Jump to content

odd

Bruker
  • Content Count

    3,502
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    91

odd last won the day on January 7

odd had the most liked content!

Community Reputation

8,092

About odd

  • Rank
    junkie ++

Recent Profile Visitors

1,774 profile views
  1. https://www.sportsbibelen.com/no/hevder-glimt-rbk-og-vif-er-interessert-i-samme-spiller/ Daland ønsket av halve serien.
  2. Hvor kommer alle pengene i tyrkisk fotball fra? Det er selvsagt et stort land, så sikkert nok med både lokale rikinger og sponsor/TV-penger for hjemmemarkedet, men likevel. For jeg kan ikke tenke meg annet enn at Mix har fått en kontrakt så god at han ikke kunne avslå den. Neppe de siste 2-300000 som gjorde at han velger tyrkisk fotball foran Oslo.
  3. Det var en litt kryptisk melding 🙂. "Tidligere klubb" må, og nå har jeg dobbeltsjekket, være Aalesund eller Blindheim. Virker for meg rart om det var Aalesund som var førstevalget hans, han har jo gitt solid inntrykk av at han ville bli i Enga. Tidligere i høst var det sagt fra begge sider at han var tilbudt en ettårskontrakt, så styret kan umulig ha vært veldig avvisende.
  4. Tidligere har uenigheten vært at Tollås Nation ville ha to år, Enga tilbød han ett pga skadehistorikk. Nå har de landet på ett, men forlengelse om han spiller mye neste år. Vet ikke hvem som fikk det som de ville tilslutt, men høres ut som det var spilleren som til slutt ga seg.
  5. Det er en merkelig overgang! Visstnok en helt sinnsyk kontrakt i Egypt, men det får vel anta at den egyptiske klubben har betalt han ut av. Hvorfor velger han Enga? For å ta en parallell: Da Veigar skulle hjem fra Frankrike, var det smart å gå til klubben der han visste han presterte. Enga var ikke like smart. For Layouni burde det være enda mer opplagt, siden Glimt fortsatt har samme trener.
  6. Enig i det. Men jeg ser ikke hvorfor verken han eller OBOS-klubben skulle være tjent med en sånn ordning? Det kan selvfølgelig være et økonomisk incentiv, hvis vi påtar oss lønnskostnadene under utlånet. I så fall er vi vel mer på gambling enn på spillerutvikling, og kan like gjerne investere et års Botheim-lønn i Bitcoin..
  7. What's in it for Botheim å signere på noe sånt? Kan jo heller skrive ett år for en OBOS-klubb og stå fritt til å velge (og få betalt) om han presterer.
  8. På sendingen snakker de også om mulige permanent overgang for Martin Samuelsen tilbake til FKH. OK, det er sikkert mange kjente, trygt miljø osv, men økonomisk kan vi vel ikke være noe særlig bak dem. Noe håp om at han var fan av Alanzinho og kan tenke seg en rolle som snurregubbe hos JJ? Ved siden av FKH, så kan jeg tenke meg at Glimt kan vurdere han som erstatning for Zinckernagel, og at RBK og Enga står klare med lommeboken. Skulle han ende opp hos oss må nok Bjarmann trylle. Men det er jo lov å håpe på litt magi?
  9. Gutten er 21. Han har både i 2019 og 2020 spilt på et nivå som er bra nok. Så hadde han en dårlig periode i starten av forrige sesong. Ser ikke noe dramatisk med det i den alderen. Jeg har mer tro på spillere som "bare" trenger å gjennskape det de har gjort tidligere, enn spillere som skal prestere i ny divisjon eller nytt land.
  10. Bohinen slik han var i siste halvdel av sesongen er et soleklart førstevalg på midtbanen. Generelt ser det ut som om markedet for overganger i internasjonal fotball går treigt. AZ er en klubb som vil være et typisk neste steg for norske spillere. Der sitter Håkon Evjen på benken. Veien videre har vært tyngre enn ventet, fordi de salgene AZ hadde kalkluert inn ble satt på vent. Og da er det selvfølgelig mindre etterspørsel fra klubber som AZ som leter etter nye spillere de kan foredle. Bohinen er uansett en vinn-vinn: Enten casher vi inn, eller vi har en av de beste midtbanespillerne
  11. odd

    Nadderud

    Skulle vi tatt en runde til på om Bob Bradely var en bra trener også? 🙂
  12. odd

    Nadderud

    Skulle vi bedt om en innendørsarena med plass til 10000+ tilskuere når vi først er i gang? Gjerne med mulighet til å brukes som konsertarena.
  13. odd

    Nadderud

    Vil det hjelpe om Ingo tar på seg davycrockett-lua og vikinghorn, og stormer rådhuset?
  14. Når vi snakker PSV, burde ikke de være på Bohinen? Kan det være en bokseåpner for at PSV slipper Hammy tilbake til oss i stedet for å la han vurdere oss opp mot Enga og Molde?
  15. Hammy hjem hadde vært gull! Litt fordi jeg mistenker han fortsatt er et sinnsykt talent å bygge på. Utvikling er ikke lineær, og et sliteår i Nederland kan ha vært bra på lang sikt. Og selvfølgelig litt fordi jeg savner de sinnsykt bra oppdateringene vi fikk fra @Chr. 🙂
×
×
  • Create New...