Gå til innhold

Kjempeblaa

Bruker
  • Innholdsteller

    33
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

0

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabaek
  1. Det er først de siste ukene Farnerud har blomstret. Det han har vist tidligere i sesongen, har selvsagt ikke vært godt nok for det svenske landslaget.
  2. Give the guy a break will you. He's in titled to have an opinion. We didn't have a good day at work, but still did what we came down there to do. Tirana however was in my opinion a stronger team than expected. They played faster and more directly than teams in that area normally do. If they put their act together, they can be a harder match in the home game than we like to beleive.
  3. Of course not, but 0-0 will still be enough to get to the 3d round. I would truly like Stabaek players think this way Stabæk will go for a big win, but you never know in football. If we some how are not able to score, we can at least prevent Tirana from doing it, and still come through.
  4. Of course not, but 0-0 will still be enough to get to the 3d round.
  5. Thanks furtho. I was hoping for a win but hopefully it will be sufficient. It was a strange game, I think. I wish I could say that the away goal would be decisive but to be quite honest I don't think the tie is over yet. Tirana are a strong, physical team and although they didn't create many chances it may still be a difficult game next week. Of course I wish Stabaek and Daigo the best of luck! It was an even game, but you will meet at tough game in Telenor Arena. Are you used to artificial grass?
  6. Alltid viktig å vinne, men selv et 2-1 tap ville vært greit nok. Vi hadde da gått videre med 1-0 hjemme. Tirana var overraskende gode. Kjapt spill i lengderetningen. Litt atypisk sydeuropeiske lag. Det er ikke gitt at vi møter så veldig mye bedre motstand hvis vi tar oss til 3. runde.
  7. Resultatet var helt ok på bortebane i CL-kvalik. Vi må ikke undervurdere nivået selv om det er et albansk lag vi møter. Vi klarer oss nå med 0-0 hjemme. 1-0 og evt. 2-1 bør også være overkommelig.
  8. Avhengig av hvilken stream man sitter med, er det vanskelig å skjelne hvem som egentlig er på banen.
  9. Holder dette ut, er det nok med 0-0 hjemme. Skulle vi tape 2-1, går vi videre med 1-0 hjemme. Bortemål betyr enormt. Ser bra ut så langt.
  10. Denne funker også: http://linkvalidator.net/warn.php?p=aHR0cD...4LnBocD9waWQ9MQ==
  11. Det er flere kanaler å velge i på denne siden. Hvilken kanal skal man velge?
  12. Se her ja, dette var nye takter. Vi er nok ikke så uenige likevel. Men jeg fastholder at bruk av Farnerud som offensiv midt, i kombinasjon med en bakromsspiss som Berglund, neppe er den beste løsningen. Ikke minst når vi faktisk har kreative spillere tilgjengelig i laget, som etter min oppfatning kunne fungert bedre i Farneruds rolle.
  13. Tcoyi blomstret i det øyeblikket Jönsson var tvunget til å bruke ham på midten fremfor på kanten. Det er noe av det samme mange av oss her etterlyser med eksempelvis Koba og Hoff. Veigar passet ekstremt godt i rollen i mellomrommet som servitør til Nannskog. Den rollen får han ikke i alle lag. Det er ikke overraskende at han sliter i Frankrike. Veigar må brukes i rollen han passer best. Alan var en diamant som måtte slipes og tilpasses norsk fotball, slik det alltid er med spillere fra andre kontinenter. Dette er en realitet som har lite å gjøre med JJ trenergjerning. Spillere som Berglund og Farnerud derimot, er ikke i en slik situasjon. Mener du at disse vil fungere bedre i sine roller dersom de "får mer tid"? Poenget er at skal Farnerud spille må han plasseres på defensiv midtbane. Skal Berglund spille, må han ha servitører bak seg. Slik er ikke situasjonen, og dette er og blir JJ's ansvar. For å sitere Trapattoni: "Et fotballag er som et orkester. Fiolinisten kan ikke spille kontrabass".
  14. Når du nevner "eneste med reell fotballforståelse" og "som om jeg skulle skrevet det selv" i samme åndedrag så ber du vel om det, eller? Øyvind, nå er du personlig igjen. Jeg har aldri sagt "eneste", men snarere "en av få". Les Drazyc innlegg over. Han beskriver situasjonen svært godt. Jönsson har selvsagt mange kvaliteter, men han er åpenbart ingen gud. Hovedproblemet er en midtbane som ikke er kreativ nok mht. hvordan vi er tiltenkt å spille fotball. Når det i tillegg brukes to relativt like bakromsspisser som ikke får baller å jobbe med, i kamp etter kamp, finnes det grenser for hvor mye tid man kan bruke før man må gjøre forandringer. Gaute Larsen forsøkte også å kopiere tidligere års suksessoppskrift i 2004. Da rykket vi ned.
  15. Du må være særdeles dårlig til å formulere deg, dersom det ikke var ment som ironi. Men nok sutring. Jönsson har ikke "bygd opp" Stabæk. Han har hatt suksess fra dag en siden han kom, godt hjulpet av gode spillere. Han overtok i realiteten et lag som aldri burde ha rykket ned i utgangspunktet. Men likevel: All ære til Jönsson for det han har prestert, men i år har vi fått erfare at han vitterlig også har noen svakheter. Jeg er ikke alene om å gi uttrykk for dette synet. Det må også være mulig å mene dette uten at du skal ty til usakligheter. Når du snakker om mine "mangler" eller hva jeg "skjønner", uten at du selv bidrar med annet enn generelle selvfølgeligheter, vitner ikke dette om særlig slagkraftig argumentasjon. Men for det jeg vet kan du være svært ung. Kanskje tenåring? I så fall er du unnskyldt. Generelt vil jeg si til alle her: Det må kunne være mulig for en hardcore Stabæk supporter gjennom flere tiår, å gi uttrykk for konstruktiv kritikk av laget, trenerdisposisjoner og støtteapparat, uten at rullgardina går fullstendig ned for enkelte.Vi er alle like skuffet, men har selvsagt ulike måter å avreagere på.
×
×
  • Opprett ny...