Jump to content

bandy90

Bruker
 • Content Count

  123
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

136

About bandy90

 • Rank
  Tante Sofie

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stb

Recent Profile Visitors

438 profile views
 1. Hadde laget vært bedre trent hadde man selvfølgelig knust SF. Men vi er like dårlige som dem. Og vi klarer ikke slå et eneste innlegg. Ikke ETT eneste.
 2. Samme med Skytte. Sier seg vel selv at Glimt har mye bedre trøkk og tempo i spillet sitt og at det starter på trening.
 3. Spilles han noen gang i bakrom?
 4. Ser ut som det er to lag som mangler fart. Og lyst. Og vilje til å vinne. Når man ikke kan spille for noe annet enn 12-7 plass snakkes det om utvikling, men jeg ser ikke utvikling eller forsøk på det heller.
 5. Edvardsen må hvile nå. Mye heller Kassi inn bak spiss, Hansen venstre og Maatsen høyre- Antonsson på topp.
 6. Hvilket av disse årene spilte vi mest underholdende/ evt minst underholdende?
 7. Det har den vel vært i fryktelig mange år nå. Og det virker som treneren kanskje ønsker seg det, men gruppa med spillere har verken spillforståelsen, teknikken, forståelsen, samhandlingen osv osv osv osv osv osv som kreves for å spille som "vi" ønsker... Når styrte stb sist en kamp?
 8. Er troppen egentlig så fantastisk som vi skal ha det til? Vi har maks tre spillere som ville gått inn på lag som er topp 6, og da tror jeg kanskje man er snill.
 9. Enig i den. Årets tropp har hatt null utvikling og det er fryktelig lite positivt å si om måten det spilles på.
 10. Er det ikke bare å stelle seg utenfor stadion for SS å synge litt da?
 11. Du vil heller ha en spiller som har scora 30 mål i 5 div? Poenget er vel at man må hente en som faktisk passer inn i systemet. Pr i dag spiller vi jo uten system offensivt, så ingen passer vel egentlig inn.
 12. Det går så utrolig sakte med Bo. Også gult på AHO for å gjøre nøyaktig det samme som Zinkernagel fikk gult for. Dommern og eurosport har kke noe med at vi ikke klarer å ha tempo eller raskere forflytning defensivt. Dårlig trent?
×
×
 • Create New...