Jump to content

Flexi Knut

Bruker
 • Posts

  2,380
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

Everything posted by Flexi Knut

 1. Sportskugjøvik-Lyn har...................såå.............Ryan Lee Nelson......... der tok jeg feil, gitt. Meeen.............. så væljer dommer...............reparere stadionuret borti svingen. Skal vi se............ Da har jeg retta opp DET. Litt................... det blir.............klassisk bom...... ja......... nei, nummer fem var det, visst................... Sportskugjøvik-Lyn slo jo Mjøndalen i forrige serierunde............. ikke verdens raskeste. Så........ fikk ikke lov tel det, nei........ Det var moro så lenge det varte. Narkoleptisk improteater.
 2. Kan det være Roger Vaaler, som var innom klubben i én sesong uten å få spille?
 3. En totning som sitter og melder at Bærum – dæ ær bondelandet, dæ! Og denne fyren har spilt i Stabæk? Nå er jeg spent her.
 4. DEILIG å se litt offensivt spill som sitter.
 5. Nå sa han at «Cooper var i klubben, da jeg var der». Hvem er denne fyren?
 6. Der har du instinkt og presisjon! Assist på Ulla!
 7. Henrik Udahl har noe ingen av angrepsspillerne våre har: Bevist at han kan score mange mål flere sesonger på rad. Det er flere av våre offensive spillere som har mange gode kvaliteter, men målmedianen ligger dessverre på rundt tre–fire hos samtlige, når man tar en titt på statistikken fra G16 og frem til i dag.
 8. Nå bør vi vel snart tenke på å hente inn en mer kapabel ressurs til å lede dette laget? Nedrykk til fjerdedivisjon vil være bortimot kroken på døra for akademiet. Unggutter kan få bedre matching på andrelaget til Kjelsås ...
 9. Hammy er ingen avslutter og har vel heller ikke taklet den hengende rollen spesielt godt enda heller. Mangler en del på fysikk og intensitet. Gift er i det minste et uromoment som skaper rom for andre – og av det jeg har sett, så er han ikke en så halvdårlig avslutter heller. Psyken til Fitim virker jo å være helt kjørt nå, så tviler på at det plutselig skal snu seg der ... Kjør på med Gift, spør du meg.
 10. Vi har ingen gode avsluttere i laget akkurat nå, dessverre. Men det hadde vi ikke før sesongen heller, så det er jo strengt tatt ingen overraskelse at vi brenner sjanser.
 11. Men hva i all verden skjedde der? Ble umiddelbart ropt på lege.
 12. Plutselig fungerer det med overlapper på Victor også. Det hjelper å ha ett spillalternativ mer i midtbaneleddet, i stedet for å ha tre støttepasningsalternativer bak som alltid er ledige.
 13. Adskillig bedre enn mot Grei. Mye mer på og jobber godt for å posisjonere seg, men er fremdeles litt tung i steget – naturlig nok.
 14. Bruke laaaaaaaang tid med ballen i bakre ledd og på midten. Jogge sidelengs. Null bevegelse foran ballfører. Det er som å se på en treningsøkt, der Notodden øver på kontringer.
 15. Bruke masse tid på å flytte opp laget. Trille ball sidelengs helt til vi får brudd imot. Intelligent opplegg.
 16. Vi gjør alt for mange dumme taktiske valg. Vi spiller konsekvent direkte opp på første bevegelse på kant, uten at det startes noen løp hverken på innsiden eller utsiden. Da blir vi i ni av ti tilfeller endende opp med en lang støttepasning tilbake igjen eller å forsøke en bingopasning inn i midten, som fort ender med kontring i mot. Hvorfor i huleste bygger vi ikke opp angrepet slik at vi får spillalternativer både innover og utover i banen? Nå er vi så forutsigbare, at det tok Grei nøyaktig en omgang å gardere seg mot 90 prosent av det vi foretar oss. Det bor mye mer fotball i denne gjengen enn det de får vist her. Vi har ikke råd til å rykke ned til fjerdedivisjon.
 17. Vi produserer sjanser i hver match, men klarer alt for sjelden å sette dem. Vi spiller med to vinger på topp – to vinger som kom fra PostNord-ligaen og juniornivå, som aldri før har scoret spesielt mange mål. Back-up for spissene er en midtbanespiller som har slitt med å ta nivået. Det er et eller annet som sier seg selv her, eller? Vi har forsterket i bakre ledd, og nå slipper vi nesten ikke inn mål lenger. Vi har forsterket noe i midtbaneleddet, og vi har sjelden problemer med å styre kamper. Angrepsrekka vår blir ikke bedre av at vi sier mange nok gang at troppen er god nok.
 18. Det er så lav intensitet at det er helt utrolig. Lyn-spillerne kjemper om hver eneste ball og stikker på helhjerta løp med én gang de vinner ballen. Vi rusler etter. Her har vi ekstremt mye å lære på vilje, tæl og ærgjerrighet.
 19. Ingen god førsteomgang, men adskillig bedre etter pause. Syns Gift ser ut som et verdifullt uromoment – sterk og flink til å jage, både etter rom og motspillere. Syns også Schie og Andresen viste mye bra.
 20. Ut ifra hva jeg kunne se i går, ble Mjøndalen tidvis rundspilt av Sandnes. Så de har vel strengt tatt også hatt marginene veldig med seg i flere kamper etter hvert nå. Jeg tror de kommer til å svinge adskillig mer resultatmessig fremover. Samtidig spiller de jo også på seg selvtillit med alle disse knepne seierne sine ... Start ble trykket veldig hardt bakover av Ranheim i går. Mer enn det vi ble. I tillegg risikerer de å plutselig miste lånespillerne sine underveis i sesongen – de er med andre ord særdeles sårbare sånn sett. Når vi etter hvert får «normalisert» poengfangsten vår på hjemmebane, tror jeg vi skal ligge godt an med tanke på direkte opprykk.
 21. Vi savner kanskje et mer konkret oppspillspunkt på topp / i mellomrom som kan ta imot ballen feilvendt og holde på den i påvente av løp fra angripere/vingbacker. De tre på topp blir for like både i ferdigheter og bevegelser. Løpene fra angripere/vingbacker må bli MYE mer distinkte og direkte. Grunnen til at ni av ti angrep ender opp med sidelengs balltrilling på 25 meter er fordi det kommer alt for få løp inn bak backene og stopperne til Skeid. Disse løpene trenger ikke nødvendigvis å bli tredd igjennom på i første ledd, men de er helt nødvendige for å skape strekk og huller i blokka til motstanderen. Vi trenger ikke å stå igjen med tre stoppere når vi triller ball ti meter inn på motstanders halvdel. Næss må raskere opp i midtbaneleddet og balansere, så Krogstad kan stikke på løp i boks og skape overall i angrep. Fordi vi forsøker å tre igjennom på vingback så ofte, burde vi ideelt sett hatt en spiss det er enkelt å sikte på foran mål. Da kan backene oftere slå inn på første, og vi vil garantert komme til mange flere målsjanser. Det positive er at det meste av dette enkelt kan fikses på når vi bli mer samspilte og får litt mer selvtillit i bevegelsene.
 22. 1. Stabæk 2. Brann 3. Sandnes Ulf 4. Mjøndalen 5. KFUM 6. Fredrikstad 7. Start 8. Sogndal 9. Ranheim 10. Raufoss 11. Kongsvinger 12. Bryne 13. Åsane 14. Grorud 15. Blink 16. Skeid
×
×
 • Create New...