vi vet vel ennå ikke om JL ønsker å satse på bakromsspiss eller en targetmann? Muskler er uansett mangelvare i laget, og med flere offensive og målkåte midtbanespillere (PF, Mix, JA) og Veigar som trives best i mellomrommet kan det godt hende at en targetmann kan være vel så effektivt som en bakromsspiss Etter en kjapp titt gjennom diverse youtubefilmer av Ondos scoringer, så er mange av de på gjennomløp i bakrommet. Etter hva jeg har sett, så kan han vel så mye karakteriseres som en bakromsspiss med bra hurtighet. Og Bjarnason (tidligere brann) kommer med noen beskrivelser i Tv2 artikkelen som bekrefter at han har stor fart. "-Han er veldig sterk og rask. Han kommer seg til sjanser hele tiden. Her på Island kommer han seg til 2-3 sjanser i hver eneste kamp" "Bjarnason beskriver Mbang Ondo som en sterk og rask spiller med nese for mål, men håper Stabæk gir gutten tid til å tilpasse seg Tippeligaen."
 12. Ondo til Stabæk Da har nyheten nådd norsk presse og.
 13. Angan Til Molde Etter det VG Nett kjenner til betaler Molde et sted mellom 3,5 og 4 millioner kroner for å hente Angan fra Hønefoss. Ringerikingene skal i tillegg ha sikret seg en solid sum ved videresalg. Bare jeg som syns at det hørtes voldsomt mye ut? 3,5 -4 mil + solide bonuser ved videresalg, for en usedvanlig lite målfarlig spiss? Isåfall mener jeg Hedenstad og Hauger hvertfall er verdt 10 mil hver for seg. Men dette forteller vel bare at vi kan drømme om å hente noen spillere fra det norske markedet
 14. Tror Lars Iver Strand hadde vært en strålende signering om han hadde vært villig til å gå kraftig ned i lønn.
 15. Hepp, Det er ikke sikkert at scoringer vil være hans viktigste bidrag. Sist var han veldig god på å skape rom for medspillerene sine, og det er akkurat hva vi mangler. Med Nannskog ute hadde vi ingen til å trykke ned motstanderenes forsvar slik at Veigar kunne får rom til å boltre seg på midten og vi ble for lette og lese og stoppe. Med en spiller som kan skape røre i motstanders bakre firer og true bakrommet blir vi mye vanskeligere å stoppe. Jo mer jeg tenker på det, desto mer perfekt vil en signering av Bella være! @ringo Kan virkelig ikke skjønne at vi prater om samme mann. Jeg kjenner jeg blir deprimert bare av å høre navnet. Tror faktisk Thomas Finstad er mer målfarlig, og for min del mer interessant. Berglund er en hyggelig fyr, men det er da også Knut Jørgen Røed Ødegård, uten at det gjør han mulig stabækspiller.
 16. Da syns jeg Kenneth Di Vita Jensen er mye mer interessant.
 17. Jeg stemmer for å hylle JJ i sin siste kamp for Stabæk, han vært en sykt stor del av oppturen stabæk har hatt de siste årene. La oss hylle mannen for de fem fantastiske årene, også kan vi spare all dritten til han kommer igjen, med RBK drakt.
 18. Vi er tydeligvis interessert i Carl Erik Torp: Kamp om Kongsvingerspiller
 19. Det hadde isåfall vært utrolig bra! Meget bra spiller.
 20. Lov å håpe? Solskjær åpner for å flytte hjem Solskjær ville vært helt konge!
 21. Slutten av August... Merker det hadde vært deilig å ha et svar før det. Det beste er kanskje om han kunne tatt over allerede nå, i VM-pausen, og ledet laget ut sesongen.
×
×
 • Create New...