Jump to content

Marius

Bruker
 • Posts

  807
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Marius last won the day on June 9 2020

Marius had the most liked content!

Reputation

496

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

1,520 profile views
 1. Mikkel Diskerud og Ernest Asante ble idag kypriotiske cupmestere for Omonia Nicosia.
 2. Rett etter kamp så er det - om enn ikke så lenge - helt stille fra bortsett fra to stykker som roper gjentatte ganger at Kjønø er en idiot fordi han har henda i lomma under kamp. Det ble påpekt fra tribunen hvor tåpelig form for kritikk akkurat dét er, og det er da i den konteksten Wangberg sier at vi må stå sammen. Klarer ikke se at han på noen som helst måte skal mene at Support ikke bidrar.
 3. Dette er småplukk, men irriterer meg litt at disse intervjuene hele tiden frontes som "ydmyke" "åpne" og "ærlige". Det kan selvsagt være både ydmykt, åpen og ærlig selv om det er klubbens medieavdeling som intervjuer klubbens sportslige ledelse, men la meg nå se disse intervjuene og dømme selv. Er det et godt og troverdig blikk i speilet så skal det skinne igjennom.
 4. Det er to små runder siden DT fikk massiv og tilsvarende kritikk som det Budstikka får her. Og det er vel ingen som tviler på at BA og BT med jevne mellomrom gir Brann skikkelig verbal juling. Lokalmedia er ikke en heiagjeng. Det er en utdatert myte.
 5. Møtende spiss, kontra spiss i boks. Lag som kjører kampbilde, kontra lag som ligger lavt. Et lag som skaper sjanser mot et lag som ikke gjør det. Men med det sagt: Botheim bidro på ingen måte til å løfte oss. Han var regelrett dårlig i blå drakt.
 6. Akkurat som mot Mjøndalen blir vi fullstendig overkjørt etter pause.
 7. Sandberg har stått akkurat der han skal stå. Unødvendig å påstå noe annet. Det får nesten være grenser på hvilke feil vi skal lete etter.
 8. Én person går fremover, én bakover. Kollisjon. Kun en av dem treffer ball. Er tydeligvis på jordet ifølge dommer, men jeg klarer ikke se hvordan det skal være straffe.
 9. Et par timer etter kamp og vanligvis en mulighet for å svelge skuffelsen og tenke gjennom om det er en noe positivt å ta med seg. Skytte kommer til to av tre muligheter som vi skaper i dag. Ellers har jeg ingenting. Vi virker å tro at Nusa allerede skal være vår frelser der vi gir han ballen for så etterlate ham fullstendig på egenhånd i møte med fire eller fem motstandere, også er det Lumanza da ... Vi er ikke gode i førsteomgang, og Solbakken er ikke i stand til å lede spillet, men når han erstattes er vi faktisk ikke i nærheten. Han som kommer inn og skal gi oss muskler på midten går ikke i press, har ikke lyst på ballen og klarer ikke følge mann defensivt. Du kan sikkert i varierende grad si det samme om flere spillere, men Lumanza er fullstendig sjanseløs i dag. Ta en titt på hvordan han trekker seg unna på andre målet og hvordan han slipper mann før monstersjansen på slutten. Det gjør meg trist at en så vanvittig god spiller er fullstendig blottet for både selvtillit og ferdigheter.
 10. Ikke gå helt Twitter her nå da. La gutta prate sammen.
 11. 1. Rosenborg 2. Molde 3. Bodø/Glimt 4. Viking 5. Vålerenga 6. Odd 7. Kristiansund 8. Brann 9. Sarpsborg 08 10. Haugesund 11. Stabæk 12. Tromsø 13. Lillestrøm 14. Mjøndalen 15. Sandefjord 16. Strømsgodset
 12. Vi er ganske tett på et worst case scenario her hvor vi først får påvist smitte, deretter bryter karantene og i tillegg gir smitte videre. Vi hadde jo en uheldig prøvespiller som dessverre viste hvor mye skade som kan følge ett enkelt tilfelle. Alt dette på et tidspunkt hvor fotballen stenges ned fordi fylkeskommunen ikke lenger tror på at fotballen kan unngå smitte. Denne saken spiller ikke positivt inn. Samtidig har jo klubben stått forbilledlig i en voldsomt tøff sak så langt. Åpen, transparent og raskt ute med informasjon, samtidig som de offentlig balanserer på en egg hvor de både skal vise en hard hånd mot ansatte som bryter regler, og sympati og støtte til angrende kollegaer på samme tid.
×
×
 • Create New...