Gå til innhold

SteelFidel

Bruker
  • Innholdsteller

    281
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

1

Om SteelFidel

  • Bursdag 09. okt. 1976

Profile Information

  • Location
    Nøtterøy
  • Interests
    Piker, vin og sang

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.buzzerbeater.org

Nylige profilbesøk

407 profilvisninger
  1. Nei, fy faen. Alan ut - og vi skaper plutslig null fremover, og målene hagler inn bakover... hmm
  2. At venstrekanten lekker som en sil kan vi takke en mann for, og det er ikke Alan. Mr Holmvik er i dag direkte involvert i begge baklengsmål. To mål som kommer takket være hans provoserende labre vilje/evne til å ta ut spilleren han skal markere. Alan derimot gjør en meget god innsats, og skaper glatt 50% av alt som skjer fremover på banen. Jeg ser på fotball for å bli underholdt av gode prestasjoner, og den mannen er det mest underholdende som har løpt på Nadderud-matta siden Chippen. Keep up the good work! Ellers... Alt for stort rom mellom forsvar og midtbane når vi angriper gir lite støtte til de på topp, og store rom for kontringer. Stenersen var konge på midten, gøy å se på. Idiot taklingen til Jokke er det ikke vanskelig å forstå at Andresen hisset seg opp over.
  3. Enig, merkelig situasjon med Daniel etter andre scoring. Alan bare gliset når han løp bort til Daniel for å "unnskylde" sin geniale pasning :-) Men jeg stusset faktisk over Daniel etter den første scoringen og. Null respons mens alle medspillerne spontant jublet (!)
  4. Digg, tror han representerer en reell forsterkning av laget.
  5. Stabæk fikk til lite spill i dag, men ikke lett å trille ball mot ræva fotballen til Bryne. Jesper J synes jeg var litt skuffende i dag. Altfor treg til å spille balllen fremover. Ellers var det vel litt ujevnt over hele fjøla, men mer er det vel heller ikke å forvente i første seriekamp. Må være lov å skryte av Paul O. Fy f**n for en kremspiller. Mannen vinner 9 av 10 dueller alene mot 2-3 forsvarere! Stort bedre oppspillspunkt skal man lete lenge etter. Bryne vil jo være helt hjelpesløse hver gang han er suspendert pga være kort-fetisjen hans.
  6. Samuel var vår soleklart beste venstre kant, og at han ikke fikk vist seg fra en bedre side kan vi takke Gaute og hans ekstreme vingling i laguttaket for. Ingen ny spiller presterer optimalt i et lag som generelt gjør det dårlig, og hvor trenern tydelig ikke har noen plan for hvordan han vil bruke deg. Jeg husker veldig godt Sammy borte mot LSK, mama mio. Gutten tok flere overstegsfinter i den kampen enn Fjøra gjode i en hel karriere... Sammy var, og ville fortsatt vært en forbedring av første 11'ern.
  7. Nå drives ikke en klubb på dette nivået på spillerenes premisser. Spillere under kontrakt har strengt tatt ikke en dritt de skulle sagt, og burde være ekstremt motiverte for å få Stabæk opp i tippeligaen igjen, fremfor å hoppe over gjerdet hvor gresset liksom er så mye grønnere. En ting er Stian Ohr, som ikke har noen sterk tilhørighet i Stabæk, eller Martin Andresen som vi tjener (og sparer) mange kroner på å selge. Men Andre Muri er "gullet vårt". Skal Henning Hauger og Eirik Markegård gå samme veien så fort de spiller noen gode kamper i 1.div?? Mer enn av noen hadde jeg forventet max lojalitet fra de som har vært i stallen i årevis, da er det riktig ille når en overgang som dette, fra spillerens og ledelsens side, viser svært liten tro på Stabæk sin fremtid i toppfotballen...
  8. Ufattelig digg! Dette gir forhåpentligvis mye positiv energi i innspurten.
  9. Synes Canal + er ganske bra. Saklige kommentatorer, og en småmorsom vert.
  10. Ikke så rart, er ikke du 15 år gammel da?
  11. Hvor mange var det som støttet et trenerskifte for 2 mnd siden? Ikke mange. Et administrativt problem... hallo i parkveien! Hvis det ikke er trenerens ansvar at ikke spillerne fungerer som et lag, og dermed scorer mål, da er virkelig trenerens rolle misforstått.
  12. Jeg synes dette høres ut som en bra løsning. Forholdene tatt i betraktning var det det beste de kunne gjøre. Var vel ganske klart at det måtte bli en midlertidig løsning ut sesongen når Gaute skulle ut. For meg var hvertfall dette et løft, fått mer trua på forandringer de siste 4 kampene nå.
  13. På tide. Ønsker han lykke til videre i karrieren. Spent på hvilken midlertidig løsning de velger nå.
  14. Nei, han mener Stabæk er i helvete nå, og skal stige bratt mot perleporten. Jepp, henger meg med på at dette er noe av det beste fra Stabæk-Lars!
  15. En liten digresjon; Jeg var aldri noen stor fan av Nils Johan Semb. Kjip trener som bare lirte av seg floskler, og ledet et lag helt uten samspill. Men så, etter en hjemmekamp mot Danmark hvor vi faktisk spilte jævlig bra (men sleit med å score som vanlig), var Semb på hugget og nærmest skrek inn i kameraet:"Vi skal knuse Danmark i Idretsparken" eller noe i den duren. AHHH, det var musikk i mine ører. THAT'S THE ATTITUDE I WANT. Dårlige tapere er det beste som finnes, for de ELSKER å vinne.
×
×
  • Opprett ny...