Jump to content

lefsa

Bruker
 • Posts

  254
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by lefsa

 1. Synes vi må være flinkere til å prøve ut lokale spillere vi også.

  Amahl Pellegrino er en spiller jeg tror kan være veldig spennende ihvertfall.

   

  Har ikke Bærum sammarbeid med Lsk lenger?

  http://www.budstikka.no/sport/amahl-pellegrino-prover-seg-i-eliteserieklubb-1.8133528

   

  Pellegrino er kjent for å ha ekstremt dårlige holdninger og har blant annet dette stuntet bak seg:

  http://www.budstikka.no/sport/bærum/berum-spillere-amok-pa-twitter-etter-cup-exit-1.7871260

   

  Har også sett han i del Bærumkamper i år, uten at han overhodet har imponert. Nei takk!

   

  Men helt enig i at vi bør prøve ut mer lokalt. Da syns jeg definitivt at det er andre Bærumspillere som bør være mer aktuelle.

   

   

 2. Tror en 4-3-1-2 kunne passet oss bra.

   

  Boli - Stokkelien

   

  Sortevik

   

  Kleiven - Haidar- *Haugsdal*

   

  Bjarni - Hammer- Gromstad - VEH

   

  Larsen

   

   

  Da med Haidar som en balanserende defensiv midt, og med to indreløpere med mye arbeidskapasietet rundt seg.

  Dersom Haugsdal ikke kommer inn, kunne vel også Stengel tatt den posisjonen.

  Backene sørger for bredde.

   

   

   

   

 3. eller Dollie De Luxes- Lenge levet livet;

  Lenge leve livet, vi vet aldri hvor vi ender

  Lenge leve troen på et liv

   

  Himmel og helvete over oss alle

  Ingen forstår, alle vet, ingen ser

  Hvor mange flere martyrer må falle

  Før vi blir nødt til å se hva som skjer?

   

  Lenge leve livet, vi vet aldri hvor vi ender

  Lenge leve håpet, vi står sammen, samme hva som hender

   

 4. Det slår meg hvor positiv driv det er i laget om dagen. Alle smiler og virker fornøyd på intervjuer og bilder.

  Vi er i rute m/forsterkninger ift seriestart, vi har tilgode å tape osv. osv.

  Herlig med en pre-season der man føler at vi er i gang med noe riktig.

   

  Ekstra deilig er det at Enga, RBK og Brann virker som de har kommet noe kortere i transferarbeidet/formstigning foran sesongen enn oss selv.

   

   

  For å hele litt malurt i brusglasset: det er jo ikke sikkert vi beholder alle spillerne vi har i dag gjennom hele overgangsvinduet. Forsvinner Henning og/eller Pontus i mars ser ikke ting like leverpostei ut.

   

  Nå har jo riktignok Pontus knapt spilt i år.. er det noe grunn til det, bortsett fra skaden?

  Er forøvrig enig med at det virker som det er en ny driv og positivitet i laget, sett bortifra Bjarnis reaksjon etter sistemålet til Palmi!

 5. Så vi har kjøpt en afrikansk versjon av Andersen Aase og går inn i sesongen uten en skikkelig bakromsspiss eller noe som helst fart i angrepet? Merker jeg er litt skeptisk til en spiller som er 25 år (muligens enda eldre siden vi snakker om en afrikaner....) og ikke har spilt på høyere nivå enn østerrisk tredjedivisjon og islandsk elitserie.

  Vi vet vel ennå ikke om JL ønsker å satse på bakromsspiss eller en targetmann? Muskler er uansett mangelvare i laget, og med flere offensive og målkåte midtbanespillere (PF, Mix, JA) og Veigar som trives best i mellomrommet kan det godt hende at en targetmann kan være vel så effektivt som en bakromsspiss

   

  Etter en kjapp titt gjennom diverse youtubefilmer av Ondos scoringer, så er mange av de på gjennomløp i bakrommet. Etter hva jeg har sett, så kan han vel så mye karakteriseres som en bakromsspiss med bra hurtighet.

  Og Bjarnason (tidligere brann) kommer med noen beskrivelser i Tv2 artikkelen som bekrefter at han har stor fart.

  "-Han er veldig sterk og rask. Han kommer seg til sjanser hele tiden. Her på Island kommer han seg til 2-3 sjanser i hver eneste kamp"

  "Bjarnason beskriver Mbang Ondo som en sterk og rask spiller med nese for mål, men håper Stabæk gir gutten tid til å tilpasse seg Tippeligaen."

 6. Angan Til Molde

  Etter det VG Nett kjenner til betaler Molde et sted mellom 3,5 og 4 millioner kroner for å hente Angan fra Hønefoss. Ringerikingene skal i tillegg ha sikret seg en solid sum ved videresalg.

   

  Bare jeg som syns at det hørtes voldsomt mye ut? 3,5 -4 mil + solide bonuser ved videresalg, for en usedvanlig lite målfarlig spiss? Isåfall mener jeg Hedenstad og Hauger hvertfall er verdt 10 mil hver for seg. Men dette forteller vel bare at vi kan drømme om å hente noen spillere fra det norske markedet

 7. Han har Superliga-rekorden for raskest 50 scorende mål (93 kamper) og har alltid hatt brukbar fart. At han hadde en del stang ut i Stabæk betyr ikke at han ikke er en målscorer. Det er ikke uten grunn at mange mener at han ble for lik Nannskog til å spille sammen med han.

  Hepp,

   

  Det er ikke sikkert at scoringer vil være hans viktigste bidrag. Sist var han veldig god på å skape rom for medspillerene sine, og det er akkurat hva vi mangler. Med Nannskog ute hadde vi ingen til å trykke ned motstanderenes forsvar slik at Veigar kunne får rom til å boltre seg på midten og vi ble for lette og lese og stoppe. Med en spiller som kan skape røre i motstanders bakre firer og true bakrommet blir vi mye vanskeligere å stoppe. Jo mer jeg tenker på det, desto mer perfekt vil en signering av Bella være!

   

  @ringo

  Kan virkelig ikke skjønne at vi prater om samme mann. Jeg kjenner jeg blir deprimert bare av å høre navnet. Tror faktisk Thomas Finstad er mer målfarlig, og for min del mer interessant. Berglund er en hyggelig fyr, men det er da også Knut Jørgen Røed Ødegård, uten at det gjør han mulig stabækspiller.

 8. Hønefoss har tapt første kvalikkamp 1-4. Dermed ser det ut som HFK rykker ned(tror ikke FFK ryker 0-3 hjemme) Hønefoss har et par spillere som fortjener en ny mulighet i TL. Solvoll hadde vært en fin arvtager for Jon. Han er langt bedre enn det lagets posisjon tilsier. Bangura har flere enn meg nevnt her før. Teknisk finurlig midtbanespiller som kan bli enda bedre med riktig veiledning. Ikke tror jeg disse blir dyre heller.

   

  Da syns jeg Kenneth Di Vita Jensen er mye mer interessant.

 9. Jeg stemmer for å hylle JJ i sin siste kamp for Stabæk, han vært en sykt stor del av oppturen stabæk har hatt de siste årene. La oss hylle mannen for de fem fantastiske årene, også kan vi spare all dritten til han kommer igjen, med RBK drakt.

 10. Hører rykter om at Stabæk har sendt representanter til Bodø for å diskutere en overgang for Johan Lædre Bjørdal. Noen som vet noe mer om det er hold i dette?

  Det hadde isåfall vært utrolig bra! Meget bra spiller.

 11. Jeg syns forsåvidt en Gustavino kunne vært spennende, men det er vel kanskje ikke aktuelt økonomisk.

  En spiller med mye potensiale.

   

  Og til Wallace debatten. Noe av det jeg har savnet mest fra sist sesong, er en farlig dødball-legger. Når jeg ser frispark fra 17-25 bare blir sløst bort i tullete overhopp og andre varianter blir jeg gærren. Wallace scoret nok en gang på et lekkert frispark mot Moss i helgen. For min del, hadde Wallace absolutt fristet.

×
×
 • Create New...