Jump to content

Luguber

FairFans
 • Posts

  1,592
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Luguber last won the day on February 6 2020

Luguber had the most liked content!

Reputation

1,344

About Luguber

 • Birthday 03/14/1986

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Drammen

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

3,323 profile views
 1. Påmeldt! Når er fysisk test? er det biip-test? Coopertest? (vi vet alle at jeg kommer til å finne puben, og at den eneste formen jeg trenger finner jeg der..)
 2. Skuffa over at flagging slutta når noen sutra over å ikke se banen! Mer flagg!
 3. Faen så tørrlagt område da! Må ta prematchøl på Egon Storo da.. Lame!
 4. https://www.stabak.no/nyheter/takk-for-engasjementet
 5. Når spillere og trener går ut å sier at vi ikke har trent godt nok, så forventer jeg at noen tar grep, gjerne overkompenserer, og da faktisk blir "det best trente laget i obos"
 6. Hente tilbake Boli? (eller mener du Bolly?)
 7. Jeg er flinkere på øl og sang enn jeg er på fotball. Men en eller annen gang, ca da Henning Berg kom inn i bilde, begynte vi å spille nitrist fotball, som vi da har fortsatt med. Fotabllen vi har spilt siden da er ikke bare kjedelig, den virker planløs. Når da poeng skal komme på lykke og fromme blir det jævla vanskelig å gjøre det bra. Hvis vi i tillegg regner med den nogen lunde ekstreme spillerlogistikken vi har, er det heller ikke stor underholdningsverdi i å følge utvikling til enkeltspillere. det er ikke rent sjeldent de siste par åra at jeg har måttet spørre sidemannen hvem spiller nr.X er. Det er ekstremt trist å høre kapteinen vår stå i media å si at treningene er for slappe, men det forklarer det hodeløse kjedelige spillet da. hvis gutta ikke er trent nok, eller helt skjønner hva planen er, så blir det jo som det blir. Håper på bot, bedring, gull og grønne skoger i 2022 og fremover.
 8. Hos meg stod det 336,-/mnd. Så jeg valgte engangssum... Forråsirresånn..
 9. Bergh-Jacobsen sa jo i budstikka for noen dager siden Så vi kan jo håpe på at evalueringer av skuta blir tatt nogen lunde seriøst.
 10. Få Bels opp som hovedtrener i 2022, han har fått oss opp før. Så kan Kjønø være "ungt og spennende trenertalent for fremtiden" og holde på med sitt
 11. Her må vi vinne. Jeg driter i at vi kan sikre kvalikk hvisomatte dersomatte. Vi må vinne. Her er det ingen grunn til å selge seg billig, full innsats på banen og full innsats fra SS! Vi skal ha kvalikk en og vi skal slå kåffa/Fredrikstad/jerv. Eliteserie 2022!
 12. Lokal & Lounge har vel en drakt, men ja, poenget ditt står.
×
×
 • Create New...