Jump to content

bandy90

Bruker
 • Posts

  261
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

bandy90 last won the day on October 20 2021

bandy90 had the most liked content!

Reputation

493

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stb

Recent Profile Visitors

894 profile views
 1. Ta gjerne en "Edwards" med Gift også. Horribelt svak i alle dueller og rævva kroppspråk
 2. Definitivt høydepunktet. Synd vi har et lag som ikke evner
 3. Så svake vi er så skal vi slite med Ranheim og
 4. Vi trenger to nye vingbacker, en stopper, to midtbanespillere, en ving med offensive kvaliteter og en spiss. Lykke til Bjarmann
 5. Like svak som Lange, Ottesen, Pignatel, Krogstad, Azemi og Gift. Gift til tider så helt ubrukelig ut og har en holdning som til tider stinker.
 6. Eneste som er synd er at spillet vårt og kvaliteten fremover i banen er så skrall at det gjør vondt. Direkte kjedelig.
 7. Vi var feil påskrudd og kjefta på dommeren i stedet for å spille litt bedre med høyere tempo. Energilekkasje hos samtlige fra 15. min og til slutt. Grusom kamp som verken var artig, spennende eller ga håp om noe fremover. Tvert imot. Håper jeg tar feil, men dette begynner å ta form som en 3-6 plass og ikke opprykk. 9 dager hvile og samtlige så ut som tømmerstokker etter flere år i bløtt. Og vi spiller jo nesten uten å lage sjanser i åpent spill. Vilje og innsats har alle lag i OBOS, og de fleste mer enn oss. Vi har tapt/ uavgjort flere matcher enn vunnet. Raufoss hjemme neste. Nytt bananskall eller skal man være glad for U der og?
 8. Apropos lag som ikke har noe i EL å gjøre -> OSS
 9. En sak er dette her. En annen er at vi er så uendelig langt unna å kunne være et lag som skal ha noe i EL neste år å gjøre.
 10. Det er så vondt at vi har så mange spillere under pari i hver kamp.
 11. Merkelig at man ikke har prioritert vingbacker når de er så viktig for hvor bra dette laget kan bli.
 12. Tror du glemmer at bunnivået til flere lag i OBOS er ganske lavt og at mange av lagene i "midten" svinger voldsomt i prestasjoner. Etter at Ulf vant 6-0 mot Sogndal har de stort sett bare tapt kamper.
×
×
 • Create New...