Jump to content

odd

Bruker
 • Content Count

  3,427
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  87

odd last won the day on November 9

odd had the most liked content!

Community Reputation

7,820

About odd

 • Rank
  junkie ++

Recent Profile Visitors

1,698 profile views
 1. Vi skal være veldig glad for at han ikke ble solgt i sommer. Verdiøkningen må være på bitcoinnivå.
 2. Målet hadde vi ikke sluppet inn med Hanche eller Yaw ved siden av Pignatel. De hadde tatt den duellen selv. Skal vi først ha en stor, treig stopper bak der, så må han da klare å komme seg i duellene på de langballene?
 3. Du trekker frem to stoppere på under 190 og en midtbanespiller som sto over forrige kamp pga strekk, og er tvilsom til denne? Jeg tror du kan slappe av, vi kommer nok ikke til å sette opp Kai i hodedueller mot midtstopperne til Mjøndalen.
 4. Skal man forsvare seg gir det mening å måtte være i standt til å stå i mot styrkene til motstanderen. Kommer de med raske angripere er det farlig å stå med 4x Valsvik. Kommer det et lag med Flo'er vil 4x Meling bli avslørt. Men i angrep? Der må det da være viktigere å ha noen dimensjoner der man er veldig mye bedre enn motstanderen? Så hvis du tenker at vi skal se mest av Kai fremover, så tar vi det som veldig positivt at han er god på noe helt annet enn forsvarerne til Mjøndalen. Dessverre, så er det heller ikke så lett heller. For selv ikke forsvaret til Mjøndalen fremstår som noe spesi
 5. I følge altomfotball.no var Fredrik Brustad eneste over 182cm av de 6 offensive som startet forrige match. Av de tre som kom inn offensivt, var to under 180. Sistemann var en 19 år gammel debutant som kom inn på kanten. Lite informasjon om han. Man kan selvfølgelig ha muskler selv om man ikke er storvokst, men det fremstår ikke som et lag med store bøller...
 6. "Med bilen full av tro, og belgisk øl." Er det noen som ikke trenger kassa må det jo være vår nye belgiaproff? (Men at han fortjener den mer for en halv sesong enn noen andre fortjener for en hel, det er udiskutabelt.)
 7. Helt enig. Vi bør sikte høyere. Men nå har diskusjonen her av en eller annen grunn vendt seg mot å sammenlikne oss mot dem. Svaret mitt kom da du også skrev at du var mer redd for de bak oss enn positiv til at vi kunne hente et par poeng på Haugesund. Så forutsetningen for innlegget mitt var egentlig at vi sammenliknet oss mot nettopp dem.
 8. Jeg tror alle har fått med seg at vi ikke har vært like bra som Glimt i år. Men har du sett lag som Godset, Mjøndalen og Sarpsborg i år? Det er ikke blendene tiki-taka der i gården heller.
 9. 0%. Det har du allerede fortalt oss.
 10. Jeg kaller det en enkeltkamp. Hvordan synes du de fremsto mot Sarpsborg? Vi har i snitt tapt med 2,5 mål de kampene vi har tapt. Godset har i snitt vunnet med 1,2. Tre av våre tap og to av Godsets seiere ville i snitt altså gitt 9,9 mål i forskjell. Vi leder med 10...
 11. Du mener det at vi har tapt 1 av de 5 siste kampene, og det mot laget som ser ut til å sikre seg 2. plassen, og som står med 5-1-0 siste kamper (inkludert seier mot Glimt)?
 12. Det er 7 poeng forskjell. Skal vi komme likt må de vinne 2 og spille en uavgjort, mens vi må tape 3. Det betyr at det er 5 avgjorte kamper som skal til for at vi skal ende likt (som jo er eneste grunn til å bry seg om målforskjell). 2 måls seiersmargin i snitt synes jeg høres litt mye ut, så derfor har jeg satt dem som litt dårligere. Men i utgangspunktet altså likt. Den "herlige" formen til Viking har gitt dem 2 seiere de siste 6 kampene. Den siste var mot Sarpsborg i helgen, der jeg oppfattet at det var en heldig seier mot et Sarpsborg-lag som sto med 0-1-3 før de møtte Viking.
 13. Da noterer jeg den garantien osv. Men altså. Foran oss for å bli nummer 7 har vi: 5 poeng, bedre/lik målforskjell 3 poeng, dårligere målforskjell Bak oss har vi: 3 poeng, bedre/lik målforskjell 3 poeng, dårligere målforskjell 6 poeng (og hengekamp), lik/dårligere målforskjell 6 poeng, dårligere målforskjell 7 poeng, lik/dårligere målforskjell 11 poeng, dårligere målforskjell Og du mener vi skal glemme at vi kan gjøre noe med de på den første listen, men er redd for at ALLE fra den siste listen skal passere oss?
 14. Selvfølgelig rykker vi ikke ned. Det er 5 kamper igjen. Ser vi litt på lagene i bunnen, ser vi blant annet: Strømsgodset er 7 poeng bak oss. De siste 11 kampene har de tatt 6 poeng. Mjøndalen er 11 poeng bak oss. De siste 11 kampene har også de tatt 6 poeng. For de som tror vi skal rykke ned fordi vi er så sinnsykt dårlige: OK, vi røyk mot Molde. Frem til de scoret synes jeg ikke det var en kamp der vi var underlegne. Før det hadde vi tre strake uavgjort mot Brann, Viking og Sandefjord (to av dem borte). Vi spilte ikke gnistrende angrepsfotball, men fortjente
×
×
 • Create New...