Jump to content

odd

Bruker
 • Content Count

  3,669
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  98

odd last won the day on April 11

odd had the most liked content!

Community Reputation

8,813

About odd

 • Rank
  junkie ++

Recent Profile Visitors

2,009 profile views
 1. Vi har tydeligvis lagt inn bud på Sonde Solholm Johansen: https://www.vg.no/sport/fotball/i/0K8pxE/stabaek-har-faatt-nei-paa-mjoendalen-stopper-det-er-et-enormt-behov Bjarmann sier i artiklen at "vi har midtstoppere, men vi er litt for få". Solholm Johansen er på utgående kontrakt, men virker som om Mjøndalen sitter og venter på høyere bud fra en eller annen kant.
 2. Utover at han selv hevder han var bedre (?) enn Salvesen, er det noe som tilsier at han er en OK fotballspiller?
 3. Hvis du ser glasset halvfullt, så er det jo mange lag å hate for tiden 🙂 I CL-kampene Chelsea-Porto, Bayern-PSG og Dortmund-City er det jo alle lett å velge seg lag. Som gjør kampene mer spennende.
 4. Damned if you do, damned if you don't. Jeg mener at det var mange som var kritiske til IA også, fordi han hadde "lovet" en spiss eller en stopper eller noe. Selv synes jeg den stilen var mye kulere, men da må vi supportere også leve med at ikke alle planer blir materialisert.
 5. Det virker jo som navn VG har tenkt på for seg selv? Kjønø må ha visst at han var såpass heit at han kunne bli kandidat for en eliteserieklubb som plutselig vil sparke trener. At det skjedde før sesongen er jo litt spesielt, men likevel. Tipper han er såpass bevisst på egen utvikling at han har vurdert det som riktig å få litt eliteserieerfaring med en etablert trener først.
 6. Dette burde nesten klubben sende inn som et ultimatum til NFF. Evt gå sammen med med noen av de andre klubbene om å slippe felles pressemelding om at alle drar for å få mer fokus på NFF og mindre på enkeltklubb.
 7. Vi får se hvordan det går med Geelmuyden? Boli skal vi definitivt ta æren for. Brustad og Ohi slo også gjennom som spisser hos oss. Ohi kan kanskje diskuteres, men det er MANGE spisser som har scoret godt i Adecco uten å ta steget.
 8. NFF har satt opp serien sånn at covid-rammete lag møtes internt de første kampene. Det virker jo så overraskende fornuftig fra NFF at jeg mistenker dette er en aprilspøk..
 9. Sørloth sitt kort ser riktig ut i mine øyne. Selvfølgelig er det filming av Savic, men det gjør jo ikke Sørloths albue mindre alvorlig. Han har ingen ting med å vifte med albuen ut der. Se den i reprise, og se om du ser noen grunn til at han skal veive med armen på den måten. Forøvrig tror jeg TV2 kåret Thorsby til banens beste.
 10. Hvis de hadde en muntlig avtale om at han skulle få gå for et visst beløp, så er det en ulovlig kontrakt. Forøvrig er jeg enig med tidligere talere: Kunne vi fått et filter som fjerner "Junker" fra alle andre tråder enn den tråden som allerede finnes for han?
 11. Thorsby meldes å skulle starte mot Montenegro. Det virker som et klokt valg av Solbakken, han trenger mer løpskraft i den midtbanen.
 12. Glimt har jo i det siste klart å fremstille seg som arrogante drittsekker i media. Kanskje det var kjemien som klaffet perfekt som gjorde at han plutselig blomstret?
 13. Får vel tolkes som at det kanskje ikke kommer til å koste "mye penger". Når han selv signaliserer at han ønsker seg til Eliteserien, så er det vel en realistisk vurdering av at han ikke kan håpe at klubber fra større ligaer kommer på banen.
 14. Det Tyrkia-laget var da virkelig ikke SÅ imponerende? Det var ingen 4-2 kamp, og hvis vi skal se glasset halvfullt så klarer altså Nederland å slippe inn 4 mål i en sånn kamp.. Ballbestittelse: 66-34 Avslutninger: 20-8 Cornere: 11-3 Redninger: 1-7
×
×
 • Create New...