Jump to content

yiddo

Bruker
 • Posts

  372
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

yiddo last won the day on July 15

yiddo had the most liked content!

Reputation

1,104

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

675 profile views
 1. Hovedforskjellen er vel at B/G skaper sjanser. Det gjør ikke vi.
 2. «Det er klasseforskjell» sier Jørgen Klem. Glimt er gode. Skulle ønske vi kunne spille sånn.
 3. Poeng mot godset er godkjent. Wangberg enorm i dag. Forhåpentligvis overlever vi på øverste nivå. Da må det ryddes i stallen ASAP.
 4. Blir spennende å følge han her. Synes jeg så en del av de samme egenskapene som Bohinen har. Spesielt fint med spillere som både kan roe ned spillet og svinge taktstokken offensivt. Bør starte onsdag ved siden av Haugen og Høyland.
 5. Hvordan var det å spille vingback Jeppe?«Jævla mye løping»
 6. Rett og slett knallbra. Så utrolig deilig å slippe baklengs!
 7. Kampen er jo en total fiasko, men cupen hadde vi ikke vunnet uansett. Sandefjord på søndag er det som teller. Det blir vanskelig nok.
 8. Hvis jeg ikke har regnet feil er dette trettende mann inn ila 2021 (Inkludert lån og at Uche og Khoblenko allerede har vært inn og ut av svingdøra på Nadderud). Kortsiktige løsninger og desperasjon er dyrt.
 9. Jeg synes det er helt utrolig at Solbakken får starte hver kamp. Jeg mener han ikke er i nærheten av god nok. Har han hatt en eneste bra kamp i år?
 10. Man skjønner jo nå hvorfor trenere som Tom Nordlie og Arne Erlandsen fortsatt får trenerjobber. Når klubber står i en lik situasjon som oss blir man desperat og man trenger forandring. Om enn kun kortsiktig. Jeg har hele tiden vært veldig forsiktig optimist. Nå begynner jeg å miste troen.
 11. "Han er veldig ballsikker" er et nøkkelpoeng her. Håper du lykkes!
 12. Ingen som har noe inside-info her mtp potensielle overganger? Tar imot alt av rykter og synsing med stor takk.
 13. Styreleder Bergh-Jacobsen om Torgeir Bjarmann og jakten på nye spillere før overgangsvinduet stenger: «Jeg vet han jobber med flere».
 14. MIF selger Sondre Solholm Johansen til Motherwell i Skottland. Helt greit at en av de andre nedrykkskandidatene selger sin beste/en av sine beste spillere.
×
×
 • Create New...