Gå til innhold

arni

Bruker
  • Innholdsteller

    6 934
  • Ble med

  • Dager vunnet

    59

Innlegg skrevet av arni

  1. Bob B styrer alt sportslig og har sin rangering. Bjarmann fortalte meg etter TIL kampen på Nadderud at BB før den matchen hadde 3.Veum

    4.Pignatel og 5.Wangberg. Det angret coach fort på når det gjaldt Simen🥲

  2. LSK topper laget:

    Mads Hedenstad Christiansen - Uba Charles, Espen Garnås, Ruben Gabrielsen, Martin Ove Roseth - Ylldren Ibrahimaj, Marius Lundemo, Gjermund Åsen - Eric Kitolano, Thomas Lehne Olsen, Henrik Skogvold.

  3. På 20.3.2024 den 13.01 skrev Marandinho:

    Enig! 

    Han blandet naturligvis saft for Pallskog. Men han var også bak Jan Banan og Torstein Andersen Aase i køen. Back in the days 

    Åpnet målkontoen hos VIF alt i første kamp idag mot Kisa. Hører du Diabate😀

  4. 49 minutter siden skrev Bebe:

    Vi er kun tre supportere som har møtt opp i rådhuset så langt. Men det er en liten delegasjon fra klubbstyret, as-styret og noen ansatte i klubben her i tillegg. 
     

    Vi skulle gjerne sett flere Blaa her. 

    Bra dere er på plass!

  5. 6 timer siden skrev h1912:

    Jeg er sikker på at du forstår hva jeg mener. Høyres gruppemøte mandag bestemte at alle 25 skal stemme likt. Ved en inkurie skrev jeg 25 som viser til hovedavstemming i Kommunestyret i kveld. 

    Så Høyre binder sine folk? Den er god

  6. 30 minutter siden skrev h1912:

    Alle 25 stemte ja i ettermiddag, så jeg ser ikke helt hvor Budstikka tar dette fra. Budstikka hadde et innlegg etter Høyres Gruppemøte i går, mandag..., men jeg kan ikke se at Budstikka har skrevet noe om det i dag, etter Formannskapets møte. Har du en link?

     

    Har ikke Høyre 7 rep i Formannskapet idag av totalt 15?

  7. 7 minutter siden skrev h1912:

    Nei, de kommer vel med i morgen. Ingen fra SV som kommenterte eller stemte for i Formannskapet, etter det jeg fikk med meg. SV sitter ikke i Formannskapet

    Tenkte på Kommunestyret siden du nevnte dette øverste politiske organet

  8. 10 minutter siden skrev h1912:

    Nye Nadderud Idrettspark blir noe av, med endel endringer / justeringer, og fordi Høyres gruppe og Fremskrittspartiets representant Thalberg Jr stemmer ja. Dette gjelder i Formannskapet i dag og i Kommunestyrets møte 20.3.2024.

    Du tar ikke med SV som har vært for hele tida?

×
×
  • Opprett ny...