Jump to content

yiddo

Bruker
 • Posts

  453
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

yiddo last won the day on April 9

yiddo had the most liked content!

Reputation

1,385

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

905 profile views
 1. Metcalfe med sin beste kamp siden den berømte treningskampen i vinter?
 2. Både bedre selvtillit OG et nivå som passer han bedre. Vært solid hele sesongen.
 3. I all verden, hva skjedde i dag? Lenge siden det faktisk har vært gøy å være på Nadderud. Nå har jo ikke LB hatt mye tid til å påvirke enda, men jeg følte at både Edwards og Krogstad løp og presset mer i dag. Og defensivt var det jo bunnsolid igjen etter noen shaky kamper. Dette var kjempegøy!
 4. Jeg er fornøyd! Mye erfaring og dokumentert god på å rykke opp. Heia Stabæk!
 5. https://www.budstikka.no/sjekk-hvem-som-var-pa-stabak-trening/s/5-55-1244396 Har denne allerede blitt delt? For meg ser det ut som Dio på bildet (har ikke abonnement på budstikka lenger så kan ikke dele noe mer informasjon dessverre).
 6. Synes noe av spillet var ok i dag, spesielt at vi fikk involvert Wernersson og Ottesen offensivt flere ganger. Synes Metcalfe leverte sin beste (tellende) kamp og Pedersen er rett og slett god på dette nivået. På den andre siden var Krogstad frustrerende å se på i dag og burde også ha blitt byttet ut tidligere. Han så lenge sliten ut. Edwards har også hatt en nedadgående kurve, mange farlige balltap i første omgang i dag. Ellers mye frustrasjon å melde fra hovedtribunen på alle pasningene som går bakover, ofte i upressede situasjoner, mange som sukket og stønnet når dette også skjedde på overtid når vi skulle jage utligning.
 7. Irriterer meg at vi skal spille oss ut fra keeper hver eneste gang. Det ender med 8 pasninger på tverrs før vi uansett kælker ballen til midtbanen. Kjedelig og uproduktivt.
 8. Tommel opp for Metcalfe i første omgang, veldig solid!
 9. I går gikk ballen i stor grad forbi Hammy og inn i bakrom, da blir man løpende mye etter. Han gjorde noen fine ting de gangene han fikk ballen i mellomrom og fikk vendt opp. Jeg tenker at stallen er sterk nok nå, Hammy bør være en av de absolutt bedre spillerne på dette nivået hvis han faktisk brukes til det han er god til.
 10. Gift er helt magisk. Men; det bekymrer meg at han er så brennhet og at det er august og åpent overgangsvindu. Kan fort tikke inn store bud fra både eliteserie og Europa.
 11. https://www.tv2.no/sport/14990308/ Hadde ikke overrasket meg om VIF hadde prøvd seg på Gift allerede nå.
 12. Merkelig at FFK ikke legger seg lavere, Gift har vært mye i bakrom i dag. Faller de av litt før har vi ikke noe å stille opp med fremover.
×
×
 • Create New...