Gå til innhold

odd

Bruker
  • Innholdsteller

    5 694
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    179

Alt skrevet av odd

  1. Jeg tror alle forstår at det ikke var noen vond hensikt fra JJ, men samtidig begynner verden å forstå at det er mye oppførsel som oppfattes forskjellig fra mann(60) og kvinne(25). Og kanskje skal ikke synet til mann(60) definere hva som er ok og ikke. Jeg synes det er helt ok å forvente at kvinne(25) skal kunne være fjerdedommer i fotball uten at trenere prøver å klemme dem, uansett hensikt. Og alle forstår vel at om fjerdedommeren hadde vært en mann ville JJ oppført seg annerledes?
  2. Forøvrig.. 2023: 3 lag rykket opp. 1 av dem under 6 poeng etter fire kamper. 2022: 2 lag rykket opp. Begge over 5 poeng etter fire kamper. 2021: 3 lag rykket opp. Alle over 5 poeng etter fire kamper. 2020: 2 lag rykket opp (inkl Lillestrøm). Begge over 5 poeng etter fire kamper. 2019: 3 lag rykket opp. Alle over 5 poeng etter fire kamper. De siste fem årene er det altså bare 1 av 13 lag som har rykket opp som ikke har samlet flere poeng første 4 kampene enn det Vålerenga har i år.
  3. Vi kan vel være enige om at en god start normalt er bedre enn en dårlig start 😉
  4. På den andre siden: Han slipper jo å spille for Viking..
  5. Litt irriterende at dette tar fokuset vekk fra at Enga allerede er på etterskudd poengmessig. Skulle både vi og Egersund (!) vinne hengekampene er det 5 poeng opp til opprykk. Tap i neste runde, og spørsmålene fra media går på om Geir Bakke har tillit?
  6. Aalesund ryker mot Egersund og får Atanga utvist. Ranheim, som også er tippet topp-5 av TV2 avgir hjemme mot Åsane. Gjør Lyn jobben ble det en finfin lørdag.
  7. VG er ute og koker suppe... Første artikkelen handlet om hvordan "alle" landslagsspillerne fra Oslo kom fra vestkanten. På herrelaget var det tre fra vestkanten (inkludert Bobb som flyttet utenlands da han var 10) og ingen fra østkanten. Det passet bra å skrive artikkelen da to østkantgutter som ellers ville vært med var skadet... De reflekterte heller ikke noe særlig over at for en generasjon siden var det en greie at "alle" landslagsspillere kom fra bygda. (Gjerne Stryn) For under 10 år siden var det at "alle" kom fra østkanten. (At feks King og Ohi fortsatt er aktive men ikke lengre er på landslaget droppet de også.) Og nå altså dette. At østkantungdommen ikke har samme muligheter som de på vestkanten. Vel. Kanskje det er fordi klubbene deres ikke prøver å få dem inn på kretslag?
  8. Granitt fra India. Da tror jeg ikke kostnadene teller med i regnskapet til kommunen. Litt mer seriøst: Trenger vi enda en seremoni der ordføreren graver ned en kiste med draktene fra de forskjellige klubbene i kommunen? Skal det først være noe symbolsk kan de grave ned litt betong fra kikkertsvingen. Nye Nadderud er egentlig ikke noen nytt. Det er bare en videreføring av Nadderud.
  9. Intervjuet med Bob etter kampen er postet i Bob's tråd, men trekker frem sitatet: "Really happy for Kasper Pedersen. Such a strong leader in the group." Vi vet fra tidligere at Bob ser mye på personlighet og innstilling. Det virker som Kasper Pedersen er en av de som virkelig har stått frem utenom kampene.
  10. Avaldsnes i kvinnenes toppserie hadde en trener med 110 landskamper, CL-tittel, ti sesonger i PL, tre i Serie A og tre i Ligue 1. Jeg er fornøyd med at vi har lagt listen litt lavere 🙂
  11. Mulig jeg har misforstått, men basert på det siste årene tror jeg keepere bare trenger å sende en SMS til Ståle og si at de vil være med? Ikke mye kamp om den plassen.
  12. I et litt dystert øyeblikk: Tenk om vi hadde fått dette resultatet 12. november i fjor...
  13. God selvinnsikt, for vpn.no er artig lesing nå.
  14. Før seriestart var det en viss frykt for at tøff kamper i starten kunne gjøre at vi havnet på etterskudd fra start. Tape borte mot Aafk og Enga, og 0-0 etter å ha stanget mot brynebussen kunne gitt oss 8 poeng opp til Enga nå. I stedet er vi 3 foran. (Og siden vi har utsatt kampen i neste serierunde, kunne tabellen vist 11 poeng opp til Enga og Aalesund etter neste helg.) To gode treningsuker nå, med tid til å få leger de siste skadene. Borte mot Åsane var gøy i fjor, og så kommer muligheten til å slå det siste topptippete laget, Kongsvinger, før 16. mai mot Lyn. For en sesongstart!
  15. Hvordan er det ikke straffe når Olderheim kjiper ballen over keeper og blir felt? Tidligere var det i hvert fall sånn at keeper ikke hadde lov å felle spillere, selv om ballen er på vei et annet sted.
  16. Nytt mål, men jeg er fortsatt ikke overbevist. Veldig lite bidrag ellers. (men det sier man visst om Haaland også..)
  17. Det virker som idretten ikke forstår at det ikke bare handler om mest mulig penger når avtalen selges, men også å bygge produktet sånn at det kan selges på nytt. Den produksjonen her, kan jo ta med kommentator og repriser i samme slengen, gjør jo ikke at nøytrale seere koser seg.
  18. Og der var Geelmuyden også tilbake i troppen. Da kan vi velge mellom klassisk 9 i Opseth, 10 i Geelmuyden og uforutsigbar «rett på mål» med Spiten hvis det må justeres offensivt.
  19. Interessant om Rosenborgs 17-åring. https://www.vg.no/sport/fotball/i/GMvoy9/rosenborg-spiller-sverre-nypan-tar-grep-for-aa-unngaa-langvarig-skade Vi må nok også forvente at våre unggutter må ha pauser gjennom sesongen. Akkurat nå føler jeg at vi har overdekning på midtbanen, men om vi kommer til juni og har en skade, en hvileperiode og et salg er de kanskje det vi trenger?
  20. Generelt er jeg mer imponert over de som klarer å skaffe penger enn de som klarer å bruke dem. Men for all del. Om de bare klarer å finne en måte å lokke rikinger til å flytte til Konglungen blir det sikkert starten på et industrieventyr i Asker.
  21. Kostadinov i troppen er gledelig! Mangler vi bare Hammy før vi har skadefri tropp?
  22. Mener å huske at Ingo fikk en del tyn for hans tro på Metcalfe? Og spilleren som spilte høyreback i stedet var en ung spiller vi utviklet og som nå er i Nederland.
×
×
  • Opprett ny...