Jump to content

vidjetore

Bruker
 • Content Count

  122
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

vidjetore last won the day on January 25 2018

vidjetore had the most liked content!

Community Reputation

97

About vidjetore

 • Rank
  i ferd med å etablere seg
 • Birthday 01/08/1977

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Haslum

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

444 profile views
 1. Det viktigste her var vel å spille fotball sammen mot et annet lag. Resultat og hvordan vi spilte har lite sammenheng med hvordan sesongen blir.
 2. Hadde vært særdeles bra å beholde Bo. Selv om "hovedvinduet" nå er stengt, så er andre vinduer fortsatt åpne. Tør ikke juble før han starter første seriekamp.
 3. Ja, på rb.no bak betalingsmur: https://www.rb.no/sport/fotball/strommen/direkte-fra-kl-16-30-strommen-stabak/v/5-43-996694
 4. Kan Hovis drite i å klappe når straffer tas? Det kan da umulig hjelpe straffeskytteren, uansett hvem det er.
 5. Eurosport Player funka på 4G i Tsjekkia under hjemmekampen mot Tromsø i alle fall.
 6. Det er vel kanskje ingen som har RB+-abonnement og kan si noe om hvorfor? Jeg liker meg bedre i LSK enn Stabæk. Alt virker bedre her, og jeg håper å spille meg til kontrakt, sier Bruno. Utover det står det ikke noe spes om hvorfor.
 7. Var vel ingen andre enn Sayouba som utmerket seg spesielt. Gjenkjente kun et fåtall av de på banen. Boli virket tung i steget den omgangen han spilte. Mauritz spilte hele kampen, men fikk ikke utrettet stort. Kisa var såpass mye bedre at vi egentlig ikke fikk mulighet til annet enn forsvarstrening. Scoringen vår var et resultat av litt møljerot inne i 16, og var vel egentlig eneste skikkelige skuddet vi hadde på mål. Kisa stilte med ganske ok tropp, i følge de innfødte. Uansett en god erfaring for unggutta å kjenne på nivået, tenker jeg.
 8. Sayoba var Stabæks beste i mine øyne. Hadde noen meget bra redninger og begrenset ytterligere baklengs. Som vanlig prøvde han også på ting han ikke kan (sweeper,utspill m.m.), så han har (fortsatt) en jobb å gjøre.
 9. Sliter fælt defensivt. Får ikke til noe som helst fremover. Klar nivåforskjell.
 10. https://www.rb.no/strommen-if/steinar-stromnes/espen-olsen/treneren-hjalp-ham-a-flytte-til-bekkestua-na-selges-han-til-stabak/s/5-43-689823 Har klippet ut irrelevant vissvass fra artikkelen... --------- Av Morten Svesengen Publisert:25. januar 2018, kl. 20:17 I desember jobbet Espen Olsen dugnad da Steinar Strømnes (30) flyttet til Bekkestua. Strømmen-treneren visste lite om at midtstopperen mindre enn to måneder senere kan bli solgt til Stabæk. Torsdag ble Strømmen enig med Stabæk om overgang for kapteinen. Fortsatt gjenstår det at 30-åringen blir enig med Stabæk om
 11. Bare å jekke en pils, finne frem pottisen og skadefryden og lese: https://forum.klanen.no/showthread.php?35691-Stab%E6k-VIF-l%F8rdag-30-9-kl-18/page2
 12. Det funka når jeg trykka på Eliteserien multiplex. Da kunne jeg velge mellom de forskjellige kampene.
 13. Når jeg trykker på kampen i Eurosport player kommer sendingen til Eurosport 1, håndballkamp med Haslum. Aahhrg!
×
×
 • Create New...