Jump to content

Flexi Knut

Bruker
 • Posts

  2,385
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

Everything posted by Flexi Knut

 1. Haha! Prøvde å få en knoke fra linjedommeren – da har du grei selvtillit.
 2. Godt poeng og det er naturligvis også en stor del av problemet. Det er for få distinkte og motsatte bevegelser, og oppspillene våre kommer stort sett alltid til feilvendt spiller. Hadde vi fått drillet inn noen tydelige trekk og samtidig fylt på med en spiller som er habil og uredd én-mot-én, hadde nok ikke motstanderne våre kunne følt seg like komfortable.
 3. En stor utfordring vi også har, er at ingen tør eller har farten til å utfordre én mot én. Dermed havner vi så å si aldri i overtall og må belage oss på å tre oss igjennom ledd på ekstremt små flater. Drillo var i sin tid strålende fornøyd med å spille mot slike lag, fordi han visste hvor lav statistisk sjanse du har for å score når du må spille deg igjennom tre pressledd. I likhet med Drillo er derfor lag som Bodø/Glimt primært opptatt av å hente spillere som kan drible av eller løpe forbi oppasseren sin, slik at de skaper overtall og trekker forsvarere ut av posisjon. Slike spillere var vi også opptatt av å hente en gang i tiden. Nå er det manko. Kornelius og Oliver har glimtvis vist at de kan, men klarer/klarte likevel alt for sjelden å komme seg forbi pressleddet sitt. Fitim har ikke farten. Hammy spiller nesten konsekvent støtte. Nå har vi fått inn Gift som våger – og det skjer ting med en gang. Jeg vet at mange i sin tid var kritiske til en spiller som Moussa, men slike er også viktige om man skal unngå å kun trille ball på tvers. Nå består laget av opptil seks balanserende spillere som i utgangspunktet ikke har ferdighetene til å gå av et pressledd eller strø krempasninger – likevel har disse ballen mesteparten av tiden.
 4. Vi er Norges suverent beste lag på å: konsekvent bruke unødvendig mange touch spille løse tversoverpasninger nekte å utfordre én mot én gi motstanderen opptil flere minutter til å trekke ned hele laget Anti-Drillo-fotball på sitt ypperste.
 5. Riise må rett og slett byttes ut.
 6. Sportskugjøvik-Lyn har...................såå.............Ryan Lee Nelson......... der tok jeg feil, gitt. Meeen.............. så væljer dommer...............reparere stadionuret borti svingen. Skal vi se............ Da har jeg retta opp DET. Litt................... det blir.............klassisk bom...... ja......... nei, nummer fem var det, visst................... Sportskugjøvik-Lyn slo jo Mjøndalen i forrige serierunde............. ikke verdens raskeste. Så........ fikk ikke lov tel det, nei........ Det var moro så lenge det varte. Narkoleptisk improteater.
 7. Kan det være Roger Vaaler, som var innom klubben i én sesong uten å få spille?
 8. En totning som sitter og melder at Bærum – dæ ær bondelandet, dæ! Og denne fyren har spilt i Stabæk? Nå er jeg spent her.
 9. DEILIG å se litt offensivt spill som sitter.
 10. Nå sa han at «Cooper var i klubben, da jeg var der». Hvem er denne fyren?
 11. Der har du instinkt og presisjon! Assist på Ulla!
 12. Henrik Udahl har noe ingen av angrepsspillerne våre har: Bevist at han kan score mange mål flere sesonger på rad. Det er flere av våre offensive spillere som har mange gode kvaliteter, men målmedianen ligger dessverre på rundt tre–fire hos samtlige, når man tar en titt på statistikken fra G16 og frem til i dag.
 13. Nå bør vi vel snart tenke på å hente inn en mer kapabel ressurs til å lede dette laget? Nedrykk til fjerdedivisjon vil være bortimot kroken på døra for akademiet. Unggutter kan få bedre matching på andrelaget til Kjelsås ...
 14. Hammy er ingen avslutter og har vel heller ikke taklet den hengende rollen spesielt godt enda heller. Mangler en del på fysikk og intensitet. Gift er i det minste et uromoment som skaper rom for andre – og av det jeg har sett, så er han ikke en så halvdårlig avslutter heller. Psyken til Fitim virker jo å være helt kjørt nå, så tviler på at det plutselig skal snu seg der ... Kjør på med Gift, spør du meg.
 15. Vi har ingen gode avsluttere i laget akkurat nå, dessverre. Men det hadde vi ikke før sesongen heller, så det er jo strengt tatt ingen overraskelse at vi brenner sjanser.
 16. Men hva i all verden skjedde der? Ble umiddelbart ropt på lege.
 17. Plutselig fungerer det med overlapper på Victor også. Det hjelper å ha ett spillalternativ mer i midtbaneleddet, i stedet for å ha tre støttepasningsalternativer bak som alltid er ledige.
 18. Adskillig bedre enn mot Grei. Mye mer på og jobber godt for å posisjonere seg, men er fremdeles litt tung i steget – naturlig nok.
 19. Bruke laaaaaaaang tid med ballen i bakre ledd og på midten. Jogge sidelengs. Null bevegelse foran ballfører. Det er som å se på en treningsøkt, der Notodden øver på kontringer.
 20. Bruke masse tid på å flytte opp laget. Trille ball sidelengs helt til vi får brudd imot. Intelligent opplegg.
 21. Vi gjør alt for mange dumme taktiske valg. Vi spiller konsekvent direkte opp på første bevegelse på kant, uten at det startes noen løp hverken på innsiden eller utsiden. Da blir vi i ni av ti tilfeller endende opp med en lang støttepasning tilbake igjen eller å forsøke en bingopasning inn i midten, som fort ender med kontring i mot. Hvorfor i huleste bygger vi ikke opp angrepet slik at vi får spillalternativer både innover og utover i banen? Nå er vi så forutsigbare, at det tok Grei nøyaktig en omgang å gardere seg mot 90 prosent av det vi foretar oss. Det bor mye mer fotball i denne gjengen enn det de får vist her. Vi har ikke råd til å rykke ned til fjerdedivisjon.
 22. Vi produserer sjanser i hver match, men klarer alt for sjelden å sette dem. Vi spiller med to vinger på topp – to vinger som kom fra PostNord-ligaen og juniornivå, som aldri før har scoret spesielt mange mål. Back-up for spissene er en midtbanespiller som har slitt med å ta nivået. Det er et eller annet som sier seg selv her, eller? Vi har forsterket i bakre ledd, og nå slipper vi nesten ikke inn mål lenger. Vi har forsterket noe i midtbaneleddet, og vi har sjelden problemer med å styre kamper. Angrepsrekka vår blir ikke bedre av at vi sier mange nok gang at troppen er god nok.
×
×
 • Create New...