Jump to content

Flexi Knut

Bruker
 • Content Count

  2,318
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Flexi Knut last won the day on March 19

Flexi Knut had the most liked content!

Community Reputation

1,859

About Flexi Knut

 • Rank
  Tilbakelent

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  STABÆK

Recent Profile Visitors

714 profile views
 1. Må si Glimt kjører litt av et løp her. Når du har en avtale om at han skal få gå dersom det kommer bud, men likevel avslår bud fra fire klubber, så spiller du jo hazardspill. Greit nok at ett eller to bud kanskje kan være under forventet markedspris, men nå begynner det jo å nærme seg en klar markedskonsensus her. Dette er ikke å la seg presse av Molde og Jim. Hadde vi signert Junker med vår filosofi, så hadde vi hatt 15 mål og 10 mill. i banken nå. Det føler jeg meg rimelig sikker på.
 2. Nå påstår jeg på ingen måte at det har noen sammenheng, men har ikke Zlatan vært plaget med nettopp diverse muskelplager gjennom nesten hele sesongen og ikke scoret mer enn fire mål siden i fjor høst? Dette er uansett akkurat like individuelt som alle andre typer sykdommer. Og nedsatt lungekapasitet ble trukket fram i forskningsartikler allerede tidlig i fjor høst som en senvirkning som kan oppstå etter at infeksjonen er ferdig. Jeg tror det kan være greit å ta innover seg at dette kan få konsekvenser for troppen denne sesongen. Kanskje gjør det ikke det, og da er vi selvfølgelig lyk
 3. Herlig at dette kommer fra en fyr som Staavi også. Dette kan rett og slett ikke vris til å bli avfeid som argumenter fra bortskjemte supportere. Dette handler om hva kommunen sitter igjen med for de pengene de velger å investere – og ikke minst alt det de risikerer å miste. Vi får håpe flere i Sandvika skjønner at det kan bli ekstremt dyrt å ikke heve blikket litt i denne saken.
 4. Vi er alle enige om at dette er forbi idioti, at det bør straffes rettmessig og at hele greia er DØNN flaut for hele klubben. Men det å spekulere i navn basert på egne fordommer, er så UAKTUELT som det får blitt. Klapp igjen!
 5. Lekkert! I 1994 ble vi slått ut av Jevnaker i cupen – samme året som nedre del av hovedtribunen stod klar på Nadderud.
 6. Uansett hvem vi satser på som førstevalg, er vi nødt til å ha bedre dekning på stopperplass. Yaw tåler ikke en hel sesong, Pignatel er fortsatt såpass urutinert at han trolig trenger å hvile / ta pauser i perioder, og Mats er en nødløsning. Sånn jeg ser det, er vi syltynne.
 7. En blokk av rutinerte gamlinger bakerst og mye spennende fremover i banen. Jeg liker det, jeg – begynner å minne om et klassisk Serie A-lag.
 8. De verste populistene i Sandvika burde virkelig bli tvunget til å høre på mer av den ektefølte lidenskapen du viser her, @BelgiskBlaa – historier om drømmer, nye Bærums-generasjoner, lokal identitet og stolthet. Jeg frykter at det politikerne har lagt mest merke til det siste året, er yrkeskverulering fra folk som blåser i om det er en ballbinge eller Bærums fremtid som fotballbygd de radbrekker med bitre leserinnlegg som stinker av liten til ingen reell innsikt i saken. Noen av de politiske forslagene som har dukket opp vitner om like mangelfull innsikt og forståelse av hva prosjektet fa
 9. Jeg syns dette virker fornuftig slik ståa er akkurat nå. I tillegg tror jeg han kan passe godt inn i startelleveren. Han er rutinert, har ofte høy intensitet i spillet sitt og fungerer godt som innoverkant med en god venstrefot på høyresiden. Jeg tror det kan funke glimrende når vi vet hvor gode tendenser Sturla har vist i det offensive spillet sitt. Dermed kan vi på høyresiden både true med å gå innover og komme til avslutning, og velge å kjøre overlap med innlegg. Fungerer det som det skal, vil det skape mer trøbbel for motstanderen enn det vi presterte i fjor. Positiv!
 10. Sukker litt hver gang disse diskusjonene bobler opp igjen. Hvert år er det en ny «liten» klubb vi skal sammenligne oss med, fordi de akkurat den sesongen har lykkes bedre enn oss. Hvert år mener noen at nå har vi penger konto, så nå kan vi begynne å oppføre oss som en rik klubb igjen. Alltid er det noen som mener at vi bør ha etablerte spillere i hvert ledd som spiller sesong ut og sesong inn. Alltid er det noen som savner tiden før Telenor Arena og mener vi bør tilbake dit. Jeg sukker fordi det er å slå inn verdens åpneste dører. SELVFØLGELIG savner alle Stabæk-supportere dette. Det er
 11. Aha. Veum han som kom inn sentralt, da?
 12. Olav Lilleøren Veum, mon tro?
 13. HERLIG mål! Klasse, rett og slett. Bergkampsk / Johan Anderssonsk av Ottesen.
 14. Vi får oss en leksjon i kollektivt, helhjertet og strategisk press i hvert fall. Alle Raufoss-spillerne vet hvilke soner de har ansvar for, og hva som er formålet med pressjobben. Vår mer planløse jaging av mann og ball, med påfølgende halvhjertet løfting av fot, føles slapt til sammenligning. For å si det mildt. Alt for mange som står ti meter unna motstander og tenker «her skal jeg stå og dekke litt rom». Vi får satse på at det bare er et resultat av for lite drilling foreløpig – for hvis vi fortsetter å være så planløse i den delen av spillet, havner vi garantert ikke over midt
×
×
 • Create New...