Jump to content

Hantro76

FairFans
 • Posts

  979
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Hantro76 last won the day on May 17 2014

Hantro76 had the most liked content!

Reputation

316

About Hantro76

 • Birthday 07/19/1976

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Høvik

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://it-dreams.net/Stabak/

Recent Profile Visitors

662 profile views
 1. Jeg måtte gå etter ca 55 minutter. Da ledet vi 2-1. 1-0 til pause etter klassisk Trine Rønning frispark. Vi har full kontroll i førsteomgang og Kolbotn skaper ingen ting. Burde ha ledet med mer. 1-1 kommer tidlig i andre omgang etter en dessverre gedigen tabbe av Ingrid. Vi går opp i 2-1 rett etterpå ved Viktoria Ludvigsen etter ett fantastisk forrarbeid av Bjånseøy. Hva som skjedde videre utover i kampen og sluttresultat vet jeg dessverre ikke.
 2. "Det er plass til 7000 tilskuere på Nadderud." haha Står så på WikipediaFyller man opp klokkesvingen er man ikke så langt unna.I følge stb.guru var det 7141 tilskuere på siste hjemmekamp mot Enga i 2008. At det skal være plass til 7000 på søndag er en helt annen sak.
 3. Det blir dessverre for tregt og upresist når vi nærmer oss motstander sitt mål. Vi har vel kun en kvalifisert målsjanse i løpet av hele kampen. Nå har riktignok ikke Avaldsnes noe særlig mer enn det ene målet de heller. Dommeren var også så som så. Fra vår plass ser det ut som vi blir snytt for to klare straffer. Til langt ut i førsteomgang hadde hun også flere ballberøringer enn Hjelmeseth. Ikke helt heldig med plasseringen sin til enhver tid med andre ord.
 4. 52 minutter spillt og Avaldsnes tar ledelsen 0-1
 5. 0-0 til pause etter en svært sjansefattig førsteomgang.
 6. Det var vel Anton Sport som sto for disse draktene. Derfor disse fargene som også er fargene deres. Det var også Anton Sport reklame på ryggen over numrene. Så vidt jeg vet gjaldt dette kun Enga kampen og denne reklameplassen er fortsatt ledig resten av sesongen.
 7. Like gledelig å se Ingvild Stensland tilbake for fullt i godt gammelt slag.
 8. Ida setter en til fra samme posisjon. 3-0 etter 28 minutter
 9. Kontant fra Ida Enget. 2-0 etter 27 minutter
 10. Stensland setter 1-0 på STRAFFE etter 2 minutter.
 11. Vi starter med følgende lag mot Mallbackens IF i dag: Hjelmseth Nordeide Grønli - Reinås - Saari - Hauge Stensland - Jónsdóttir - Ludvigsen Enget - Velta - Kjørum Benk: Pettersen Dekkerhus Granli Linberg Haaland Steffensen Birkelund Avspark på Nadderud er kl 1330
 12. Stabæk Support deler hvert år ut den prestisjetunge ølkassa til sesongens mest betydningsfulle spiller. I år har det vært rekordjevnt og for første gang har to spillere fått like mange stemmer og dermed deler tittelen. Årets vinnerere har prestert jevnt godt gjennom hele sesongen og er begge svært godt likt blant supporterene. De er tvers igjennom blå både på og utenfor banen og representerer klubben på en god måte. De evigunge vinnerene har siden starten i 2009 vært dominerende i Stabæks bakre rekker, og er blant lagets desidert mest erfarne spillere med nesten 350 kamper tilsammen. Den ene vinneren blir også den første Stabæk spilleren i historien som motar prisen for andre gang. Stabæk Supports medlemmer har i år stemt frem årets spillere som er Trine Rønning og Siri Noreide Grønli.
 13. Pause på 2-0 etter mål av Gunny og Line Hauge. I øyeblikket er Amazon helt sist på direkte nedrykksplass. Blir spennene å se hva de finner på i andre omgang siden de må vinne. På Gjæren leder Klepp 1-0 over Røa!!!!
 14. Årets siste kamp for Chixa. En kamp hvor vi plutselig har alt å spille for. Med seier har vi en teoretisk mulighet til å gå forbi Røa og stjele bronsemedaljene. Røa må da isåfall tape borte mot Klepp. Klepp hjemme på Gjæren er vanligvis en vrien kamp men nå er Klepp i en elendig form. På de seks siste kampene har Klepp ingen seire, to uavgjort og fire tap. Sjansen for at Røa da skal klare å få med seg i hvert fall ett nødvendig poeng er derfor dessverre helt klart til stede selv om heller ikke de har imponert i det siste med kun en seier på siste seks. Vi burde klare å gjøre jobben selv. På de seks tidligere oppgjørene mot Amazon på Nadderud har vi vunnet fem og spilt en uavgjort. Vi har kun sluppet inn et mål. 2009: 2-0 2010: 2-0 2011: 0-0 2012: 1-0 2013: 3-1 2014: 5-0 Blir interessant å se hvordan Amazon "angriper" denne kampen. De kan fort være avhengig av poeng for ikke å rykke rett ned alt ettersom hvordan Medkila gjør det hjemme mot Trondheims-Ørn. To poeng skiller de to lagene, Dette er forøvrig kampen hvor den gjeve ølkassa deles ut til årets spiller. Møt opp og støtt Chixa i årets siste kamp og for å overvære utlevering av eventuelle bronsemedaljer.
×
×
 • Create New...