Jump to content

odd

Bruker
 • Posts

  4,692
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  141

odd last won the day on October 24

odd had the most liked content!

Reputation

12,745

Recent Profile Visitors

3,501 profile views
 1. Senere linkes det til en annen, gammel kjenning: https://www.eurosport.no/fotball/obos-ligaen/2022/magne-hoseth-blir-trener-for-klaksvik_sto9238407/story.shtml Man ser ofte flirting med ny klubb og serie ("alltid drømt om PL"), men "Jeg har alltid fulgt med på færøysk fotball" er kanskje å dra den litt langt?
 2. Her får de utvandrete pappaguttene (og -jentene) på NHH kjenne sin besøkelsestid 🙂
 3. Jeg forstår ikke hvor vanskelig det kan være å få implementert at VAR skal brukes for å plukke opp situasjoner som er "clear and obvious". Det er jo på en måte det som har vært dratt frem som intensjonen. Som det nå har blitt i VM virker det jo som VAR går inn i stedet for dommeren. I "clear and obvious" ligger det vel at om det er en liten forseelse i forkant av et mål, eller en liten touch som det ikke dømmes straffe på, så skal ikke VAR gripe inn. Man kunne jo tenkt seg det samme om offisde, selv om det er mer svart/hvitt? Dommertrioen dømmer, men om det er en klar feil, typisk hvis dommeren mister hvem som spilte ballen, eller overser en spiller som er offisde på en retur, så griper VAR inn. Er det snakk om 30 cm innenfor er det ikke nok. Eller skrevet på en annen måte: Hvis VAR trenger å spole frem og tilbake et par ganger, så er det per definisjon ikke en klar nok feil til å overstyre dommertrioen.
 4. Kan vi tippe at stopperplassen avhenger litt av hvem vi får ut? Næss virker selvskreven. God nok for Eliteserien, men ikke god nok for utlandet. Pignatel også selvskreven som en vi må bygge. Ikke klar for utlandet ennå. Men så kommer spørsmålene… Ble Pedersen bedre i Obos, eller vil han falle gjennom i Eliteserien? Wangberg ser jeg ikke helt har det som trengs i Eliteserien. Har han en så god kontrakt at han heller er på benken her enn på banen i en Obos-klubb? Hvor klar er Veum? — Hvis vi fortsetter med både Pedersen og Wangberg i troppen er det mange midtstoppere. En ny stopper må på mange måter forsvare både egen lønn og lønnen til benkesliterne. Ser gjerne at vi starter 2023 uten både Wangberg og Pedersen, og slår sammen den lønnspotten til én klassespiller. Hvis vi pr nå har «litt» penger å bruke er det kanskje smart å vente litt før vi bruker dem på en middels spiller.
 5. Hvilke sportslige kvaliteter mister vi? Han har vært assistent for to trenere som begge fikk fyken pga manglende resultater og utvikling. Har Belsvik kun vært kjegleflytter, eller har han vært med på en del av det sportslige som ikke har lyktes?
 6. Der er også mange eksempler på spisser som har hamret inn mål på nivå to, for så å floppe i Eliteserien (hei hei, Helle). Pondus Engblom som kanskje beste eksempel. Når det er sagt, det er noe med måten Gift scorer på som gjør at jeg har troen på at han kan fortsette. I tillegg skal vi ikke glemme at han fortsatt er ung og kommer til å bli en bedre spiller også.
 7. Klassespiller sist han var innom. Nå blir spørsmålet hvordan midtbanen nå skal komponeres. Å ikke bruke Hammy vil være tjenesteforsømmelse på linje med å benke Hugo. Siden han ikke ble flyttet frem i høst, er det nærliggende å tenke at han skal spille på midtbanen neste år også. Da trenger vi en skikkelig grovarbeider sammen med Hammy og Haugen.
 8. Fra min side har jeg ingen som helst feeling på om han vil være en forsterkning for oss eller ikke, innlegget mitt var mer en refleksjon over vår attraktivitet vs Enga. For etablerte toppspillere må Enga være veldig mye mer fristende. For spillere som er up-and-coming er jeg mer usikker. Hos oss er det enklere med spilletid, mindre press og en historikk for å la spillere slippe videre.
 9. I setningen etterpå sier han: – Vålerenga er jo Oslos stolthet og en av Norges største klubber, så jeg håper at jeg kan ikle meg Vålerenga-drakta, ja. Den sliter vi også litt med å matche. Nå har Enga klart å få noen spillere opp og ut i det siste, men utviklingsmessig ser jeg ikke helt hvorfor han heller vil fokusere på muligheten for å spille 2. divisjon fremfor muligheten til å spille Eliteserien?
 10. Enga og Brann er allerede langt i jakten på Rosted. Her får Bjarmann grave frem alle triks i boken. Heller Rosted og Veum (eller Hornburg for den saks skyld) enn to «helt ok» til halve prisen.
 11. FM har nok skaffet mange lag supportere rundt om i verden 🙂 I en Facebook-gruppe for CM01/02 ble det her om dagen foreslått en innsamling til Maxim Tsygalkos etterlatte. En sesong av CM var han verdens beste spiss, og tilgjengelig for alle mulig bunnlag. Når det gjelder han fyren fra New Zealand så er det mye bra galskap å lese. Ser ut som han i Norge nok har mer hjerte for Tromsdalen (!) enn Stabæk..
 12. Oops. Mye som gikk fort i den gjennomgangen…
 13. Jonatan Lucca: https://www.transfermarkt.com/jonatan-lucca/profil/spieler/232577 Klubben hans er altså: Inter Roma Atlético Paranaense (Brasil) FC Goa (India) Kelantan FC (Malaysia) Pune City (India) B SAD (Portugal) Farense (Portugal) Interessant karriereutvikling 🙂 Ser ut som han de to siste sesongene har spilt over 20 kamper per sesong på øverste og nest øverste nivå i Portugal. Hvordan han endte med å bli fristilt fra Faranese noen måneder etter å ha signert sier ikke Transfermarkt noe om. Utelukkende basert på klubber og spilletid er dette en spiller som hadde talent nok til å ende i Inter/Roma, for så å sløse det bort i Asia. Litt på vei tilbake i Portugal de siste sesongene, og kanskje litt TLC i Stabæk kan ta han et steg til?
 14. Det begynner å se veldig lyst ut for KBK med tankte på å klare kvalikkplassen. Men det tror jeg gjør at det begynner å se veldig mørkt ut for Start (eller hvem som enn tar den kvalikk-plassen). På "Kjønø-tabellen" (etter midten av august) er KBK nå opp på 7. plass, med like mange poeng som Glimt. (6. plass når vi ser på poeng per kamp). Med Jerv i siste betyr det at det fort at de har vært topp-5 i poengfangst siden midten av august. Det er ikke ofte eliteserielag går inn i kvalikk med den formkurven.
 15. 26 poeng. Grovest bom på Mjøndalen (3. plass) og Fredrikstad (5. plass).
×
×
 • Create New...