Gå til innhold

tiger88

Bruker
  • Innholdsteller

    61
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

2

Om tiger88

  • Bursdag 28. juni 1988

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk
  1. <br /><br /><br /> Han er vel på glattcella da!
  2. Blir spennende match dette. Hvem er klare og hvem er ute for oss? Er ondo tilbake? Får man kjøpt billetter på stadion, for oss som ikke er med bussen (e)?
  3. Dette er vanvittig pinlig og flaut. Etter å ha sett en del treninger i det siste er det sjokkerende å se at spillerne ikke gjør en eneste av det de trener på og får beskjed om. Latterlig gjen med spillere, ledet ann av noen midstoppere som er så dårlige at det finnes faktisk ikke ord som kan beskrive det. Synes SS gjør en kjempefin jobb idag og står på hele veien, men en ting er tull. Å be alle reise seg når man ligger under 7-0 er jo mer et hån enn støtte. Det gir så utrolig feil signal til spillerne. Støttende sanger er veldig bra og man skal absolutt støtte sitt lag i motgang, men å reise seg for 0-7 tap, er jo håpløst! Etter en slik prestasjon fortjener dessverre spillerne å høre frustrasjon fra supportere som betaler en god! sum for å se på og støtte Stabæk i år. Bra innhopp av Jørgen Skjelvik er det eneste positive! Håper inderlig det kommer en unnskyldning fra spillerne til alle som bryr seg om klubben!
  4. Etter treningene iløpet av uken så er dette start 11; Jkl Veh-haris-hammer-hulken Mix-pontus-Henning-Johan Veigar-ondo. Blir nok mye possesion på gutta i dag så viktig å bruke tid og være kloke med ball. Utifra trening å lese kommer garantert olle olle inn og skjelvik fikk også prøve seg som spiss, så ha kan nok komme inn for ondo ettersom ondo har vært litt småskadet. Dette blir nok bra, gleder meg sånn til å knuse fugla!!!!!!!!!!!!!!!!
  5. Etter dagens trening så det ut som dette var start 11'ern; JKL Vegard-haris-hammer-bjarni Johan-pontus-henning-mix Veigar-ondo I tillegg ble det lagt stor vekt på possesion og tålmodighet med ball i laget. Lennartsson presiserte at han ville ha enkle pasninger i høyt tempo og vende spillet oftere. Også litt trening på defensive dødballer. Ellers var skjelvik meget positiv når han fikk prøve seg som spiss. Lynrask og vanskelig å holde følge med, han kunne det vært spennende å drille inn med veigar. Ingen tvil om at veigar sine pasninger og skjelvik sin fart kunne vært en dødelig kombinasjon. Med mottak og avslutningstrening på skjelvik er det en veldig spennende kombinasjon.
  6. http://www.tv2sporten.no/fotball/tippeligaen/kayke-forlater-tromsoe-3350028.html Hva med denne brassen?
  7. Hepp, Helt enig, Berglund fikk dessuten utrolig lite kred for den jobben han faktisk gjorde... @ringo Slenger meg på der, Berglund hadde vært en flott erstatter =) Hvordan kan mulighetene for å hente Daigo tilbake være? Blir det rett og slett for dyrt??? Han spiller jo tross alt bare i Iraklis, burde ikke være sååååå mye større enn Stabæk. Antagelig bortsett fra økonomi da, som kanskje er vesentlig, hehe =(
  8. Ville heller hatt Jo Inge Berget da! Og for all del ikke noe Markegård tilbake, da gir jeg opp ass!
  9. Det satses hardt i Stabæk nå om dagen!! Vekk med Jønsson nå og få inn erstattere for det tapte fort som faen!
  10. Æsj å fysj. Kom deg vekk Jønsson, NÅ!!! Du hører ikke lenger hjemme her, ei heller er du ønsket!!!!!!
  11. Når kona di ligger med din verste fiende, er ikke det første man gjør å takke hun for alle de fine årene Fantastisk formulert!! Helt enig. JaredF, ta deg en bolle sammen med Jønsson.
  12. Hvor står dette? Sorry, glemte link; http://www.vg.no/spo...?artid=10035273 Det er vel bare litt over ett år siden Jan Jönsson uttalte på Onkel Blaa at han ikke så noen mer spennende klubb å trene i Skandinavia enn Stabæk. Det varte lenge.... Stikk! Stikk å aldri kom tilbake. Har på følelsen at neste hjemmekamp ikke blir slik janne ønsket. Og det fortjener han ikke heller!!! Er han smart, så trekker han seg nå med en eneste gang
  13. Føyer meg til dette. Den dagen han kommer tilbake til TA, så kommer det ikke en applaus eller smil fra min side. Møkkamann.
  14. Det finnes jo ikke en eneste ting å bygge på fra 1omgang. Trist å si det, men nå ligner stabæk veldig veldig mye på et bunnlag!!!!!!!!! Er jo ikke en eneste spiller som gjør noe fornuftig utpå der.
  15. Umulig å si. Men lykke til i denne kampen nå. Dette går aldri bra!!!!
×
×
  • Opprett ny...