Jump to content

odd

Bruker
 • Posts

  4,411
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  133

odd last won the day on June 17

odd had the most liked content!

Reputation

11,786

Recent Profile Visitors

3,043 profile views
 1. Om jeg får sitere meg selv fra FFK-tråden:
 2. Jeg tror mye av problemet er at de har vært gode på dårlige lag. Alle tre er nok best når de setter fart i kontringer og stort sett trenger å forholde seg til "to forsvarere og seg selv". Alle tre har mangler når det kommer til overblikk. Når vi da angriper mot lag som parkerer bussen er de ikke spesielt gode til å sette opp andre, og de har mangler når det kommer til å, for å bruke en klisjé, være på riktig sted til riktig tid.
 3. Noen har jo ønsket en slik troppssammensetning tidligere. Det positive er at med spillere som Krogstad, Pedersen og Azemi kan vi lett bygge kontinuitet uten at irriterende klubber i utlandet legger penger på bordet sånn at de må erstattes.
 4. Hørte noen FFKere bak meg på hovis. De var fornøyd med at det hadde blitt «bygget klubb» og sikret økonomi. Nå skulle de bare få kjøpt en spiss i sommer… Hvis Brauten selges er det vel bare Brann som ikke er på spissjakt i sommer. Blir spennende å se hva vi ender opp med, men om det er noe som helst hold i ryktene om Udahl tenker jeg det er omtrent maks av hva vi kan håpe på.
 5. Det er flere ting som skjer samtidig. Når Hammy kommer inn går Azemi ut, og når Gift kommer inn legger vi om til fire bak. Kanskje ville vi fått positiv effekt av Azemi ut / fire bak uavhengig av hvem som kom inn. Synes likevel litt cred skal gå til de to som kom inn. Hammy kom inn på midtbanen, og akkurat nå kler kanskje den rollen han best. Der får han litt mer tid til å komme unna med manglende fysikk. Hovedbidraget hans er hvordan han er orientert fremover. Mye forsøk på stikkere, men som de siste årene mangler vi bevegelser på topp. Og når det kommer til bevegelser liker jeg Gift. Han skaper mye mer kaos enn det vi har sett fra andre spisser (ikke bare Azemi), som igjen kan gi rom for Edvardsen og KNH.
 6. Kampen er slutt. Det regner. Gutta er på vei over til Support. Azemi har akkurat gått i garderoben. Måtte han bli der.
 7. Vi kan si at "Det er Bjarmann sin jobb å finne ut", men hvilken garantier gir det å hente en "god og rutinert topptrener"? JJ var en braksuksess, han var en åpenbar kandidat for landslaget men ble i stedet overtalt til å ta over Rosenborg, som tross alt fortsatt var en storklubb på den tiden. Hva ga han oss? Henning Berg hadde kanskje ikke mye sølvtøy med seg, men flere år som trener i Lillestrøm, såpass CV at han ble ansatt som manager i Blackburn og videre i Legia. Fagermo har lenge vært en liten wonder-boy som trener og vært nevnt som en åpenbar kandidat når klubber som Rosenborg skal ha trener. Nå roper Klanen på blod. I Rosenborg hadde de nok penger til både det ene og andre, og falt ned på "opprykksgeniet" Rekdal, med seriegull for Enga i skapet. Og man kan nesten lure på hva Knudsen har gjort med den sterke troppen til Glimt, når han har havnet 11 poeng bak LSK? -- Poenget er at det er ikke bare å hente en vinner-trener. JJ virket som et sikkert kort, men det viste seg å ikke fungere. Kanskje bedre enn å hente en joker som McKinley, men det fungerte uansett ikke.
 8. Det var bedre i fjor, da fikk vi i hvert fall sett masse mål i Stabæk-kampene?! (97 mål, mot bare 84 mål i Bodø/Glimt sine)
 9. Gjøvik-Lyn. Den trekningen kan vi ikke klage på.. Edit: Kan klage på selve trekningen. Hvordan kom man opp med idéen om å trekke nummer, for så å ha en mann som sjekker en liste ingen ser for å finne ut hvilket lag det er? Kunne jo feks hadde nummerlisten liggende på skjermen.
 10. Ikke rart det er mange "kriser" når en skrivefeil i en artikkel på stabak.no er nok til å skrike "krise". Så kanskje spare de ordene til de virkelige krisene? Så unngår vi at kuk går seg vil 🙂
 11. Du har fått med deg at dette er Kassis tråd, og at det jeg svarer på er de som synes å ha lest at klubben har annonsert at Kassi er løst fra kontrakten?
 12. Noen synes visst det var morsomt å henge seg opp i en åpenbar feilformulering, og så har folk hengt seg på å i forsøk på å skape en "krise". Dette sto i artikkelen: Og hvis ting går etter planen blir det gjentakelse fra 2017, da vi slo Notodden ut av cupen. MEN – vi fikk det tøft den maikvelden for fem år siden. Det måtte nemlig ekstraomganger til for at vi skulle dra avansementet i land. Men der var vi klart sterkest, og Luc Kassi fikk blant annet æren av å sette inn 4-1-scoringen etter 116 minutter. Det er forøvrig ingen som var i troppen den gangen som fortsatt er i klubben. De aller fleste vil nok kanskje klare å koble at Kassi's mål ble dratt frem nettopp fordi han fortsatt er i klubben. Artikkelen er nå endret på stabak.no: Det er forøvrig ingen flere enn Kassi som var i troppen den gangen som fortsatt er i klubben. Så pust med magen. Om det i morgen kommer en artikkel om at "Luk Kassi er tilbake i troppen mot FFK" betyr det ikke nødvendigvis at han har byttet fornavn 🙂
 13. Er det noe som helst grunn til å tro at dette ikke utelukkende er at ordet «andre» har falt ut?
 14. Fordi han de siste to årene har vist at han har litt mer forståelse for spillet enn de to andre. Det var en generell kommentar, ikke bare kritikk av innsatsen i går.
×
×
 • Create New...