Jump to content

odd

Bruker
 • Posts

  4,936
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  146

odd last won the day on May 31

odd had the most liked content!

Reputation

13,518

About odd

Recent Profile Visitors

3,949 profile views
 1. Kostadinov er 20, Ottesen fylte 22 i slutten av mai. Hva skjedde med tålmodighet? 😉 Tar de et steg til er jo dette eksempler på spillere som kan forsvare å være i en eliteseriestall de neste 10 årene, uten at de peker seg ut som fremtidige landslagsspillere (og dermed snarlige salg). Kostadinov var kanskje mer i salgskategorien for noen år siden, og med to skadefrie sesonger ser jeg ikke bort fra at han ender opp utenfor Norge. det tar jeg evt som en bonus.
 2. Hmm. Synes det så klart ut live, men kanskje jeg ble lurt av bildene? I så fall ser den svært tvilsom ut.
 3. Og den listen er: Wangberg Lange Bakenga Kabran Lucca Edwards Krogstad Pedersen Walstad Ulla Kostadinov Ottesen Andresen Petterson Høgh Så hva tenker vi? Wangberg og Lange er sportslig ferdig. Sikkert trivelige gutter å ha i troppen, men ser ikke for meg annen rolle enn evt å joine Bjørn Helge Riise som spillende motivator på 2. laget. Bakenga kan jeg tenke meg er dyr i drift, og strengt tatt synes jeg han bør opp et hakk. Det samme gjelder til en viss grad Kabran, selv om vi ikke har sett like mye av han. Lucca, Edwards og Krogstad: Er det plass til alle tre videre? Pedersen: Har imponert i år. Trodde ikke jeg skulle si dette i november, men her må Bjarmann på jobb. Walstad: Umulig å si noe så langt. Kan neppe tenke meg at vi har hastverk. Ulla: Tør jeg ikke uttale meg om. Han er 20 nå, og begynner å nærme seg en alder der han enten bør være førstekeeper eller gå videre. Ottesen, Andresen, Kostadinov: Disse er det bare å signere for tre nye år. Hva stopper oss? Pettersson og Høgh: Shut up and take my money. Dette kan ikke stå på oss?
 4. Men det stillbildet er jo ikke offsidesituasjonen... Det bildet viser er pasningen fra Åsen til Skogvold (?). I den sekvensen er ikke Adams involvert. Når så Skogvold strekker frem tåen og toucher den videre er Adams tilbake på riktig side. Akkurat den der synes jeg er grei så lenge offsidereglene er som de er.
 5. Hvordan kan du sette den på styret? OK, endelig beslutning om salg lå kanskje der, men da hadde misbruket pågått over lang tid. Jeg mener de ventet for lenge med å sparke JJ, men det skal sies at han fikk resultater de første månedene, og den gamle kjærligheten var vanskelig å vrake. Brannfakkel: Jeg mener det er åpenbart mye mer potensiale i Hammy enn i Krogstad, Lucca og Edwards til sammen. Bør styret fortelle Bo at enten spiller Hammy for Stabæk med Lars Bohinen som trener, eller så spiller Hammy for Stabæk med en annen trener? Underforstått: Hovedtreneren har _ikke_ siste ord i laguttaket.
 6. I tilfelle noen tar dette seriøst: Daniel Higraff var ansvarlig for VAR. Kuriøst nok dømte han Ham Kam - LSK som hoveddommer i forrige serierunde. Har så langt vært hoveddommer i halvparten av kampene, og mye i VAR. Bl.a. i vår hjemmekamp mot Sarpsborg.
 7. Nope. De reglene er kraftig endret (eller i hvert fall presisert) de siste årene. Nå ser vi jo feks stadig at spillere i offside løper etter ball, og linjemann venter med å flagge til spilleren faktisk får ballen. Adams kunne i teorien vært i offside i midten, hoppet over ballen og fått den tilbake mens han er onside. Skal fortsatt ikke blåses fordi han ikke tok ballen i den situasjonen han var offside. Vi har hatt nok med handsregler i det siste, men jeg mistenker at vi er enig i at reglene med fordel kunne vært endret her også. Er man i offside må man «melde seg ut» før man får lov å bli med i spillet igjen. I ishockey er det vel sånn at spillere i offside må ut av angrepssonen?
 8. Dette! Det sitter altså folk i det VAR-rommet og mener at de kan se at dette er en klar straffe. De bør inviteres til fotballkveld på TV2 for en real runde med utspørring!
 9. 3-1 så dog greit ut? Adams er i offside på den første pasningen, men den går til en annen spiller som akkurat rekker å få en tå på den. I det den toucher han andre LSK-fyren er Adams bak både ballen og Skovgaard.
 10. Det er en helt LATTERLIG straffe! I NFFs egen presentasjon: Alle som klarer å bruke øynene sine vil se at Andresen løper, og bråstopper. Da går den bakerste armen opp. Det kan 100% "rettferdiggjøres ut fra kroppens bevegelse". Så skal da dommere fortsatt vurdere avstand osv? Jeg trodde vi hadde kommet oss vekk fra dette med at angripere spiller mot to forskjellige mål: Det med stolper rundt, de armene til forsvarsspillere.
 11. Hva skal vi si om første omgang? Vi skaper jo mer enn dem. Måten de trykker oss bakover virker risikabelt, men samtidig er vi gode i egen boks, og å kjøre kontringer er kanskje det vi er best på for tiden?
 12. Hva skal Bohinen si? Jeg mener å huske kritikk av tidligere trenere som har vært for positive i media. Nå skal vi spille borte mot et topplag, med fire spillere fra forrige startoppstilling ute. Da er det da lov å være litt begrenset i optimismen?
 13. Hvis man gjør et forsøk på å ta ballen, og lager straffe, blir det bare gult kort. Det latterlige er at det ikke finnes noe rom for å si at en hands er "konsekvens han må ta, men dommeren forstår at det ikke var bevisst sabotasjon", og sånn sett bør bedømmes likt som en takling som bommer. PS: At keeper gjør et forsøk på å ta ballen er jeg nesten litt usikker på. Veldig langt unna..
 14. Andresen for Pachonik tenker jeg er mer en styrking enn svekkelse av laget. Synes han har vært frisk i de kampene han har spilt. I midtforsvaret er det jo typisk at de ryker ut samtidig. Så får det være nå de andre må stå frem. Om ikke annet har trenerteamet hatt en del forskjellige profiler å velge i. Wangberg, Waltstad eller Hornburg inn? Tippe at Wangberg blir prioritert for å få inn en Sjef?
 15. Det burde være 5% av overgangssummen, fordelt til klubbene som har trent han opp. Haslum får ingenting, siden han gikk til oss veldig tidlig. Men "klubbene som har trent han opp" inkluderer klubber frem til sesongen han fyller 23. Utrolig nok var han bare 20 da han gikk til Glimt, så Glimt skal nok ha 20-30% av solidaritetsmidlene selv. (Ganske tragisk. I går var det flere som skrev om Vinger på Kjelsås. Denne spennende spilleren som visstnok over tid var blant de beste på laget i 2. divisjon. Han er 22 allerede, mens vi altså sendte Hugo videre som stagnert da han var 20..)
×
×
 • Create New...