Gå til innhold

Tellefsen

Bruker
  • Innholdsteller

    531
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Tellefsen

  1. Hva med Svenis? Har riktignok ikke hatt knallsuksess i det siste, men vi har jo bare (?) hatt suksess med svensker?
  2. Det var jaggu på tide ass. han var en av fjorårets beste spillere, men uten plass på landslaget.. Får håpe at IA får en bedre debut(?) enn klysa Doffen i PL Enda en grunn til å se på Norge. Heia IA!
  3. Smokken er konge. Sokkene er perfekte og bodyen er genial. Skulle ønske jeg var baby..
  4. Kan det være Niclas Svensson, etter scoringen mot brann i bergen den 2/7-97 (5-1 tap, desverre)?
  5. Panzer? Nei, han vil ikke til Stabæk. Når han drar hjem, er det til VIF. Da vil jeg heller ha PFO.
  6. "Hvis jeg var fri som fuglen, og et rasshøl så stort det går an. Jeg ville flydd over slummen, og driti på vål'engas klan. driti, driti deiti på slummen til vål'enga driti på vålengas klan" Gammel sang, men for en tekst:)
  7. Mulig noen har spurt, men gidder ikke lete. Hva koster billetten? 150?
  8. HVA FAEN ER DET VI HOLDER PÅ MED?! Viking er på jumbo og vi taper! Flaut :angry: :angry:
  9. Vet du sånn cirka en tid? Blir det hjem å sove i to timer før skole eller dra rett på skolen?
  10. Personlig syntes jeg Puma-drakten er fin, bare bytte ut det stygge sponsoret. Eller fjerne det hvite... Hyggelig å se at Kristoffer er tilbake. (har ikke sett noen innlegg her på en stund)
  11. Etter flausen mot bartene, ser vi fram mot en ny kamp. Brann hjemme. Blir det ett klassisk møte med mange mål, eller vinner ett av lagene 1-0? Kjør debatt!
  12. Er det en mann som alltid har blødd skikkelig for drakta, er det Inge André Olsen. Hvor mange sesonger har vi hatt han uten at han har blitt skadet hvertfall to ganger?
  13. I natt lå jeg og funderte; hvorfor i all verden har vi ikke noen sang til Janne? Jeg bestemte meg da for å prøve å pønske ut en liten sang bare for å finne en eventuell løsning på "problemet". Visa går slik: (Mel: Fader Jacob) Janne Jönsson, Janne Jönsson ¨-Ble ikke ferdig med denne linjen-¨ Elsker denne mannen, elsker denne mannen Jan Jönsson, Jan Jönsson Jeg liker den, men linje to trenger seks stavelser som skal gjentas. *Gruble gruble*
  14. Men vi kan jo ikke forvente det. HAreide skal bare dette lenger ned på FIFA-rankingen. Da er det ikke plass til sånne som IA, som gjør en god jobb.
  15. På førstesiden til Vg netts fotballside kan man nå finne denne artikkelen.. Er det er forsøk på å psyke ut Veigar og Daniel, eller er han seriøs når han sier dette? Håper for guds skyld at vi kommer til å følge statistikken som denne artikkelen viser...
  16. Etter at Normark fikk sparken er hvertfall én ting sikkert; Normark vil aldri få en jobb i TL! Kanskje i 2. div.
  17. Greit med Strand. Har savnet en sterk hodespiller på topp som kan stusse videre til Daniel. Ja, jeg vet at Veigar er god på hode (i forhold til høyden hans), men han er ikke altfor god hvis han er presset.
  18. Hvordan er budsjettet? Er det sånn at de pengene vi ikke brukte i vinter (sikkert en del), kan vi bruke, pluss nye millioner som sommerbudsjett?
  19. Syntes det er bra med kontroller. Det er så jævlig plagsomt at vi som har betalt medlemskap skal trøkke oss sammen på ståfeltet vårt (som begynner å bli litt lite) fordi andre ikke-medlemmer skal stå der. Og hvis man skal prøve seg der, kan like gjerne kjøpe medlemskap. Det koster ikke såå mye.
  20. Nå er jeg grundig LEI av uavgjort ass.. Vi får ta første hjemmeseier mot kameratene fra Hamar.
  21. Noen som har sett datoen i dag? 6.6.06 = 666. Hvordan kan det da unngå å bli seier?
×
×
  • Opprett ny...