Jump to content

odd

Bruker
 • Posts

  5,771
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  182

odd last won the day on May 16

odd had the most liked content!

Reputation

17,243

Recent Profile Visitors

6,244 profile views
 1. Helt topp at troppen har akademispillere som alternativet for skadete førstelagsspillere, heller enn Pachonik og den slags på benken. Så får du akseptere at skader på de tre (!) eldre spissene vi hentet er skadet. Burde vi hatt enda fler?
 2. Er vi enige om at vi mangler "size"? Spesielt nå når vi styrer mye er det nesten viktigere med spillere som er raske til å komme opp i motstander mens vi venter på å få backene hjem. Om vi taper noen hodedueller når de spiller langt fra keeper får heller være. (At Hammy heller ikke er noen terrier på midten er jo en annen sak..)
 3. Hvis vi regner inn 1 poeng for hengekampen mot Mjøndalen, er vi tre poeng foran Vålerenga. Dvs at selv om de skulle vinne i dag er de á poeng med oss etter et tap. Betyr det at de allerede er avskrevet?
 4. I måten vi spiller nå ligger Olderheim ganske høyt og har mye ansvar for å sette fart fremover med ball. Per nå virker det som den mest opplagte rollen for Hammy. En ting jeg undres på er bruken av Christensen som anker sammen med tre stoppere. Jeg kunne gjerne tenkt meg å se en mye mer spillende type i den dype midtbanerollen. Og da er det naturlig å tenke på Hammy. Fin pasningsfot, godt blikk for spillet og lett å spille på fordi han er god til å komme seg ut av pressete situasjoner.
 5. Finnes det en nettside der man kan følge med og få varsel om scoringer i kampene til Stabæk 2, men bare når Stabæk 2 ligger under? Spør for en venn.
 6. Det er en diskusjon der vi kanskje er mer enige 🙂 Han overrasket meg positivt i fjor, men har skuffet i år. Kanskje er han for dårlig offensivt for å være kant i 3-5-2 på et topplag, men styrken defensivt kom til sin rett da vi var et bunnlag? Som stopper for et topplag har vi tenkt at de offensive ferdighetene kunne være like nyttige som på backen i fjor, men nå faller han gjennom defensivt? Kanskje på tide å se Veum (eller Øya?) som stopper?
 7. Hvem som er best på Lyn vet jeg ikke. Er det Sell så burde uansett ikke Walstad som skal ta han. Det burde heller ikke Andresen som ble byttet ut for Øya (så ingen regnefeil fordi noen plutselig måtte ta Andresens mann). Jeg vil nok holde Pedersen som vårt førstevalg uansett om Øya er på banen eller ikke. Kanskje fulgt av Christensen og Næss. At ingen av de tre tok «Lyns beste» og overlot han til Walstad kan da umulig skyldes at vi et par minutter før byttet ut Andresen, Olderheim og Spiten? Og HVIS Walstads elendige/manglende markering skyldes byttet, når skal vi egentlig gjøre det byttet? Hvis byttet skjer etter 75 minutter, vil ikke risikoen være like stor om de får en corner rett etter byttet?
 8. Ja. Brukt riktig tror jeg VAR er bra. Problemet er dommerne. I denne saken sier jo dommeren at han etter å ha sett enda mer på video er enig i at det er straffe. Hvordan i hule han ikke oppdaget da han så det på skjerm er ikke godt å si. En annen svakhet denne saken viser, er at VAR skal vente med å stoppe spillet til ballen er ute av spill. Jeg skjønner ikke hvorfor det skal være nødvendig. Hvis de gjør ting riktig skal VAR bare bryte inn når alt som skjer etter situasjonen uansett skal annulleres. Så hvorfor ikke stoppe umiddelbart etter at VAR har funnet en klar feil?
 9. Øya var feilfri etter at han kom inn, så å lage et poeng av at en ung debutant kan ha vært en årsak blir for dumt. Rent fotballfaglig.
 10. Det med Øya var mest et stikk til Arni som først kritiserte Bradley for ikke å ha satt inn Øya på slutten. Uten å ha fått med seg at det akkurat det som faktisk skjedde…
 11. https://www.tv2.no/sport/fotball/eliteserien/ekspertene-rystet-etter-var-drama-absurd/16699078/ Vanskelig å se hvor det er mest inkompetanse.. Jeg trodde vi var vitne til noe historisk i Sandefjord, da dommeren fikk beskjed om at gan hadde gjort en klar feil, men valgte å stå på det etter å ha sett video. Her skjer det igjen. Hvordan er det mulig at VAR-dommerne ser en åpenbar straffe, men at hoveddommeren så ikke er enig? Er regelforståelsen blant norske dommere så grunnleggende forskjellig?
 12. Som å ikke sette inn Øya på slutten? Slipper man inn mål på slutten er det lett å finne forklaringer. Byttet vi for lite? Eller for mye? (Rett før målet hadde vi jo faktisk satt inn tre nye spillere.) Var vi for lite fokusert bakover, eller fokuserte vi for mye på forsvar? Jeg er sikker på at de som vil kan finne en taktisk glipp bak hvert eneste baklengsmål. (At selve målet kommer fordi en av våre mest rutinerte forsvarsspillere ikke klarer å markere sin mann på corner er kanskje mer en personlig feil som må lukes bort?)
 13. Kanskje vi bare burde hentet Rekdal med en gang 🙂 Jeg synes det er helt greit at vi fortsetter å prøve å spille vårt spill også når vi leder kamper. Kan det koste oss poeng? Absolutt! Er det naivt? Kanskje det. Synes jeg det er greit? Jepp! Så får andre ta seg av bekymringene.
 14. Kall det hva dere vil. Ingen blir best av å gjøre det de kan. Og ingen lærer nye ting uten å feile i utførelsen i starten. Skal vi prøve å bli bedre på det vi bør bli gode på, eller skal vi prøve å tilpasse spillet fra motstander til motstander og kamp til kamp? Kjemper vi om medalje i Eliteserien er jeg enig i at vi må fokusere på hvert eneste poeng. Nå? Not so much. Vil legge til et par observasjoner: Når et lag blir virkelig bra, hauses det ofte opp at de har vært tro mot egne prinsipper, spilt sitt eget spill osv. Det nevnes at Bob kanskje ikke har et større navn enn Henning Berg. Ser vi spillerkarrieren kan jeg være enig, der går nok Berg over Michael også. Men var det seriøst ment at treneren Henning Berg har et navn der oppe? Anyway. Bobs største prestasjoner har kommet som landslagstrener. En jobb som typisk handler mye om kortsiktig taktikk og tilpasning. Sist han var her mente enkelte at han skadet klubben pga kortsiktig fokus. Og nå ødelegger han ved å IKKE fokusere på å sikre poeng fremfor å bygge lag?
×
×
 • Create New...