Jump to content

bandy90

Bruker
 • Content Count

  128
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

158

About bandy90

 • Rank
  Tante Sofie

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stb

Recent Profile Visitors

508 profile views
 1. Håper det laget som går ut på banen er et lag med mer energi, samhandling og moral enn mye av det nitriste, grå og tafatte som er vist i treningskampene. Rop gjerne på en spiss, men når Botheim scorer etter åtte min i Bodø etter litt kjeft fra Knudsen prematch, så kan man jo lure hva som er A og hva som er B.
 2. 1. Molde 2. Rosenborg 3. Vålerenga 4. Bodø/ Glimt 5. Viking 6. Lillestrøm 7. Odd 8. Haugesund 9. S08 10. Tromsø 11. Brann 12. Strømsgodset 13. Kristiansund 14. Stabæk 15. Mjøndalen 16. Sandefjord
 3. Hypotese: treningsarbeidet og intensiteten er såpass lav at hver gang det er kamp, så må vi "opp" flere nivåer enn det som leveres på trening. Dermed ser vi stort sett ut som et lag som har internkamp hver gang vi spiller mot andre EL lag og tildels OBOS lag. Dog er kvaliteten på dette laget såpass lavt at det fort blir 14-16 plass der man tidligere var 10-13.
 4. Seriemester Glimt ser ut til å plukke folk som ikke i nevneverdig grad lykkes veldig godt her. Samtidig driver STB og famler i blinde etter folk som på mirakuløst vis skal prestere 10-15 mål pr sesong. På tide å vurdere hva slags type fotball man ønsker å spille og hente noen som ser ut til å passe den stilen?
 5. Resultatene viser vel akkurat det man opplever hver runde. Det er ikke et snev av utvikling.
 6. Hadde laget vært bedre trent hadde man selvfølgelig knust SF. Men vi er like dårlige som dem. Og vi klarer ikke slå et eneste innlegg. Ikke ETT eneste.
 7. Samme med Skytte. Sier seg vel selv at Glimt har mye bedre trøkk og tempo i spillet sitt og at det starter på trening.
 8. Spilles han noen gang i bakrom?
 9. Ser ut som det er to lag som mangler fart. Og lyst. Og vilje til å vinne. Når man ikke kan spille for noe annet enn 12-7 plass snakkes det om utvikling, men jeg ser ikke utvikling eller forsøk på det heller.
 10. Edvardsen må hvile nå. Mye heller Kassi inn bak spiss, Hansen venstre og Maatsen høyre- Antonsson på topp.
 11. Hvilket av disse årene spilte vi mest underholdende/ evt minst underholdende?
 12. Det har den vel vært i fryktelig mange år nå. Og det virker som treneren kanskje ønsker seg det, men gruppa med spillere har verken spillforståelsen, teknikken, forståelsen, samhandlingen osv osv osv osv osv osv som kreves for å spille som "vi" ønsker... Når styrte stb sist en kamp?
 13. Er troppen egentlig så fantastisk som vi skal ha det til? Vi har maks tre spillere som ville gått inn på lag som er topp 6, og da tror jeg kanskje man er snill.
 14. Enig i den. Årets tropp har hatt null utvikling og det er fryktelig lite positivt å si om måten det spilles på.
×
×
 • Create New...