Jump to content

odd

Bruker
 • Posts

  5,156
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  154

odd last won the day on September 20

odd had the most liked content!

Reputation

14,443

Recent Profile Visitors

4,794 profile views
 1. I stedet for å lete etter riktig tråd, hvorfor ikke en egen for de initiativene mange etterlyser? Noen som vil se Wangberg, Veum og Eggen Vinge prøve seg som hiphop-dansere? Sammen med SSpareBank 1 Østlandetskal vi denne høsten besøke lag og foreninger i nærområdet, og i første episode av «Mer enn fotball» har vi besøkt dansegruppa Bajazz https://fb.watch/naWTGb72lx/
 2. Olderheim og Spiten-Nysæter, begge på g16-landslaget, signerte treårskontrakter. https://www.stabak.no/nyheter/stortalentene-forlenger--veldig-fornoyde-med-utviklingen Dette kan vi like!
 3. Da ryktene om en overgang til Glimt var på sitt varmeste hadde han ikke vært langvarig skadet.
 4. Fyren har sikkert vanlig arbeidskontrakt og oppsigelsestid, så kan jo ikke stoppe han. Ser ingen grunn til å nekte han å komme på jobb i oppsigelsestiden. Er ikke rene dasser en viktig del av stadionopplevelsen?
 5. Samme jobben som Mehran Amundsen-Ansari følte ble vingeklippet?
 6. Nedrykk og Bob blir tar jeg lett 10 av 10 foran Bohinen og 13. plass. Om Bob blir ved et nedrykk vil være sensasjonelt. Samtidig snakker han altså om å få over familien, og har tydeligvis allerede snakket om å få Michael opp på trenersiden. Det er nok av amerikanere som tenker at det kan være fint å pensjonere seg i utlandet, og det virker jo søren meg som at han kunne funnet på å bare bli boende her. Men nedrykk? Joa. Kan jo ikke avskrive den muligheten.. Haugesund har en poengfangst gjennom sesongen som tar dem til 27 poeng. De siste åtte kampene har gitt dem fem poeng. Samme fangst de neste åtte, og de er på 25. (Siste ti har de også 5 poeng, som legger dem på skjema til 24 poeng.) Vi har 16 poeng og 10 kamper igjen. Dvs sesongmessig rute til 24 poeng. Skulle formen til Haugesund holde seg og vi komme oss opp på "gjennomsnittlig Bohinen" er vi altså allerede likt med Haugesund. Skulle vi være tre poeng bak dem når det er en runde igjen, kan Al Pacino bare sette seg ned på Baker Hansen og nyte bakevarene. Pep-talken før den kampen skal filmes! Og den kampen kommer vi ikke til å tape!
 7. Still deg på straffemerket og skyt en ball mot hjørnet 10 ganger. Er du en bedre skytter de gangene du treffer enn de du bommer? Hvis du gjør dette 100 ganger og treffer i hjørnet 80 ganger, vet vi at du treffer 80% av gangene. Ferdighetene din endrer seg ikke frem og tilbake, det er bare sånn at ingen treffer hver gang. Hvis du får sjansen én gang, vil du si at det er et element av uflaks om du bommer akkurat denne gangen? (Over tid kan man selvsagt si at noen vil være dårligere til å avslutte og med det naturlig ligge under formelene som brukes til xG. Mest sannsynlig er det en blanding.)
 8. Lillestrøm rykket ned med Fredrik Krogstad.. Vi var langt fra «favoritt» til å rykke ned, men det er mange andre lag i den kategorien. Enga i 2000? Stabæk 2004? Brann nå sist. For å ta noen som er top og mind.
 9. Godt å se en del gamle travere tilbake på forumet! Tror all entusiasmen med Bob, og særdeleshet andrelagets seier virket å skremme vekk noen. Men et tap er jo en glimrende mulighet til å spre litt negative vibber igjen!
 10. Mer enn godkjent! Tempoet til Vinge og Keegan på kantene ser ut som Bob-ball.
 11. Spilte de i spesialdrakten? Ville jo vært særdeles passende mot Os..
 12. Twitter-profilen sier jo alt...
 13. I don't care about mistakes! Vi får se hvordan det blir i praksis, men dette har jeg savnet lenge. Vi har vært så forsiktige i alt vi har gjort, selv i treningskamper.
 14. 100% enig! Ser ut som disse koster rundt 200 kroner i butikk uten trykk. Så maks 200 inkl trykk for Stabæk? Gang det med 100, så har man 20000. Det kan en sponsor dekke inn for å bli med på tur. På tur? Neste år varsler man drakten litt tidligere. Salgsstart mandag. Søndag setter noen av gutta seg en tur og kjører rundt på forskjellige fotballbaner og -løkker der det er barn som bruker søndag formiddag til å spille organisert fotball. Tilfeldig utdeling av en trøye her og der. Fortsatt begrenset opplag selvsagt, og 100 nye unger som har en eksklusiv grunn til å heie på Stabæk. (Alt selvsagt filmet og redigert i samarbeid med Lexus Bærum. Høgh og Bakenga som suser inn i den feteste bilen de har osv)
 15. https://butikk.stabaek.no/produkt/toymerker/
×
×
 • Create New...