Jump to content

Flexi Knut

Bruker
 • Posts

  2,380
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

Flexi Knut last won the day on June 14

Flexi Knut had the most liked content!

Reputation

2,284

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  STABÆK

Recent Profile Visitors

948 profile views
 1. Sportskugjøvik-Lyn har...................såå.............Ryan Lee Nelson......... der tok jeg feil, gitt. Meeen.............. så væljer dommer...............reparere stadionuret borti svingen. Skal vi se............ Da har jeg retta opp DET. Litt................... det blir.............klassisk bom...... ja......... nei, nummer fem var det, visst................... Sportskugjøvik-Lyn slo jo Mjøndalen i forrige serierunde............. ikke verdens raskeste. Så........ fikk ikke lov tel det, nei........ Det var moro så lenge det varte. Narkoleptisk improteater.
 2. Kan det være Roger Vaaler, som var innom klubben i én sesong uten å få spille?
 3. En totning som sitter og melder at Bærum – dæ ær bondelandet, dæ! Og denne fyren har spilt i Stabæk? Nå er jeg spent her.
 4. DEILIG å se litt offensivt spill som sitter.
 5. Nå sa han at «Cooper var i klubben, da jeg var der». Hvem er denne fyren?
 6. Der har du instinkt og presisjon! Assist på Ulla!
 7. Henrik Udahl har noe ingen av angrepsspillerne våre har: Bevist at han kan score mange mål flere sesonger på rad. Det er flere av våre offensive spillere som har mange gode kvaliteter, men målmedianen ligger dessverre på rundt tre–fire hos samtlige, når man tar en titt på statistikken fra G16 og frem til i dag.
 8. Nå bør vi vel snart tenke på å hente inn en mer kapabel ressurs til å lede dette laget? Nedrykk til fjerdedivisjon vil være bortimot kroken på døra for akademiet. Unggutter kan få bedre matching på andrelaget til Kjelsås ...
 9. Hammy er ingen avslutter og har vel heller ikke taklet den hengende rollen spesielt godt enda heller. Mangler en del på fysikk og intensitet. Gift er i det minste et uromoment som skaper rom for andre – og av det jeg har sett, så er han ikke en så halvdårlig avslutter heller. Psyken til Fitim virker jo å være helt kjørt nå, så tviler på at det plutselig skal snu seg der ... Kjør på med Gift, spør du meg.
 10. Vi har ingen gode avsluttere i laget akkurat nå, dessverre. Men det hadde vi ikke før sesongen heller, så det er jo strengt tatt ingen overraskelse at vi brenner sjanser.
 11. Men hva i all verden skjedde der? Ble umiddelbart ropt på lege.
 12. Plutselig fungerer det med overlapper på Victor også. Det hjelper å ha ett spillalternativ mer i midtbaneleddet, i stedet for å ha tre støttepasningsalternativer bak som alltid er ledige.
×
×
 • Create New...