Jump to content

odd

Bruker
 • Content Count

  3,508
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  91

Everything posted by odd

 1. Litt ironisk at Mr Local Fagermo ikke ville ha Romsås-gutten til Enga, og at han i stedet endte i Odd..
 2. Hvis det stemmer at han har vært på lagets treninger de siste månedene, så får vi anta at klubben har ganske god kontroll på både fysikk og motivasjon. Fristet til å spørre igjen: Dere som kan se på trening hvem som scorer i neste kamp og ikke, hva sier dere? Eller kanskje vi skal la det være stille frem til kontrakten evt er i boks?
 3. Shala: Det var vel snakk om en uke eller så, med mulighet til å bli med til Syden, før tilbudet fra Enga dukket opp? Pellegrino: Han har hele tiden sagt at pengene vil styre. Uansett ser jeg ikke helt hvorfor det skulle være en sammenlikning. Dio har vært kontraktsløs i lang tid, og hele Norge har visst om det. Hvis Enga var interessert, hvorfor har de ikke invitert han til å trene med dem de siste månedene? Det ville jo ikke akkurat vært noen ulempe for dem i forhold til å få han inn i troppen i februar.
 4. De fleste klubber pleier jo å like å ha høy kvalitet på treningene sine. Ser vi noen grunn til at han ikke skal ha vært velkommen til å trene på Valle hvis det var Enga som var førstevalget? Fotballspillere er ikke alltid de smarteste, men virker veldig rart om Dio har valgt å bruke måneder på å bli kjent med JJ og troppen vår, hvis det er Enga han egentlig vil spille for hvis han må bli i Norge. (Samme gjelder for Rosenborg, men der er det jo en liten greie med å kunne bo i Oslo mens han prøver å finne ut hva han vil.)
 5. Med Jeppe skadefri og i trening gjennom hele vinteren, tror jeg ingen ser behovet for Jonassen. Da har vi Jeppe + Vogt + Solheim (som jeg mener er best som back) som alternativer på venstre. Sistnevnte er selvfølgelig også aktuell som høyreback. Ottesen kan fort få en bølgedal og behov for litt tid på benken. Likevel burde fire backer være bra nok. Som stoppere vil Yaw + Pignatel være helt OK så lenge de spiller. I tillegg kan både Solheim, Ottesen og Jeppe trekkes inn som stoppere. Skal vi ha tro på Pignatel tilsier det én stopper inn i tillegg til det vi har. Det må være en god en, hel
 6. Mulig det er Hanche Olsen han beskriver?
 7. https://www.sportsbibelen.com/no/hevder-glimt-rbk-og-vif-er-interessert-i-samme-spiller/ Daland ønsket av halve serien.
 8. Hvor kommer alle pengene i tyrkisk fotball fra? Det er selvsagt et stort land, så sikkert nok med både lokale rikinger og sponsor/TV-penger for hjemmemarkedet, men likevel. For jeg kan ikke tenke meg annet enn at Mix har fått en kontrakt så god at han ikke kunne avslå den. Neppe de siste 2-300000 som gjorde at han velger tyrkisk fotball foran Oslo.
 9. Det var en litt kryptisk melding 🙂. "Tidligere klubb" må, og nå har jeg dobbeltsjekket, være Aalesund eller Blindheim. Virker for meg rart om det var Aalesund som var førstevalget hans, han har jo gitt solid inntrykk av at han ville bli i Enga. Tidligere i høst var det sagt fra begge sider at han var tilbudt en ettårskontrakt, så styret kan umulig ha vært veldig avvisende.
 10. Tidligere har uenigheten vært at Tollås Nation ville ha to år, Enga tilbød han ett pga skadehistorikk. Nå har de landet på ett, men forlengelse om han spiller mye neste år. Vet ikke hvem som fikk det som de ville tilslutt, men høres ut som det var spilleren som til slutt ga seg.
 11. Det er en merkelig overgang! Visstnok en helt sinnsyk kontrakt i Egypt, men det får vel anta at den egyptiske klubben har betalt han ut av. Hvorfor velger han Enga? For å ta en parallell: Da Veigar skulle hjem fra Frankrike, var det smart å gå til klubben der han visste han presterte. Enga var ikke like smart. For Layouni burde det være enda mer opplagt, siden Glimt fortsatt har samme trener.
 12. Enig i det. Men jeg ser ikke hvorfor verken han eller OBOS-klubben skulle være tjent med en sånn ordning? Det kan selvfølgelig være et økonomisk incentiv, hvis vi påtar oss lønnskostnadene under utlånet. I så fall er vi vel mer på gambling enn på spillerutvikling, og kan like gjerne investere et års Botheim-lønn i Bitcoin..
 13. What's in it for Botheim å signere på noe sånt? Kan jo heller skrive ett år for en OBOS-klubb og stå fritt til å velge (og få betalt) om han presterer.
 14. På sendingen snakker de også om mulige permanent overgang for Martin Samuelsen tilbake til FKH. OK, det er sikkert mange kjente, trygt miljø osv, men økonomisk kan vi vel ikke være noe særlig bak dem. Noe håp om at han var fan av Alanzinho og kan tenke seg en rolle som snurregubbe hos JJ? Ved siden av FKH, så kan jeg tenke meg at Glimt kan vurdere han som erstatning for Zinckernagel, og at RBK og Enga står klare med lommeboken. Skulle han ende opp hos oss må nok Bjarmann trylle. Men det er jo lov å håpe på litt magi?
 15. Gutten er 21. Han har både i 2019 og 2020 spilt på et nivå som er bra nok. Så hadde han en dårlig periode i starten av forrige sesong. Ser ikke noe dramatisk med det i den alderen. Jeg har mer tro på spillere som "bare" trenger å gjennskape det de har gjort tidligere, enn spillere som skal prestere i ny divisjon eller nytt land.
 16. Bohinen slik han var i siste halvdel av sesongen er et soleklart førstevalg på midtbanen. Generelt ser det ut som om markedet for overganger i internasjonal fotball går treigt. AZ er en klubb som vil være et typisk neste steg for norske spillere. Der sitter Håkon Evjen på benken. Veien videre har vært tyngre enn ventet, fordi de salgene AZ hadde kalkluert inn ble satt på vent. Og da er det selvfølgelig mindre etterspørsel fra klubber som AZ som leter etter nye spillere de kan foredle. Bohinen er uansett en vinn-vinn: Enten casher vi inn, eller vi har en av de beste midtbanespillerne
 17. odd

  Nadderud

  Skulle vi tatt en runde til på om Bob Bradely var en bra trener også? 🙂
 18. odd

  Nadderud

  Skulle vi bedt om en innendørsarena med plass til 10000+ tilskuere når vi først er i gang? Gjerne med mulighet til å brukes som konsertarena.
 19. odd

  Nadderud

  Vil det hjelpe om Ingo tar på seg davycrockett-lua og vikinghorn, og stormer rådhuset?
 20. Når vi snakker PSV, burde ikke de være på Bohinen? Kan det være en bokseåpner for at PSV slipper Hammy tilbake til oss i stedet for å la han vurdere oss opp mot Enga og Molde?
 21. Hammy hjem hadde vært gull! Litt fordi jeg mistenker han fortsatt er et sinnsykt talent å bygge på. Utvikling er ikke lineær, og et sliteår i Nederland kan ha vært bra på lang sikt. Og selvfølgelig litt fordi jeg savner de sinnsykt bra oppdateringene vi fikk fra @Chr. 🙂
 22. Spillere som Hoseth, Demidov og Yaw har alle vært gode forsterkninger for oss. Er du god nok, er du gammel nok. Jeg er helt enig med deg i at om vi kan velge mellom en Helland og en 19-åring på samme nivå (og da tar vi hele pakken, teknisk, fysisk, taktisk osv) så er det selvsagt best med 19-åringen. Forsalg til noen av de sistnevnte?
 23. Mtp at Edvardsen har vist seg klart best på venstrekanten, og Helland primært har spilt høyre, så tror jeg det skal gå bra.
 24. VI bør selvsagt ikke gi han samme lønn som i Rosenborg, men om han kommer ned på et akseptabelt nivå? For meg er det litt naivt å tro at vi klarer å finne spillere som har vist samme nivå til en lønn som om han kommer direkte fra Kjelsås. Det kommer jo til å koste. Men nå vet vi jo veldige lite om hvor mye. Mellom linjene leser jeg litt at Rosenborg vil hjelpe han ut døren, så at han får en sluttpakke derfra delvis knyttet opp mot hvilke inntekter han sikrer seg i en ny klubb er vel ikke utenkelig? Sportslig er jeg ikke i tvil om at han ville forsvart en plass på høyrekanten i årets
 25. Burde heller kjøpt Håland, si? Det han vil tilføre Stabæk er vel først og fremst at han pr nå virker å være en bedre fotballspiller enn de alternativene vi har. Det er vel en start, i hvert fall?
×
×
 • Create New...