Jump to content

yiddo

Bruker
 • Content Count

  265
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

yiddo last won the day on August 23 2020

yiddo had the most liked content!

Community Reputation

777

About yiddo

 • Rank
  Mer å melde enn Bondevik

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

507 profile views
 1. Jeg ser poenget ditt. Botheim har vel heller aldri fått en "fair" sjanse med full preseason og vært førstevalg i et lag på øverste nivå tidligere. Om han da tar nivået er ikke sikkert. Men mye handler om selvtillit, trygghet og noe flaks. Lite tydet vel på at Aleksander Sørloth skulle bli utenlandsproff og landslagsspiller når han ble lånt ut til Bodø-Glimt fra Rosenborg i sin tid. Når det er sagt så er selvfølgelig ikke Botheim på noen måte mitt førstevalg, der er Dio. Men realistisk sett, med vår økonomi, er nok ikke det å evt få inn Botheim gratis det dummeste vi kan gjøre.
 2. Uten å ha imponert mye så mener jeg vi så små glimt av hva Botheim kan gjøre i fjor. Kommer han gratis mener jeg vi bør prøve. Bedre det enn å leie inn en etablert som leverer som Antonsson. Enorm oppside hvis han slår gjennom med stort videresalgspotensiale. Botheim, Dio og Hammy inn, Azemi ut.
 3. En liten krise å miste Sandberg nå. Han er meget solid selv om han forrige sesong ikke var helt på høyde med 2019 sesongen. Når det er sagt tror jeg ikke han blir lett å erstatte han. Gode keepere har vist seg vanskelig å finne, spesielt når vi ikke har mulighet til å konkurrere på lønn.
 4. En fast midtbanespiller i Serie A blir priset til hele......5 millioner euro av Transfermarkt. Snakk om skivebom. Når det er sagt så digger jeg Thorsby, både det han gjør på og utenfor banen!
 5. Dio og Geelmuyden på topp med Kino som alternativ hadde vært spennende. Jeg har også alltid hatt lyst til å se Kassi i en offensiv midt/def forward rolle over flere kamper men problemet her er jo at han alltid pådrar seg skader som holder han ute over tid. Edit: Ser ut som vår tidligere spiller og verdensstjerne Youness Mokhtar ikke får fornyet avtale i Columbus Crew. Han forventer vel at Barcelona eller Liverpool skal ringe.
 6. Dio trente med oss tidligere i høst/vinter. Noen som vet om han fortsatt er med? Evt, hva er status på han? Det virker jo som det kan være aktuelt for han å spille i Norge igjen. Hvis vi hadde klart å signere han hadde jo det vært helt fantastisk.
 7. Dette er kult! For en progresjon Askildsen har hatt.
 8. Vidar Örn Kjartansson er også kontraktsløs og på utkikk etter ny klubb.
 9. Tre solide spisser som tidligere har vært i eliteserien er uten kontrakt. Mame Biram Diouf sin familie er etablert på Nordstrand og har vel bodd der de siste årene mens Diouf var i Stoke. Usikker på om han kan tenke seg å spille mer i Norge. Fred Friday kjenner vel Bjarmann godt og leverte jo bra hos LSK. Har vel dog nesten ikke spilt fotball siste årene. Også er det Dio som har en god kobling til Stabæk. Han har vel også vært mye skadet. Spennende å se om noen av disse havner i eliteserien (og da spesielt hos Stabæk).
 10. Kan være de ønsker miljøskifte, ikke trives i USA ++. Familiære årsaker betyr vel ikke automatisk at man må bo i Oslo? På IG skriver han «I have decided to terminate my contract with immediate effect in order to best care for my loved ones».
 11. Dio har hatt 8-9 millioner i lønn per år de siste årene. Med tanke på alder er det vel lite sannsynlig at han flytter hjem nå? Blir vel en lukrativ tur til Asia først? Hvis det viser seg at han vil spille i Norge bør vi være veldig på ballen, Dio på topp hadde vært helt vilt!
 12. Aktive spillere i Stabæk fra 1952. Ragnar Sigtryggson fra Island var registrert, vi begynte tidlig å hente islendinger!. «På ønskeprogrammet står moderne baneanlegg» - fortsatt gjeldende i 2020!
 13. Er så utrolig fornøyd med å ha fått inn han her. Hadde ikke Ola forsvunnet hadde han aldri fått det gjennombruddet han hittil kan vise til. Minner meg på mange måter om Chippen i spillestilen.
 14. Akademiet vårt imponerer voldsomt. Leverer hver eneste gang vi har behov for nye spillere. Bare i år har Lundal og Vogt fått prøve seg og levert varene på øverste nivå. I tillegg til at Hanche, Vetlesen og Bohinen er tre av våre viktigste spillere. Utrolig god jobb som gjøres i klubben og som alle andre lag i ligaen må være ekstremt misunnelige på.
×
×
 • Create New...