Gå til innhold

Melvin

Bruker
  • Innholdsteller

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

0

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk
  1. Lurer på hvorvidt Manchester United er interesert i å låne ut Joshua King? Han er i en alder nå hvor Premier League klubber pleier å låne de ut for å få erfaring fra førstelags fotball.
  2. Greit resultat, dette skal tas på Telenor Arena
  3. Fortsatt et godt resultat dersom det holder seg, bortemål er viktige i Europa
  4. Det kan umulig stemme, hvor har du dette fra? Ingen av dem har spilt Premier League kamper så vidt jeg kan huske, men flere har sittet på benken og noen fikk prøve seg i UEFA cupen nå i vinter (John Bostock, Ryan Mason, Jonathan Obika).
  5. Budstikka burde være litt snillere ja, det er et enormt nivå på turneringen og vanskelige forhold for europeiske lag. Flere U18 landslag er sendt ut av turneringen, og det norske landslaget ville mest sannsynlig ryket rett ut de også. Tottenham juniorene er helt fantastiske, som Rich sier er det det beste laget de noensinne har hatt. De har brukt masse penger på å hente inn de absolutt mest lovende spillerne i sin årsklasse og har mest sannsynlig like stort budsjett for acedemy laget som mange Tippeliga lag totalt. Stabæk laget var også litt yngre enn flere av de andre, uansett har de nok hentet mye erfaring fra denne turneringen. Og hvem vet, kanskje har Bohinen fått øye på noen talenter som kan hentes inn senere.
  6. Er nok en agent som har dratt en liten luring. Ehiosun ble topscorer i den nest øverste divisjonen, ikke toppserien.
×
×
  • Opprett ny...