Jump to content

Marius

Bruker
 • Content Count

  789
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Marius last won the day on June 9 2020

Marius had the most liked content!

Community Reputation

407

About Marius

 • Rank
  Hvil i fred Tor Marius - du vil aldri bli glemt

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

1,138 profile views
 1. Intern pris ... ja, ok da. Ikke veldig overrasket over at TV2 mente TV2 gjorde en god jobb.
 2. Viktig å påpeke at de aldri vant noen pris som helst. De leverte inn en metoderapport til Skup, men var ikke i nærheten av å vinne. Ikke fikk de hederlig omtale heller. Har forøvrig nøyaktig samme innvendig til Discovery. Eurosport Player er et håpløst produkt, men resten av pakka synes jeg har vært god - spesielt Fantasy så det håper jeg TV2 kjøper opp og viderefører.
 3. Hugo Vetlesen passerer 100 kamper i eliteserien i dag. Tidenes yngste til å nå den milepælen og fremdeles like trist at han ble solgt.
 4. Vi står altså og ser på. Ti mann innenfor de siste tyve metrene. Passivt og stillestående. Utrolig at det ikke har blitt presisert i pausen at lavt press fremdeles betyr at det må være press på ballfører. Patrick Berg har seks til syv meter med rom hver gang han har ballen og vi sirkler rundt en meter utenfor sonen til Zinkernagel. Jeg blir helt matt av hvor dårlig det er.
 5. Gleder meg til å se Kassi inn for Luc Kassi
 6. Er vel mest skeptisk til at Maatsen fortsatt er utpå. Har hatt en veldig tung kamp.
 7. For de som ser på treningene: Hvordan ser Kornelius ut? Jeg stusser litt over at vi ikke gir han ti minutter til å vise frem dribleferdighetene sine i en kamp som dette. Edit: Og der var han på.
 8. Svak kampledelse i dag. Bytter fra oss initiativet. Flere eksempler i år på at vi har fått et endret kampbilde etter gode endringer, men i dag er det motsatt.
 9. Det var vel en 0-5 kamp mot Molde i 2012 hvor det kom tre/fire i løpet av de første femten.
 10. Forskjellen på de to straffene er vel at den ene ballen treffer en overarm, kontra den andre som treffer underarmen til Ola. Så ihvertfall slik ut for meg. Men herlighet så håpløs den regelen er ...
 11. Alan fikk vel CL i Tyrkia. Og Pontus må ha spilt i CL før han kom til Stabæk.
×
×
 • Create New...