Gå til innhold

Justin Case

Bruker
  • Innholdsteller

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

2

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk
  1. Billetter til kampen kan kjøpes på Brann sine hjemmesider (print ut billetten) her... Gidder noen å poste her om når, og hvilken pub det blir samling på før kampen? Bor i Bergen. Andreas
  2. Enig! Jeg er selvfølgelig enig at det har vært mye rot de siste månedene, men allikevell mener jeg alle prestasjonene hans overskygger dette! Husk at mannen var sterkt delaktig i opprykk fra Adecco, eliteseriegull, cupfinalen osv.... Så lykke til videre Janne, jeg unner deg dog ingen sportslig suksess i Rosenborg, håper jobben ryker etter et år og han går utenlands og blir stor og vellykket! Han bør forresten selvfølgelig få sin avskjed i klubben så kjapt som mulig. Havner JJ i Hall of Shame, ryker mitt medlemskap ASAP! EDIT: Men la meg få understreke at jeg forstår alle aggresjonen, føler sviket og skuffelsen jeg og! Vi er tydeligvis i mindretall her. Jeg er helt enig med dere!
  3. Supert, jeg gir deg fullt og helt ansvar for at jeg er full og hel før etter kampen. Utover det tror jeg du blander meg og Sauen, med mindre det er noe jeg ikke vet selvfølgelig. Jepp, klarte å ta feil der... Det er selvsagt Ølriksen som blir med Sjekket SK Brann sine sider, der står det at de selger billetter på stadioen fra kl 15, ved inngang 9 (motsatt side av bortetribunen)
  4. Jepp, det stemmer, ligger på høyre side. Da kommer Geirti, Sauen, jeg og en til til å møte opp der Regner med at vi får kjøpt billetter på stadioen før kampstart.
  5. Har tatt turen over fra Bergen for å få med meg denne kampen. Mener jeg hørte trommer på webstreamen fra Albania, håper Tiranafansen lar disse ligge igjen hjemme.
×
×
  • Opprett ny...