Gå til innhold

Anderson

Bruker
  • Innholdsteller

    71
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

121

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Det er forskjell på Sparebank1 Østlandet og de andre Sparebank1-ene. Ikke samme selskap lengre og har hver og en egne markedsavdelinger. Men jeg syns det er helt utrolig at de ikke forstår estetikken på draktene her. Vet at Stabæk prøver å få til det vi ønsker. Spesielt på bortedrakten er det viktig å få vekk den blå firkanten! La oss håpe de får det til i år.
  2. Politikere. Ubrukelige. Upålitelige. Shame! Shame! Shame!
  3. Klart jeg mener det. Handler ikke om å støtte klovnen, Trump. Men det er jo så erke-amerikansk som du får det. Og det passer til en klubb som Stabæk, som har slitt lenge. Har klistremerke med Bob og slagordet på veggen på jobb, vel å merke.
  4. Jeg forstår meg ikke på forventningene til folk når det kommer til Piggy og Hammy. Piggy har blitt pissa på så mye de gangene han har spilt. Forsvaret tydelig svekket gang på gang på gang når han kommer inn. Føler det er blitt bekreftet i fjor, med lite spilletid. Hammy også. Får ikke til noe. Jeg tror han heller vil spille golf enn fotball. Han har stagnert, virker ikke som han prøver å bli bedre. Fornøyd med tingenes tilstand. Men. Om de skal vinne mitt hjerte, så er det jo nå i Obos de kan ta steg. Prove me wrong!
  5. Når lander de? 🇺🇲
  6. Noe sted det kan leveres? Eller skal vi se an til sesongstart?
  7. Jeg har et batteri "Barnas Favoritt" igjen fra nyttår. Barna begynte å grine, så var ikke vits å skyte opp mer. Er dette noe SS kan få bruk for?
  8. Blir det satt opp noe telt med varmelamper utenfor Blaa i morgen? Blir fort mye folk der vel.
  9. Har varslet dette til SpareBank1 for der er det noen som ikke har peiling på fotball som har godkjent logoen.. Ser så billig og enkelt ut.
  10. Det kan jeg bekrefte at ikke kommer til å skje. I hvert fall forskjell på elite og bredde, har de sagt. Dessverre...
×
×
  • Opprett ny...