Gå til innhold

Flexi Knut

Bruker
  • Innholdsteller

    2 423
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    16

Flexi Knut vant dagen sist 2. August 2022

Flexi Knut hadde mest likt innhold!

Omdømme

2 501

Profile Information

  • Location
    Oslo

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    STABÆK

Nylige profilbesøk

1 316 profilvisninger
  1. Hei, Høyre – forslag: Har dere vurdert å bygge en ny, falleferdig stadion med urin rennende fra tak og vegger på nåværende beliggenhet? Smuldrende betong, piss og asbest kan gjenbrukes fra nåværende, så her er det nok mye å spare ($$$). Kanskje klarer vi å presse prisen for nye Høyre Arena ned i 50 millioner? Koster jo litt å ta fra hverandre hele driten før vi setter den sammen igjen. Slenger vi på 250 millioner i behandlingsomkostninger og lønn til kommunepolitikere, er vi plutselig langt under milliarden! Så kan dere slå dere på kassa og forklare Bærums befolkning hvordan dere har lykkes i å spare oss for både den ene og den andre tiern på skatteseddelen. Ingen skal si dere ikke jobber for lønna!
  2. Dette er mennesker som er valgt inn av befolkningen for å ta beslutninger – noe de åpenbart ikke makter. Stem dem ut, få dem vekk. Skam!
  3. Mange her har måttet/villet gå til mindre klubber som satser på uprøvde 17-åringer i førsteelleveren. Klubber som Kongsvinger, Grorud o.l. Vi kan også fint legge lista på samme nivå og bli Kongsvinger eller Grorud om vi vil. Viktig å huske at lista over unggutter som har forlatt Stabæk og ikke lykkes, er mye lengre. Skal vi ta opp hver eneste unggutt med talent til a-laget, og la dem få spilletid, så blir kvaliteten på laget deretter. Utfordringen er vel snarere at kvaliteten på andrelaget vårt er for dårlig til at vi kan gi de beste ungguttene våre skikkelig matching – slik at de raskere kan nærme seg elitenivå. Mulig noen burde bli flinkere til å identifisere de aller største talentene, men jeg vil jo tro det også er en del tilfeldigheter inne i bildet når det gjelder hvem som tar steget til elitenivå etter noen år i PostNord og OBOS (Hellan har ikke gjort det enda). Det er lett å kritisere spillerlogistikken, men at ting hadde sett lysere ut om vi bare hadde fylt a-laget med egne 17-åringer tror jeg er en vrangforestilling.
  4. Blir tydeligvis for ungt og urutinert det mannskapet vi stiller med nå. Håper vi lykkes med å hente inn flere etablerte spillere før seriestart.
  5. Skjønner at mange er frustrerte over at Geelmuyden og andre unggutter som har vært i skorpa lenge ikke får mer spilletid. Men han har da fått en god del sjanser til å bevise nivået sitt, både i Eliteserien, OBOS og tredjedivisjon nå – tilsynelatende uten å blende trenere på noen av nivåene? Jeg elsker at vi har klokkertro på unggutta, men spillerutvikling er et puslespill. Medisinen er sjelden å bare gi noen en fast plass på a-laget og vente på at ting skjer av seg selv. Noen av unggutta våre har tatt steg ekstremt raskt, mens andre har ikke hatt den utviklingen man har håpet på. Det tror jeg er normen for de fleste akademier. Det er ikke alle som var wonderkids som 15-åringer som er like store talenter når de fyller 21. Og vise versa. Samtidig kan det godt hende at både Herman og Piggy vil blomstre snart – men det er neppe noe vi kan forvente bare ved å plassere dem i startelleveren. Da risikerer vi i hvert fall veldig mye. Per nå har vi veldig få alternativer på midten, og nesten ingen av dem har spilt mer enn tre kamper på rad på toppnivå de siste sesongene. Jeg håper vi fyller på med mer rutine og stabilitet der, for det tror jeg kan gi mer rom for å slippe til unggutter ved siden av dem også.
  6. Vi trenger sårt mer kvalitet på midten. Ikke bare er kvaliteten på indreløperne våre alt for lav – vi har ikke én eneste spiller som kan utfordre og skape overtall.
  7. Velger TV2 bevisst å ikke vise repriser av kontroversielle situasjoner i bokser for å hegne om sitt kjære VAR, nå? Kommentator velger jo ikke å vurdere det en gang, selv om han ser situasjonen? Ypperlig dekning i så fall. Journalistikk Taliban ville hyllet.
  8. Hva blir sagt hos TV2? Jesper Mathisen med stående ovasjoner til dommerstanden nok en gang?
  9. «Han som står på streken har mulighet til å trekke seg unna» er visst det som skal ha blitt sagt til Krogstad. For det første er det et selvmål. For det andre blir Næss skjermet/holdt av Sandefjord-spilleren. For det tredje går ballen i retning motsatt hjørne. Ingenting holder vann her. Dommeren er nødt til å forklare dette her!
  10. Hva er poenget med at klubben skal kaste bort masse penger på utstyr, hvis det likevel skal sitte en vattnisse på Bislett som følger med på seks kamper samtidig og åpenbart bare gjetter etter å sett på bildene et par ganger?
  11. Jesper Mathiesen er alltid på lag med læreren, så han er det bare å se helt vekk fra – alltid. At Thorstvedt ikke gidder å åpne øyelokkene, er ekstremt skuffende.
  12. Når det er så ille som nå, er de helt nødt begynne å forklare. Uten begrunnelser for de fullstendig sinnssvake valgene som tas, ber de om snakk om skjulte motiver.
×
×
  • Opprett ny...