Jump to content

dandee

Bruker
 • Posts

  144
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

dandee last won the day on April 26 2011

dandee had the most liked content!

Reputation

13

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Gjettum

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  stabæk
 1. http://www.online.no/innhold/gratis_landskamp_paa_ullevaal.jsp Flott tiltak!
 2. En helt har forlatt oss. Hvil i fred. Grommis allez!
 3. Dagens høydepunkter: Andrine Hegerberg: Hun rocket overalt på banen. Buss1 Marius: Han rocket i svingen på parkeringsplassen. Ellers en kjip affære på Røabanen.
 4. Hope Solo?? Ah Guro ja..
 5. Dette tror jeg blir veldig bra. Hørtes ut som chixa også var fornøyd med valget.
 6. Noen som har info om hva som skjedde med middagsdatene man kunne kjøpe med Røaspillerne? Jeg ser en ypperlig mulighet til å sette spillerne ut av drift en periode. Kanskje ikke denne sesongen, men neste. Gravidebølgen 2012. Sponset av UFQ?
 7. http://fotball.adressa.no/kvinner/article204597.ece jaja.. her kunne man jo slengt rundt seg vedr. legninger og sivilstatus, men.. Artig tiltak?
 8. Så desverre kampen fra sofakroken. Er enig i det som blir sagt om 1.omgang. Fantastisk kult spill, både fra Supermario, Ida og Caroline. Banedekket var horribelt. Creds (igjen) til Roger, som tok turen på tribunen etter matchen, og takket de tilreisende. Jeg gruer meg til neste sesong uten han. Mon tro hva slags væske AB fikk i pausen. De var jo et annet lag i 2.omgang.
 9. Man ber vel ikke hedersmenn lukke munnen?
 10. Det er bare å gratulere Røa med Gull i køppen (for bønder). Men hvis man har et ekstremt behov for noen å hate, og kalle unødvendige navn, bør man gjøre hjemmeleksene sine. På festen til Dynamittjentene ikveld fikk vi beskjed fra vår tidligere elskede Silje Lofthus at hun skammer seg over å kunne stabæksangene, og at hun alltid kom til å være Røajente. Hvis ikke det kvalifiserer til mer hat enn vår benkede back, vet ikke jeg...
 11. Vi har ikke drama i Stabæk.. ....hei vent litt
 12. http://sky1.sky.com/street-striker-contestant-charlotte "vi vil se charlotte trikse!" *drømme*
 13. Sparebank-1 banen Nadderud Greibanen Telenor Arena LSK-Hallen Røa Kunstgress Sofiemyr Stadion Totalt 7 Vi går for fler neste sesong.
×
×
 • Create New...