Gå til innhold

Hamar90

Bruker
  • Innholdsteller

    113
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

14

Profile Information

  • Location
    Bærum

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk
  1. Til dere som ikke har lest dommen, og har lyst. Finnes den her:
  2. Vi får håpe det får den konsekvensen at klubbene blir flinkere til å sikre seg mulighet for å gi lønnskutt ved nedrykk. 1/8 av TL og 1/4 av 1div får nedrykk hvert år og dermed reduserte inntekter året etter. For Stabæks del er det ikke helt sammenliknbart da vi ikke fikk nedrykk, men mistet arena og dermed en vesentlig del av sponsor inntektene. Nå har jo saken løst seg for alle Stabæks spillere så noe rettsak er det uansett ikke snakk om. Det er mye som er interessant i dommen. Og det er nok noe som kan ramme både Stabæk og andre klubber innen fotball, håndball, ishockey og andre lagidretter som har spillere ansatt. Det er et langt votum. Skal bli interessant å se om noe av det blir sitert i senere saker.
  3. Til/fra-lapp en kompis av meg lagde til jul. Gleder meg til Nadderud.
  4. Tolker jeg det til at du synes JKL har spilt godt de siste 10 kampene? Jeg snakker ikke om 0-2 målet i dag, jeg snakker om sesongen 2011. Alle kan gjøre feil, men for min del har det blitt vel mange.. Jeg sliter med å forstå hvorfor JKL blir prioritert foran JK. På den andre siden av banen er jeg helt enig mer Gerti, vi er for dårlige foran mål og har ikke den målskåreren vi trenger! Hva man synes og hvordan man uttrykker det er ikke samme sak.
  5. Det er helt klart kjøpers marked, men det vil fortsatt være en enorm fordel å få inn nye spillere senest i januar heller enn i mars. Så jeg ser gjerne at man haster på litt. Stor forskjell på "å haste litt på" og "å forhaste seg" Tror de fleste ser seg tjent med at man haster på, mens å forhaste seg vel ikke er noe gunstig.
  6. Erik Jonvik er en mann for fremtiden. Han har en treningsmoral med sjeldent høyt nivå i fotballverdenen. (klarte ikke legge filmen inn i innlegget) Så her er til en film av noen av "skillsa" hans.
  7. Farnerud burde vært klar for at jeg skulle følt meg helt trygg, men magefølelsen min steg 100 hakk av at Johan er klar. Selv om han løper som Ståle er han på sitt beste genial i angrep.
  8. Enig, er for alt som er ulikt det alle andre supporterklubber kommer med. (såfremt det ikke er upassende eller sjikanerende). Men teksten bør kanskje annonseres på forhånd. Jeg har ikke fått med meg teksten, før jeg leste den her.
  9. Joda, Iven! Jeg ser gjerne Iven på topp snart. Kan ikke putte mindre enn 0 uansett.
  10. I dag tror jeg faktisk JEG kunne tilført laget noe, ute på banen. Jeg har hobbyteknikk og er hva man kaller treg. Men en ting har jeg, kondisjon. Med en grei pers på 3000m og bra o2-opptak tror jeg faktisk jeg kunne vært på banen i dag. Og det er noe jeg ikke trodde jeg skulle si, og mene.
  11. 1. Rosenborg 2. Stabæk 3. Viking 4. Molde 5. Brann 6. Hønefoss 7. Odd Grenland 8. Vålerenga 9. Lillestrøm 10. Strømsgodset 11. Tromsø 12. Haugesund 13. Aalesund 14. Start 15. Sandefjord 16. Kongsvinger
  12. Ikke glem at fotball ved siden av å være underholdning og showbiz ligner på idrett. En idrettsutøver med ambisjoner vil ikke være fornøyd med å befinne seg på et så lavt nivå, som vi vel må innse at norsk fotball holder. Alan fulgte drømmen sin, noe det er vanskelig å holde mot han.
  13. Har vi samarbeid med Nadderud VGS? Der er det jo idrettslinje. Skjønsberg kom jo derfra, selv om han ikke gikk idrett! De som likevel spiller elite fotball vil enten gå på NTG eller Wang, såvidt jeg vet er vel ikke vang bundet til noen klubb? Selv mener jeg at det hadde vært konge med en ny spiss, men rår ikke penga til syntes jeg det er viktig at vi gir spillere som Rogne, Aase, Hedenstad, Mix og Gromstad flere sjangser, samt kanskje Austbø, slik at han får blod på tann! Wang har avtale med VIF
  14. Nå har vel Palmi spillt mer midtbane på Island, Veigar spiller spiss. Ikke like lett å benke Eidur Gudjohnsen... Stemmer det. Men tror Palmi har spilt bl.a offensiv midtbane. I en rolle mellom midtbanen og spiss, noe som burde passe Veigar bra. Leste bare kort og fort om dette på bussen en gang, så vet for lite til å uttale meg sikkert. Men han (islands landslags trener) skal ha uttalt noe i dur av at Palmi var en bedre fotballspiller enn Veigar, og at han hadde stort potensiale. Jeg har troen på Palmi, synes han virker som en så profesjonell type man kan være og samtidig være fotballspiller.
  15. I Dagbladet (papir) etter FFK-kampen ble det nevnt at han var ute til mai (men han hadde et annet etternavn, men vi har da bare en skadet Pontus (heldigvis)) Nå er det også viktig å huske på at de andre spillerene med Alan ut og Hoff/Palmi på kant ikke trenger å tenke defensiv dekning for Alan hele tiden. Dette åpner for en mer offensiv back og kanskje også at en av de sentrale i større grad enn i fjor kan bidra offensivt Det som er kjipt er at Alan viste bedre takter defensivt mot IFK, faen som jeg savner han Keller viste, etter hva jeg kunne tyde av sammendraget av kampen mot Honka, en stor vilje til å bidra offensivt. Og det så ut til at han forserte fint oppover og fikk spilt igjennom Hoff et par ganger. mer av dette og en Palmi som blir like god som Veigar snakket om, så burde det være et storlag som spiller på TA til våren. Den islandske landslagstreneren gir jo tross alt Palmi mer spilletid enn Veigar
×
×
  • Opprett ny...