Gå til innhold

Villpuma

Bruker
  • Innholdsteller

    238
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    2

Alt skrevet av Villpuma

  1. Selvom dine poster i 97% av tilfellende er reformuleringer av andres tidligere poster er jeg enig for en gangs skyld og stiller meg støttende til denne.
  2. Og hva er egentlig prisen på den opsjonen??? @ringo ... trolling?
  3. Å tro opsjonen på Stengel er uavhengig av salget av Veigar er naivt. Den opsjonen er ikke priset etter fremtidig forventning til avkastning på spilleren.
  4. Føler MMS er det naturlige valget om Pontus ikke er tilgjengelig for tjeneste lenger etter sesongen (regner med Morten blir i klubben)
  5. Hva med å bare finne et ambisjonsløst lag å heie på? Bedriftsfotball f.eks.?
  6. Er jeg virkelig den eneste her som er enig med Hegnar i at det som har skjedd er helt usmakelig og fortjener refs? Hvor naive er virkelig enkelte her?
  7. Alz og ulle avklarte blant annet det og et salg av arenagresset over en kopp te her om dagen. Etterpå kom pusekatten Diderik på litt lunken melk og kos
  8. Pøh. Ta heller fri fra pressen. Og bli med til Lillestrøm i morgen. Fotball på stadion slår fotball i media. Lett. Frister ekstremt, bare kjipt sykemeldingen for lungebetennelsen ble utvidet ytterligere halvannen uke og medisinlisten doblet
  9. Merker jeg allerede er veldig lei negativ presse, RBK og tv2. Eneste måten å få fri fra det er å ta fri fra de blaa en stund
  10. Ærlig talt folkens, synsingen her inne om omtrendt like spennede som svadaet til tv2. KORT og GODT: Styret driver med råtten fisk igjen slik de er blitt tatt i gang på gang, skjerpings! Det passer lite godt når den allmenne vipper sin arenasympati på medieomdømmet til Stb. Selv om avtalen kanskje viser seg å være100% fin, er dette en subprime-løsning jeg anser som ekstremt tvilsomt. Det er betryggende når riksdekkende media ikke klarer å fortelle hvordan kontrakten engang fungerer. (også er det greit om noen tar tv2reporteren og henger han etter hengefestet for en biltur noen runder, makan til unødvendig graving og skrivig, herrejesus)
  11. For en gryte de greide å sende på tv. Merkelig at Hoftun var den eneste som kunne uttale noe.
  12. Når skal tv2 forstå at ingen klubber i Norge er så økonomisk presset at de ikke kan unne seg litt pissing på RBK? Nå Er det i alle fall skrevet på et offentlig sted...
  13. Det ser helt målløst ut... Jeg tror aldri jeg har sett et lag være så lite keene på gjennombrudd som Stabæk var idag, ei heller i bedriftsfotball.
  14. Huff, var det advokat eller advokat-forstudier han her drev på med? Selv folk som har fått innføring i forretningsjus vet at dette er helt legalt, ikke engang verdt å dra frem eksempler på dette.
  15. Jeg sa ingen ting om at det skulle være en stillesone, men det er jo tydelig at det er enkelte som har ønsket å være en del av fellesskapet, men som føler de ikke kan bidra nok til å få "innpass" på feltet. Dette vil da på en måte være et bindeledd mellom nye supportere og kjernen, samt åpner opp for at folk kan prøve seg uten å måtte være medlem av SS (jeg tror det er lettere å først rekruttere nye mennesker til kamp for så å få de til å melde seg inn i SS enn å måtte gå andre veien via først å kjøpe medlemskap, for så å kunne prøve det). Ser ei heller ingen grunn til at disse feltene ikke kan være åpne slik at folk kan velge mellom dem.
  16. Hvorfor ikke bare åpne opp feltet ved siden av SS på kortsiden, slik at det kan deles i to SS-soner, en med venner og de ikke fullt så ihugga hopperne og en med hardcoregjengen? Må jo være med optimalt med tanke på rekruttering til et SS som ser ekstremt glissent ut for tiden. Jeg vet det er slik blandt annet Klanen bruker å rekruttere, og vil tro det vil være mer inkluderende enn å bli kastet rett inn i krigssonen enkelte forteller om.
  17. Marius; var det brann casuals gutter som gjorde dette eller ekte supportene fra deres side?
  18. Har Rosenborg spilt noen runder i år som ikke har vært TV2kamp? Må jo være rimelig kjedelig for "folket" å se et middelmådig lag runde etter runde
  19. Han var rimelig usynelig i treningskampen(e?) for Stabæk? Håper det evt ikke er representativt for hvordan han evt blir ved en signering.
  20. Eventuelt kunne det vært en idè å kjøpe billetter for pengene en tenker å donere, for f.eks å stille plassen til dispensasjon for idrettslag, skoleklasser etc. Det vil føre til fler på kamp, samt penger inn til Stb. Burde vel være mulig å få til en deal med klubben på noe slikt? #edit: rettet mot hvis det bare blir pengestøtte. Med aksjer, ser jeg at det kan være mer givende å få en eierandel.
  21. Det er vel to stk som burde rette et krav mot disse på 2x 10000,- og? (#edit: rette et krav mot han ene*)
×
×
  • Opprett ny...