Jump to content

Marius

Bruker
 • Posts

  800
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by Marius

 1. Møtende spiss, kontra spiss i boks. Lag som kjører kampbilde, kontra lag som ligger lavt. Et lag som skaper sjanser mot et lag som ikke gjør det. Men med det sagt: Botheim bidro på ingen måte til å løfte oss. Han var regelrett dårlig i blå drakt.
 2. Akkurat som mot Mjøndalen blir vi fullstendig overkjørt etter pause.
 3. Sandberg har stått akkurat der han skal stå. Unødvendig å påstå noe annet. Det får nesten være grenser på hvilke feil vi skal lete etter.
 4. Én person går fremover, én bakover. Kollisjon. Kun en av dem treffer ball. Er tydeligvis på jordet ifølge dommer, men jeg klarer ikke se hvordan det skal være straffe.
 5. Et par timer etter kamp og vanligvis en mulighet for å svelge skuffelsen og tenke gjennom om det er en noe positivt å ta med seg. Skytte kommer til to av tre muligheter som vi skaper i dag. Ellers har jeg ingenting. Vi virker å tro at Nusa allerede skal være vår frelser der vi gir han ballen for så etterlate ham fullstendig på egenhånd i møte med fire eller fem motstandere, også er det Lumanza da ... Vi er ikke gode i førsteomgang, og Solbakken er ikke i stand til å lede spillet, men når han erstattes er vi faktisk ikke i nærheten. Han som kommer inn og skal gi oss muskler på midten går ikke i press, har ikke lyst på ballen og klarer ikke følge mann defensivt. Du kan sikkert i varierende grad si det samme om flere spillere, men Lumanza er fullstendig sjanseløs i dag. Ta en titt på hvordan han trekker seg unna på andre målet og hvordan han slipper mann før monstersjansen på slutten. Det gjør meg trist at en så vanvittig god spiller er fullstendig blottet for både selvtillit og ferdigheter.
 6. Ikke gå helt Twitter her nå da. La gutta prate sammen.
 7. 1. Rosenborg 2. Molde 3. Bodø/Glimt 4. Viking 5. Vålerenga 6. Odd 7. Kristiansund 8. Brann 9. Sarpsborg 08 10. Haugesund 11. Stabæk 12. Tromsø 13. Lillestrøm 14. Mjøndalen 15. Sandefjord 16. Strømsgodset
 8. Vi er ganske tett på et worst case scenario her hvor vi først får påvist smitte, deretter bryter karantene og i tillegg gir smitte videre. Vi hadde jo en uheldig prøvespiller som dessverre viste hvor mye skade som kan følge ett enkelt tilfelle. Alt dette på et tidspunkt hvor fotballen stenges ned fordi fylkeskommunen ikke lenger tror på at fotballen kan unngå smitte. Denne saken spiller ikke positivt inn. Samtidig har jo klubben stått forbilledlig i en voldsomt tøff sak så langt. Åpen, transparent og raskt ute med informasjon, samtidig som de offentlig balanserer på en egg hvor de både skal vise en hard hånd mot ansatte som bryter regler, og sympati og støtte til angrende kollegaer på samme tid.
 9. Intern pris ... ja, ok da. Ikke veldig overrasket over at TV2 mente TV2 gjorde en god jobb.
 10. Viktig å påpeke at de aldri vant noen pris som helst. De leverte inn en metoderapport til Skup, men var ikke i nærheten av å vinne. Ikke fikk de hederlig omtale heller. Har forøvrig nøyaktig samme innvendig til Discovery. Eurosport Player er et håpløst produkt, men resten av pakka synes jeg har vært god - spesielt Fantasy så det håper jeg TV2 kjøper opp og viderefører.
 11. Hugo Vetlesen passerer 100 kamper i eliteserien i dag. Tidenes yngste til å nå den milepælen og fremdeles like trist at han ble solgt.
 12. Vi står altså og ser på. Ti mann innenfor de siste tyve metrene. Passivt og stillestående. Utrolig at det ikke har blitt presisert i pausen at lavt press fremdeles betyr at det må være press på ballfører. Patrick Berg har seks til syv meter med rom hver gang han har ballen og vi sirkler rundt en meter utenfor sonen til Zinkernagel. Jeg blir helt matt av hvor dårlig det er.
 13. Gleder meg til å se Kassi inn for Luc Kassi
 14. Er vel mest skeptisk til at Maatsen fortsatt er utpå. Har hatt en veldig tung kamp.
 15. For de som ser på treningene: Hvordan ser Kornelius ut? Jeg stusser litt over at vi ikke gir han ti minutter til å vise frem dribleferdighetene sine i en kamp som dette. Edit: Og der var han på.
 16. Svak kampledelse i dag. Bytter fra oss initiativet. Flere eksempler i år på at vi har fått et endret kampbilde etter gode endringer, men i dag er det motsatt.
 17. Det var vel en 0-5 kamp mot Molde i 2012 hvor det kom tre/fire i løpet av de første femten.
 18. Forskjellen på de to straffene er vel at den ene ballen treffer en overarm, kontra den andre som treffer underarmen til Ola. Så ihvertfall slik ut for meg. Men herlighet så håpløs den regelen er ...
 19. Alan fikk vel CL i Tyrkia. Og Pontus må ha spilt i CL før han kom til Stabæk.
 20. Stakkars Hanche som plutselig står mot tre hvitkledde. Utilgivelig å miste ballen der av Lumanza.
×
×
 • Create New...