Jump to content

yiddo

Bruker
 • Content Count

  286
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

yiddo last won the day on January 28

yiddo had the most liked content!

Community Reputation

863

About yiddo

 • Rank
  Begynner å bli slitsom

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

560 profile views
 1. Lite trøkk om dagen ja, kjedelig. Transfermarkt melder at Gustav Wikheim er uten kontrakt etter spill i Al-Fateh, her burde vi vel forhøre oss?
 2. Junker er vel en spiss som typisk blir fristilt om 9-12 mnd og da ender opp i Haugesund. Helt middels spiller og oppførsel.
 3. Han har vel vært lenge uten noe særlig matching, men var ikke Moussa ganske bra forrige gang han var hos oss? Er en spillertype vi mangler mener jeg.
 4. Johan Lædre Bjørdal er vel fortsatt uten klubb, sist i Vålerenga. Kunne han vært et alternativ i forsvaret? Bra duellspiller og mye rutine. Alternere mellom han og Pignatel et år før Pignatel er bankers?
 5. Marek Hamsik veldig nære en overgang til....IFK Gøteborg. Tenk dere da; Hamsik/Kinoshita på topp.
 6. For en klubb med trang økonomi og uttalt behov for en på topp og en i forsvaret skurrer det jo litt å kjøpe inn sentral midt nr 8?
 7. Så utrolig trist hvis Kassi har fått en ny langvarig skade. Han ser alltid bra ut hver gang han får spilt fotball jevnlig. Og akkurat i år hadde han vært helt perfekt å ha offensivt, hengende litt bak spissen.
 8. Han takket vel nei til Mjøndalen blant annet pga spillestil og antall målsjanser produsert som han selv mente ikke ville passe han som spillertype. Vi sliter jo med litt av det samme (målsjanser/service). Prisen på Udahl er nok innafor og har sansen for «profilen» med tanke på utvikling og målsnitt.
 9. Jeg ønsket meg Castro fra Ålesund da han herjet i OBOS. Svakere sesong i fjor, men produserte fortsatt 11 målpoeng for et bunnlag. Mulig prisen blir høy siden han nå er i troppen til Chile, men han skal da tilsynelatende spille OBOS igjen i år hvis han ikke blir hentet til ligaene som fortsatt har åpne overgangsvinduer.
 10. Ut ifra bildene fra treningsfeltet forrige gang El-Ghanassy var innom mistenker jeg at løpet er kjørt for mer toppspill for han. Ihvertfall 20 kg mer enn når han fikk kontrakt.
 11. Rufo linkes vel sterkt til IA i Aalborg
 12. Kanon signering! Her har vi en talentfull fyr som allerede har vist at «er du god nok er du gammel nok». Grorud har spilt veldig underholdende fotball og de har fått frem mye bra spillere under Kjønø.
 13. Ettårskontrakt med 10 mill netto. Er jo ikke helt uforståelig. Tjener like mye på en sesong som på en hel karriere på øverste nivå i Norge. Han vil jo fortsatt ha muligheten i ES når han er 32-35 år så at han velger penger i en alder av 30 er forståelig. Skuffet, ja, men ikke overrasket.
 14. Beklager skriveleifen. Skulle gjerne ønsket at vi var på jakt hos noen hos PSG selv
 15. https://www.budstikka.no/fotball/stabaek-i-nye-samtaler-om-geelmuyden/623381!/ Bjarmann: Vi er i kontakt med PSG og prøver å finne en god løsning. Jeg tror vi finner en løsning, vi er ikke langt unna. Vi er opptatt av spillere som vil til Stabæk. Det eneste aktuelle er en permanent overgang.
×
×
 • Create New...