Jump to content

Marius

Bruker
 • Posts

  800
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Posts posted by Marius

 1. Et par timer etter kamp og vanligvis en mulighet for å svelge skuffelsen og tenke gjennom om det er en noe positivt å ta med seg. 

  Skytte kommer til to av tre muligheter som vi skaper i dag. 

  Ellers har jeg ingenting. Vi virker å tro at Nusa allerede skal være vår frelser der vi gir han ballen for så etterlate ham fullstendig på egenhånd i møte med fire eller fem motstandere, også er det Lumanza da ... 

  Vi er ikke gode i førsteomgang, og Solbakken er ikke i stand til å lede spillet, men når han erstattes er vi faktisk ikke i nærheten. Han som kommer inn og skal gi oss muskler på midten går ikke i press, har ikke lyst på ballen og klarer ikke følge mann defensivt. Du kan sikkert i varierende grad si det samme om flere spillere, men Lumanza er fullstendig sjanseløs i dag.

  Ta en titt på hvordan han trekker seg unna på andre målet og hvordan han slipper mann før monstersjansen på slutten. Det gjør meg trist at en så vanvittig god spiller er fullstendig blottet for både selvtillit og ferdigheter. 

 2. 6 timer siden skrev geirti:

  Jeg er ikke veldig fornøyd med Eurosport, jamfør det PKhelten skriver litt over her.

  Men jeg glemmer aldri hva TV2 gjorde mot Stabæk. De kan ta skuup-prisen sin og stappe den der sola aldri skinner. De får aldri ei krone fra meg. Akkurat som jeg aldri skal sette mine ben på TA igjen - hvertfall ikke hvis jeg må betale for det.

  Viktig å påpeke at de aldri vant noen pris som helst. De leverte inn en metoderapport til Skup, men var ikke i nærheten av å vinne. Ikke fikk de hederlig omtale heller. 

  Har forøvrig nøyaktig samme innvendig til Discovery. Eurosport Player er et håpløst produkt, men resten av pakka synes jeg har vært god - spesielt Fantasy så det håper jeg TV2 kjøper opp og viderefører. 

   

   

 3. Vi står altså og ser på. Ti mann innenfor de siste tyve metrene. Passivt og stillestående. Utrolig at det ikke har blitt presisert i pausen at lavt press fremdeles betyr at det må være press på ballfører. 

  Patrick Berg har seks til syv meter med rom hver gang han har ballen og vi sirkler rundt en meter utenfor sonen til Zinkernagel. 

  Jeg blir helt matt av hvor dårlig det er. 

 4. 4 minutter siden skrev Petter:

  Marcus Sandberg - Sturla Ottesen, Nicolas Pignatel Jenssen, Gustav Valsvik, Mats Solheim - Kaloyan Kostadinov, Emil Bohinen, Sammy Skytte - Oliver Edvardsen, Marcus Antonsson, Luc Kassi

   

  Innbyttere: Jonas Vatne Brauti, Luc Kassi, Darren Maatsen, Kosuke Kinoshita, Erik Botheim, Kristian Bernt Torgersen, Jørgen Olsen Øveraas, Tortol Lumanza, Kornelius Normann Hansen

  Gleder meg til å se Kassi inn for Luc Kassi 

 5. 1 time siden skrev Håvard:

  I kveld får vi en Stabæk-spiller i Champions League, dermed en quiz jeg ikke aner svaret på...

  Hvilke spillere har spilt i CL etter å ha blitt solgt fra Stabæk?

  Hvilke spillere har gått til Stabæk etter å ha spilt CL i tidligere klubb?

  Alan fikk vel CL i Tyrkia. Og Pontus må ha spilt i CL før han kom til Stabæk.

×
×
 • Create New...