Jump to content

yiddo

Bruker
 • Content Count

  322
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

yiddo last won the day on July 15

yiddo had the most liked content!

Community Reputation

980

About yiddo

 • Rank
  Rutinert

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

620 profile views
 1. Angående Aga. Bjarmann sier i artikkelen: –Jeg har ikke vært i dialog med han personlig, men alt er i orden med Grorud. Dette høres for meg meget spesielt ut. Er det ikke sportslig leder sin jobb å ha dialog med potensielle signeringer? Vi er jo avhengig av en som selger klubben og klubbens tanker for fremtiden for fremtidige spillere, på papiret er vi jo ikke noe særlig om dagen. Hvis dette stemmer stiller jeg meg meget undrende til taktikken til Bjarmann.
 2. Wahl pleier å være ganske godt informert. Sportsjournalist i Nettavisen. Han skriver i en annen tweet at Rafik Zekhnini er frigjort i Italia. Han var et stort talent, men har stagnert. I god form er han vel mer enn god nok for Stabæk pdd. Antageligvis ikke interessert dessverre.
 3. Ikke uenig i vurderingen din. Samtidig veldig usikker på om dette er godt nok til å beholde plassen i eliteserien. Ser at Dio igjen står uten kontrakt i Kina ifølge transfermarkt. Det samme gjør ex-enga spiss Sam Johnson. Kan ikke verifisere at dette stemmer, men det er jo vanligvis en ganske pålitelig side.
 4. Absolutt risiko involvert. Men; han har erfaring, har scoret mye mål både i norsk førstedivisjon, eliteserie og dansk nivå 1 og 2. Og er antageligvis innenfor rammene vi har mulighet til å tilby. Ser gjerne at vi henter Kirkevold og en av de du nevner (Inkluderer da også Akor Adams i Sogndal som et alternativ).
 5. Kirkevold ferdig i Hobro. Kunne fungert bra med han i en 4-4-2.
 6. Dette var overraskende. Det må vel være mangel på motivasjon?
 7. Positivt med Lumanza i dag. Ellers så er det som tidligere nevnt kritisk med nye spillere.
 8. Bare å fortsette med det Lumanza akkurat gjorde! Klasse!
 9. Har sagt det hele sesongen og det er fortsatt veldig vanskelig å se hvordan vi skal score mål. Angrepsspillet virker tilfeldig. Dette er selvfølgelig ikke Kjønø sin feil, men jeg håper han har noen smarte planer som han får gjennomført for å fikse dette ASAP.
 10. Michael Karlsen hos Ranheim er en kandidat mener jeg. Gladgutt, spisskompetanse og erfaring. Ikke som en fast starter, men tror han er gull å ha i garderoben samtidig som han kan hives innpå de siste 20-30 min i kamper. 4-4-2 med Karlsen og Oliver i bakrom på topp.
 11. Vi må rett og slett få inn noen nye og gode spillere. Spillere som alene kan utgjøre en trussel. Per i dag har vi vel bare Nusa som kan gjøre noe uventet og skape ting helt på egenhånd. Og det er urimelig å legge alt for mye ansvar på en 16 år gammel spiller. Når det er sagt så synes jeg mye av det kollektive er bedre i dag enn tidligere. Jeg er misunnelig på Godsets signering av Friday, det var en risiko å hente han, men når han er i form er han virkelig bra ift nivået i norsk eliteserie.
 12. Ser ut som en positiv tur til Fredrikstad, mye smil, båttur og quiz ala Belsvik. God gammeldags teambuilding dette her, og det har jeg trua på!
×
×
 • Create New...