Jump to content

odd

Bruker
 • Content Count

  3,971
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  115

odd last won the day on July 24

odd had the most liked content!

Community Reputation

9,799

About odd

 • Rank
  junkie ++

Recent Profile Visitors

2,193 profile views
 1. Var det ikke en periode (kanskje bare en sesong?) at nrk.no hadde det meste av kamper live?
 2. Uenig i at LSK de siste årene har hatt det tyngre enn oss?
 3. Ang JJ er det vel én ting jeg tror de fleste er enige om: Han var en fyr det var lett å like! Den sindige skånsken sammen med noen gode utblåsinger. Det var liksom lettere å ville ha Berg sparket..
 4. Da er Haugesund som første eliteserielag ute av cupen. KBK videre etter ekstraomganger.
 5. Det er det vel ingen utenom de innerste som vet. De mest konspiratoriske vil sikkert vite at IA hadde satt kraftige begrensninger (ja, IA). Jon skrev i et innlegg at Skytte var sterkt ønsket av Janne. At Kinoshita var hans idé er vel udiskutabelt? Spilleren selv er selvsagt ansvarlig for egen fremgang, men Hugo virket ikke å få spesielt mye drahjelp av Janne. Så var det sikkert ønske om en annen spiss enn Khoblenko, og en annen stopper enn Wangberg. Men er det virkelig så mye bedre stilt i Mjøndalen og Sandefjord?
 6. Mens det er noe man er i Sandefjord, Sarpsborg og Haugesund? Jeg forstår hva du mener. Det er irriterende når spillere virker å ikke gidde. Vi har vel et godt eksempel på en spiller det er umulig å tenke seg har fått beskjed om å holde igjen i alle situasjonene han daffer rundt. Men jeg tror det er naivt å opphøye Stabæk-drakta til noe mer enn en arbeidsgiver for mange. På samme måte som jeg vil si det om Mjøndalen-drakta, KBK-drakta osv.
 7. Janne skal ha mye ros for resultatene høsten 2019! På samme måte som Berg kom inn og leverte. Problemet vi har hatt både under Berg og JJ er at det ikke var noen utvikling. Så du noen som helst tegn til at vi hadde en plan for hvordan vi skulle angripe det siste året med JJ? Skyld gjerne på feil spillere, men man spiller med de bæra man har.
 8. Han var ikke hele problemet, men han var en del av det. Hvis jobben din er å kjøre til Bergen før kl 20, er det litt strengt å gi deg skylden for å ha kommet for sent om du overtok rattet på Geilo kl 19?
 9. Motspørsmål: Er det noen forskjell i å spille i drakten vår vs å spille i en annen drakt? For gutter som Pignatel, Jeppe, Nusa og Hammy forventer jeg ekstra lojalitet. Jeg ser imidlertid ikke helt at en spiller som Wangberg skal føle mer ansvar i Stabæk-drakten enn i Tromsø-drakten osv.
 10. Vi kom oss gjennom! Det er det ikke sikkert alle gjør. Kristiansund ligger for øyeblikket under 0-2 mot Volda. Antar at de ikke bare må kaste ut alle spillerne, men også trenern og maskoten? Laget som startet i dag hadde for øvrig 3 utespillere som også startet mot LSK. En av dem var Kostadinov som ikke akkurat er fast på laget.
 11. Med midtstoppere som generelt hangler litt om dagen er det jo godt å se Emil Jonassen klar til å starte, selv om det bare er mot Follo.
 12. @Bebe har allerede brukt morsomheten jeg tenkte å komme med, så lar den gli forbi 🙂
 13. Ringo postet i en annen tråd at vi får betalt på banen for ikke å ha klubbspillere. De som skulle ha bygget vår kulutr, og tatt den med videre. Underforstått at det har vært gøy så lenge det varte, men fordi vi ikke så faresignalene får vi den i tryne nå. Når det gjelder forumet, er det ikke nå de siste to kampene at ting har snudd. De siste årene har det vært et evig gnål om at vi rykker ned. "Neste kamp er avgjørende" har dukket opp jevnt over når vi er på nedre halvdel før St. Hans. Med masse poeng ned til nedrykk er det profetier om dommedag om vi ikke vinner neste kamp. Jeg oppr
 14. Når feil sportssjef er nok til at man ikke lengre støtter laget...
 15. Å spille raskt fremover når man ikke er gode nok vil føre til én ting: Ballen mistes med en gang, fordi vi ikke har ferdighetene til det. Og med "ferdighetene" mener jeg ikke nødvendigvis det å spille en ball 20 meter fremover og treffe en kjegle, men å vite hvor man bør løpe og å vite hvor medspilleren kommer til å løpe. Var det noe jeg så i 1. omgang, vil jeg faktisk si litt tendenser til dette. Grusomt å se på, fordi vi jo ender med å miste ballen fort hver gang. Alternativet er når ballfører ikke finner noen som helst mulighet, så spilles ballen tilbake. Og da er vi litt tilbake til s
×
×
 • Create New...