Jump to content

bandy90

Bruker
 • Posts

  204
 • Joined

 • Last visited

Reputation

328

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stb

Recent Profile Visitors

621 profile views
 1. Tipper han blir toppscorer hos Molde neste år😂
 2. Helt enig. Vi kælker ballen vekk umotivert hver gang vi vinner den. Ser ut som vi forsvarer 1-0 ledelse i det 90 minutt, gjennom hele kampen. Her kunne man hatt en super treningsøkt, hvor fokus lå på å HA ballen i laget og løpe som faen for å komme ut av pasningsskygger. 2400 på Nadderud i går.
 3. Selvfølgelig burde man det. I en kamp der man regna med å tape uansett, tapte vi ved å være både kjedelige og feige.
 4. Jeg håper virkelig at den stilen/ taktikken/ matchplanen du praktiserer nå, er så langt unna det du ønsker av ditt fotballag at du egentlig rives i stykker innvendig. Da er vi i så fall flere som kjenner på det samme.
 5. Hadde på INGEN måte regnet med poeng. Vi har alle sett våre kamper, og Glimt i Europa og tildels her hjemme. Det er altså så stor forskjell at det nærmeste er skremmende og nesten depressivt å tenke på. Driver virkelig disse to klubbene på samme nivå? Ufattelig. MIF redda poeng og har "heng". Vi prøvde ikke engang å spille fotball i dag. Det er ekstremt demotiverende. Vi "safet" inn en 0-3 og var utrolig dårlige, i en kamp der tap var tilnærmet uunngåelig, så ønsket vi ikke engang å prøve/ evnet å prøve/ hadde kraft til å prøve. Personlig tror jeg slike opplevelser som i dag styrker spillernes tro på at de ikke er gode nok. Nettopp fordi de aldri gir seg selv eller får lov til å spille på seg et gram selvtillit. At det er "dødens" å skulle angripe i en sånn kamp er for meg en gåte. VI tapte 0-3 fordi vi fryktet å tape enda mer. Vi skal BORT til Bergen og Tromsø, med nøyaktig samme stil. Nei uff, gi meg bare et par gode grunner til å faktisk tro at det skal gå.
 6. Var vel ikke engang nære å klare poeng her. Vi ser toget gå fra oss i dag.
 7. KNH går på løp kl. 19.12. Wangberg slår ballen kl. 19.14. Oppsummerer hvor bra vi er med ballen.
 8. Men å tape med et sånt spill er egentlig bare trist. Null utvikling og null god følelse med ballen. Trasig.
 9. Alt annet enn tap vil være en bragd. Uansett hva Glimt stiller med.
 10. Kunne ikke vært mer enig. Fint med 4 poeng siste 2, fint med to nuller bakover. Men vi mangler så ekstremt mye fremover. Ekstremt.
 11. Den beste av de tre bak i går. Samtlige tre har defensive mangler på ulike områder, men bare Mesik hadde en offensiv vilje og kraft til å gå forbi og tre pasninger gjennom ledd, samt en bra fot til å slå langt.
 12. Forsvarsspillet fortsatt på nivå med 6 åringene som nettopp har starta med fotball.
 13. Jeg har sett 3 min, og det er de beste 3 min hittil i år.
 14. Her må man følge opp: Hvilket utfall håpet du på, i og med at du virker litt skuffa over å "ha tapt ett poeng" til TIL og Brann? Du vet det deles ut poeng hver runde til minst ett lag? Dessverre jævlig sjeldent til Stb.
×
×
 • Create New...